Acer Aspire 1820PT

Diskuze věnovaná tabletům s operačním systémem Windows 8.1 & Windows 10
Post Reply
DJFiRe
nováček
nováček
Zařízení: Samsung GT-I8700 Omnia7

Acer Aspire 1820PT

Post by DJFiRe »

Acer Aspire 1820PT je konvertibilní tablet s následující konfigurací.
CPU: Intel Core 2 Duo SU7300 (2x 1,3Ghz, 3Mb L2 Cache)
GPU: Intel GMA 4500MHD (64Mb sdílené paměti)
RAM: 2x 2Gb DDR3 1066Mhz
LCD: Dotykový 11,6" LED LCD s 1366x768 (WXGA) (Multitouch - 2 doteky) dotyková technologie je Resistivní (Tlaková)
HDD: WD 320Gb 7200 ot./min s 16Mb cache
Dále 3x USB 2.0, Čtečka Karet, 1x HDMI, 1x VGA, Vstup Microphone, Výstup sluchátka.¨
Acer ho prodával s předinstalovanými Windows 7 Home Premium x64.

Windows 8 Consumer Preview na něm běhá jako lusk. Studený start trvá nějakou dobu, ale přechod ze spánku je okamžitý.

Občas se mi stane (cca 1x za 10 zapnutí), že pokud je notebook/tablet vypnutý, tak po zapnutí, když se objeví zamykací obrazovka, tak se ozve zvuk stejný jako když odpojíte flash disk atd. Pokud se tak stane systém reaguje na dotyky zvláštním způsobem. Místo tzv. tečky kaňky efektu mi na místo doteku přesune kurzor myši. Takže když následně kliknu na zadání hesla tak mi nevyskočí dotyková klávesnice. Jediná možnost je systém resetovat a poté již naběhne bez problémů. Usuzuji, že se špatně zavede ovladač pro dotykovou technologii. Co se týče podpory dotyků v systému neshledal jsem žádný problém, gesta fungují výborně.

Jo abych nezapomněl pokud je notebook v tablet módu je na víku pod displejem tlačítko P (Programovatelné), které supluje stisk CTRL+ALT+Delete.

Používám Samsung GT-I8700 Omnia7 s Windows Phone 7.5 a žádný problém s instalací Zune Klienta a následnou synchronizací s telefonem nedochází k problémům.

Pokud máte nějaké dotazy rád na ně odpovím.
kubo123
nováček
nováček
Zařízení: Samsung omnia 7

Acer Aspire 1820PT

Post by kubo123 »

Dobrý den , mam ten notebook už asi 2 roky a prestala fungovat dolna polka obrazovky na dotyk , ked funguje iba ciastocne , co mam robit ?
mceza

Acer Aspire 1820PT

Post by mceza »

"už asi 2 roky"

- takže buď je to méně jak dva roky a pošli ho do servisu nebo je to více a dej sem popis toho, jak částečně funguje.
kubo123
nováček
nováček
Zařízení: Samsung omnia 7

Acer Aspire 1820PT

Post by kubo123 »

je to presne 2 roky ako som to kúpil , funguje všetko v pohode , ked pouzivam dotykove ovladanie horna cast funguje paradne tak ako ma, ale spodna cast funguje katastrofalne ked chcem na nieaku ikonku tuknut alebo isť do štartu tak to vobec nereaguje. neviem co mam robiť.
Post Reply

Return to “Tablety a další zařízení”