Windows Phone 7 - Otázky a odpovědi: Všeobecná diskuze
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Vzdyt tebe jsem uvedl prave jako toho vzoroveho "newarezaka" 
-
Flynn
- smartmaniak

- Zařízení: HTC Radar WP 7.8 - Dynamics 2.0, myPhone Next
Mnoho jich je zdarma, musíš to specifikovat. Ale nesnaž se porovnávat Android s WP. To se ti nepovede.
Jirka: to já vím, ale co je to warez? Asi půjdu hledat na google.
Jirka: to já vím, ale co je to warez? Asi půjdu hledat na google.
-
htcjirka
- smartmaniak

To nedelej,jeste by jsi tomu prisel na chutJirka: to já vím, ale co je to warez? Asi půjdu hledat na google.
-
shor3s
- přispěvatel

- Zařízení: Samsung Omnia W, HTC 8X, Nokia Lumia 820
většina těch co je zdarma stojej za prd, ale najde se pár vyjímek
..ale co týká těch placených, tak co jsem tak koukal na androidu a na marketplace, tak android hry jsou podtstatně levnější
-
Flynn
- smartmaniak

V takovém případě zapomeň na WP a vrať se k Androidu. Evidentně máš již předem k WP averzi.
Na android je většina her zdarma...Dobže, a odemknutí pro Warez asi poruší záručák, že?
-
Flynn
- smartmaniak

Jasně a dále bez komentáře. Tady s warezem nepochodíš. Podobné dotazy si ušetři, abys nebyl obdarován přídělem banánů. 
-
htcjirka
- smartmaniak

Byla doba, kdy se na banany stala fronta,tak proc ne zadarmo? 
-
Flynn
- smartmaniak

Jinak, proč jsem šel do odemčeného telefonu? Vůbec ne kvůli tomu, abych s ním všelijak experimentoval (to jsem zkusil s jednou aplikací, která měla změnit ukazatele stavu baterie a podobně dle mé libosti, leč místo toho mi způsobila neustálé restartování telefonu, až jsem jej musel zbavit baterie a posléze mu způsobit hard reset), ale abych měl dříve než oficiálně WP7.8 včetně užitečných aplikací. Můj věk mě nutí poněkud urychlit spád věcí. Svou spokojenost jsem vyjádřil ve svém příspěvku zde http://wmmania.cz/forum/216/37457/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
htcjirka
- smartmaniak

Ano,i o nich jsem psal.včetně užitečných aplikací
Ale notak nestrasMůj věk mě nutí poněkud urychlit spád věcí.
-
Flynn
- smartmaniak

OT: V tomto případě je to už sama cifra, která je strašidelnáAle notak nestras
Mám jednu otázku, z čeho bere systém informaci o zbývající výdrži baterky? (resp. jak jí vypočítává) Moje Lumie 800 při plném nabití ukazuje necelé dva dny, 710 přítelkyně až čtyři dny. To má TFT displej o tolik menší odběr nebo má dvakrát větší baterku, nebo čím to je? Díky 
-
htcjirka
- smartmaniak

Porad se to prumeruje a meni,vypocitava to z toho jak jsi mel v prumeru dlouho zapnuty displej,data a mnoho dalsich faktoru.
Neni to uplne smerodatna hodnota.Kdyz bude tyden, kdy telefon budes pouzivat vyrazne mene hodnota se mnohonasobne zvysi.
Neni to uplne smerodatna hodnota.Kdyz bude tyden, kdy telefon budes pouzivat vyrazne mene hodnota se mnohonasobne zvysi.
-
Flynn
- smartmaniak

To jsou předpokládané údaje brané zřejmě z předchozího využívání telefonu. Každý jej používá na něco jiného a každá operace, aplikace, hra... bere určitou část z kapacity. Myslím si, že dle této statistiky pak určuje, jak dlouho baterka vydrží, bude-li telefon používán podobně jako před tím. Jedná se tedy pouze o odhad. Na aplikacích, které měří stav baterie, je to vidět na grafech. Takové aplikace ale nejsou pro běžné (neodemčené) WP 7.8 dostupné.
EDIT: Už zase mě ten Jirka předeběh
EDIT: Už zase mě ten Jirka předeběh
Díky za odpověď. Mám ještě jednu otázku, třeba je to jednoduchý, ale nevím, jak z hubu Lidé odstranit cizí alba z facebooku. Myslím tím, když otevřete kontakt a přerolujete doprava na obrázky a zobrazí se vám alba. Je sice hezký, že mi to ukáže, když jsem online, ale mně teď jdou otevřít i když jsem offline, tzn. se mi stáhly někam do mobilu a já to nemůžu vymazat? Nechci mít v mobilu spoustu alb ostatních lidí jen proto, že jsem si je jednou prohlédnul. 
Fakt nikdo neví?
Neříkejte mi, že není možnost vymazat cizí alba z mobilu. U vlastních to chápu, to bych je musel odstranit nejdřív na fb, ale moc jich nemám, tak je mi to fuk
Nebo aspoň nějak zakázat stahování pro prohlížení offline, nevadí mi, že si je můžu prohlídnout online, ale nechci, aby mi zasekávaly paměť.
-
Jakub Karásek
- redaktor

- Zařízení: LG V30, Nokia Lumia 950 XL
Ony se nikam neukladaji, respektive jsou nacachovany do mezipameti pro rychlejsi nacitani, kdyz se k nim nekdy vratis. Ale pokud si neco nainstalujes nebo nacachujes jine soubory, tak se z te mezipameti smazou.
Přenos hudby přes ZUNE - nefunkční původní složky
Zdravím.
Chtěl bych se vás zeptat na následující. Při kopírování hudby z PC do telefonu dojde k následujícímu problému.
Složky přenesené přes ZUNE se nechovají standardně, nejsou uloženy jako v PC, ale rozmělní se.
Příklad:
Složka číslo 1 s názvem třeba "DanceMania 1" se do telefonu uloží v pořádku a v telefonu v záložce Alba, ji pak mohu CELOU bez problému spustit/přehrát.
Složka číslo 2 s názvem "Cold cases soundtrack" se do telefonu uloží, ALE ! jednotlivé MP3 se rozházejí do samostaných alb podle interpretů, které se SAMI vytvoří, toto je nežádoucí. Nemůžu si totiž složku "Cold cases sountrack" přehrát jako celek, tak jak sem ji měl uloženu v pc, ale musím, jako máčo, klikat 20x na jiné album...
Složka číslo 3 s názvem "Mix" se do telefonu uloží, ale opět dojde k výše uvedenému, jednotlivé Mp3 se rozhází po "svévolně vytvořených" albech.... Opět přehrát složku "Mix" jako celek nemožné....
Toto je běžné chování WP 7.5 + Zune nebo dělám v něčem chybu ?
Díky za případné rady a náměty.
Chtěl bych se vás zeptat na následující. Při kopírování hudby z PC do telefonu dojde k následujícímu problému.
Složky přenesené přes ZUNE se nechovají standardně, nejsou uloženy jako v PC, ale rozmělní se.
Příklad:
Složka číslo 1 s názvem třeba "DanceMania 1" se do telefonu uloží v pořádku a v telefonu v záložce Alba, ji pak mohu CELOU bez problému spustit/přehrát.
Složka číslo 2 s názvem "Cold cases soundtrack" se do telefonu uloží, ALE ! jednotlivé MP3 se rozházejí do samostaných alb podle interpretů, které se SAMI vytvoří, toto je nežádoucí. Nemůžu si totiž složku "Cold cases sountrack" přehrát jako celek, tak jak sem ji měl uloženu v pc, ale musím, jako máčo, klikat 20x na jiné album...
Složka číslo 3 s názvem "Mix" se do telefonu uloží, ale opět dojde k výše uvedenému, jednotlivé Mp3 se rozhází po "svévolně vytvořených" albech.... Opět přehrát složku "Mix" jako celek nemožné....
Toto je běžné chování WP 7.5 + Zune nebo dělám v něčem chybu ?
Díky za případné rady a náměty.
-
Manek49
- smartguru

- Zařízení: iPhone 5C
Říká ti něco pojem ID3 Tag? 
-
mceza
Přenos hudby přes ZUNE - nefunkční původní složky
Toto je běžné chování všech pokročilejších hudebních přehrávačů za posledních 10 let. Zkus si do vyhledávače zadat ID3 Tag ;)ermess wrote:Toto je běžné chování WP 7.5 + Zune nebo dělám v něčem chybu ?