Historie nakupu marketplace

Všeobecná diskuze o systému Windows Phone 8.1 (vlastnosti, jádro, buildy...)
matoman
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Nokia Lumia 920

Post by matoman »

a ked si tu aplikaciu najdes v telefone v markete a das buy, chce to po tebe znova ju zaplatit?
chmeldas
smartguru
smartguru
Zařízení: iPhone 6S/ Miix 2 8"

Post by chmeldas »

Pokud není app v historii tak po něm budou novou platbu chtít. Zkoušel jsem to tak s Fresh Maps za cca 500kč a chtěli platit znovu. Po čase se mi Fresh Maps v historii ukázaly a opětovná instalace prošla již korektně bez placení.
mceza

Post by mceza »

Po tom, co jsem flashnul WP 7.8, tak jsem také v historii nákupů spoustu aplikací nenašel. Ale přímo v telefonu na Marketplace po tapnutí "Koupit" mi to nabídlo stažení znovu (protože mám koupeno).

Jen je to silně matoucí, abych si koupenou aplikaci mohl stáhnout přes "Koupit", mohl by to MS trochu upravit, ať to lidi tak nemate. Sami by pak ulehčili své podpoře...
Flynn
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: HTC Radar WP 7.8 - Dynamics 2.0, myPhone Next

Post by Flynn »

Myslím, že historie nákupů nesouvisí s přechodem na WP 7.8. Toto je problém všeobecný a poměrně rozšířený. V historii jsem měl v nepořádku někdy od léta a teprve v prosinci jsem přešel na WP 7.8. Nejsmutnější je, že ani aplikace Reinstaller neukládá aplikace na základě toho, co je v telefonu, ale bere údaje z historie nákupů, což je v podstatě k ničemu. Píší to přímo v popisu aplikace a já jsem z toho pochopil, že Microsoft nedovoluje jinou možnost než právě tuto. Proto musela být aplikace předělána. (Mám pocit, že jsem o tom již někde psal.)
matoman
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Nokia Lumia 920

Post by matoman »

chmeldas wrote:Zkoušel jsem to tak s Fresh Maps za cca 500kč a chtěli platit znovu.
Ja som nedavno instaloval priamo z marketu nejaku appku, co som mal kupenu, ale nebola v historii nakupov (Teda pred dvoma tyzdnami tam nebola, potom som tam uz nepozeral), dal som kupit, napisalo, ze uz to mam zaplatene a instalovalo sa to bez platenia....
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8

Post by htcjirka »

Doufejme ze takovy "bordel" jiz nenastane.Na MeeGo mam vsechno zalohovane/stazene v pc,co jsem zakoupil.Kdyz umre market,nikdo me to nevezme a nemusim se s nikym dohadovat.
chmeldas
smartguru
smartguru
Zařízení: iPhone 6S/ Miix 2 8"

Post by chmeldas »

matoman: Já dal taky koupit, ale napsalo mi to, že z karty xy bude strhnuto tolik a tolik. Nešlo o instalaci na stejný telefon, ale na novou Lumii 920 v rámci Live ID. Jak už tu někteří psali MS bere informace z historie nákupů, ale mají v tom bordel a tak to dopadá.
Zawe
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Lumia 950 DS

Post by Zawe »

Tak jsem ty aplikace odinstaloval a naistaloval znovu. Nemusel jsem za ne platit, ale stale je nemam v historii.
Post Reply

Return to “Windows Phone 8.x”