Aktualizace na Windows Phone 7.8 (diskuze)
- FilHauZ
- nováček

- Zařízení: HTC Radar C110e WP 7.8 Deepshining v3.0
Tak veškeré problémy s aktualizacemi vyřešeny a flashnutá ROMka na WP 7.8 Deepshing v 2.0
Vše šlape jak má ;)
Vše šlape jak má ;)
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Spis by bylo lepsi zde se venovat oficialni aktualizaci a ne sem michat custom rom.Na to jsou jednotliva temata k danym telefonum/modelum.
Já mám někdy od pátku už WP 7.8 Deepshining v 3.0 a zatím max spokojenost bez žádného problému.FilHauZ wrote:Tak veškeré problémy s aktualizacemi vyřešeny a flashnutá ROMka na WP 7.8 Deepshing v 2.0
Vše šlape jak má ;)
http://wp7deepshining.wordpress.com/radar-roms/" onclick="window.open(this.href);return false;
Zdravím, prosim vás mám lumii 900 (CZ distribuce) a chtěl bych provést aktualizaci na WP7.8 přes zune. Poradíte mi někdo jak?
-
htcjirka
- smartmaniak

Pres Zune to nelze nijak urychlit musis cekat.
a to jako že mam telefon připojenej na počitači s otevrenym zunem a cekat a treba za 5 hodin se mi zpusti synchro...?
ne, musis cakat, kym to nokia uvolni a aktualizacia bude vobec dostupna.
-
Flynn
- smartmaniak

- Zařízení: HTC Radar WP 7.8 - Dynamics 2.0, myPhone Next
Doplním Jirku (i když trochu pozdě): čekat na to, až bude Microsoftem oficiálně WP 7.8 uvolněna. Teprve pak znovu čekat, až v nějaké vlně dorazí na Zune pro tvůj telefon. Aktualizace nepřijde pro všechny telefony naráz v jeden den.
Nečekej s připojeným telefonem k Zune, to bys mohl také čekat týden až dva měsíce. Až ji MS uvolní, jistě se to včas dozvíš. Navštěvuj toto fórum a v mezičase si jej pročítej.
Nečekej s připojeným telefonem k Zune, to bys mohl také čekat týden až dva měsíce. Až ji MS uvolní, jistě se to včas dozvíš. Navštěvuj toto fórum a v mezičase si jej pročítej.
-
htcjirka
- smartmaniak

Nokia se uz vyjadrila ,ze to uvolnila,brzdi to udajne Microsoft,aktulizace plosne az v unoru.Ceka se i na update WP8 pro nove Lumie,me prijde ze snad Microsoft schvalne Nokii brzdi,nevim..
Me kdyby nedorazila nahodne pres Zune,tak jsem ji tam uz davno prsknul umele pres Nokia Care Suite,jinak by se clovek ucekal k smrti.
Me kdyby nedorazila nahodne pres Zune,tak jsem ji tam uz davno prsknul umele pres Nokia Care Suite,jinak by se clovek ucekal k smrti.
dik moc
, ja sem si myslel ze se to uz spustilo kdyz se tady o tom tak mluvilo
-
htcjirka
- smartmaniak

Mluvi se o tom, protoze se da jiz stahnout ze serveru Nokie a dostat do telefonu jejich programem.
sú aj iné telefóny, nie len nokie s wp... 
Ktorý variant je najlepšie stiahnúť z Navifirmu pre Lumiu 900 white.
-
htcjirka
- smartmaniak

Lumia 900 - 2175.2905.8805.12480 Product Code 059P5F3
-
shagy2301
- přispěvatel

- Zařízení: Lumia 640 XL (predtým HTC 8S, Nokia Lumia 800)
nevie mi niekto poradiť ako mám vybrať správnu ROM (WP7.8 samozrejme, verziu ktorú mám som našiel) pre Lumia 800 z priamej distribúcie (teda nie od operátora, ale priamo od Nokia CZ)
WP 7.8 z NaviFirmu ve verzi CZ od T-Mobile modra (mam modry tel. od TM) uz je pres CareSuite v telefonu ;) zatim vse OK.
-
mceza
OrcusDei: zas nepřehněj...
2) I kdyby, tak zcela jistě nevydají něco, co to ještě zhorší. Ano, nemusí to znatelně zlepšit, ale MS radši nevydá nic než aby to zhoršil.
Ano, to je dost možné.OrcusDei wrote:No jak znam to, jak to u nokie chodí s updatama, bude to nejdřív na konci března
1) žádný takový hotfix nepředpoládám. S WP 7.8 mi telefon vydrží dva dny běžného používání. To je bohužel na takové pádlo zcela běžná doba a pochybuji, že jde výrazně zvýšit.OrcusDei wrote:v červenci pak dostaneme hotfix na výdrž baterie kterou totálně dojebou
2) I kdyby, tak zcela jistě nevydají něco, co to ještě zhorší. Ano, nemusí to znatelně zlepšit, ale MS radši nevydá nic než aby to zhoršil.
O jakém fixu to mluvíš? Aby se něco opravovalo, musí to být chyba. Toto ale není chyba, ale zcela záměrná vlastnost. Ano, také bych měl rád na výběr, zda se wifi bude odpojovat nebo ne, ale jsem prostě smířen s tím, že to je, jak to je...OrcusDei wrote:Pravděpodobně tento problém bude spojený s wifi fixem o který se budou pokoušet.
Na drziaku simkarty mas product code, pohladaj najprv rom, ktora ma rovnaky, ked nenajdes, tak je to asi jednoshagy2301 wrote:nevie mi niekto poradiť ako mám vybrať správnu ROM (WP7.8 samozrejme, verziu ktorú mám som našiel) pre Lumia 800 z priamej distribúcie (teda nie od operátora, ale priamo od Nokia CZ)
-
shagy2301
- přispěvatel

- Zařízení: Lumia 640 XL (predtým HTC 8S, Nokia Lumia 800)
No mám tam tieto čísla:
059J3G4
Type:RM-801
059J3G4
Type:RM-801
taka tam nie je... tiez mam nokiu z microsoftu s podobnym cislom (black). Nahral som nakoniec 059L7C2 a funguje v poriadku... Dal som si dole vyhladat black (Aby aspon farba sedela
a potom som zobral nejaku zo statu, ktory sa mi pozdaval... v mojom pripade to bolo GB)