Prasklá dotyková vrstva
Prasklá dotyková vrstva
Praskla mi dotyková vrstva, tablet svítí, když připojím myš reaguje. Nevíte kde se dá sehnat? (ponit of view)
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Prasklá dotyková vrstva
A jaky ze je to tablet..?
Prasklá dotyková vrstva
Point od view 7. Je to napsané v závorce. POINT OF VIEW Mobii Tablet 7" ProTab 26
- koumes
- moderátor

- Zařízení: Moto Z ; Moto Zoom
Prasklá dotyková vrstva
Presunuto na spravne misto.Jinak asi u takove hracky nema cenu shanet dotykovku s displayem,vyrovna se cene noveho "tabletu".Skusil bych hledat na googlu,e-bay.
Prasklá dotyková vrstva
Omlouvám se moc se v tom nevyznám. Ale já nepotřebuji displej jen dotykové sklo.
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Prasklá dotyková vrstva
No zrovna takovy "neznackovy" a atypicky tablet..ani na ebay jsem nic nenasel.Mozna budes sikovnejsi.
- koumes
- moderátor

Prasklá dotyková vrstva
To htcjirka : sem v kultu na datech,to byl jen navrh pro "karnu".
To karna : Obavam se,ze to bude komplet.Ale pokud Jirka nenasel na e-bay,tak nevim.Skusit autorizovany servis u nas v CR,adresa -email- by mel byt na zarucaku.Anebo prodejce by mel vedet.
To karna : Obavam se,ze to bude komplet.Ale pokud Jirka nenasel na e-bay,tak nevim.Skusit autorizovany servis u nas v CR,adresa -email- by mel byt na zarucaku.Anebo prodejce by mel vedet.
Prasklá dotyková vrstva
Na Ebay jsem také nic nenašla. Ale skusím kontaktovat prodejce.
- koumes
- moderátor

Prasklá dotyková vrstva
Tak potom sem dopsat co a jak se delo,hlavne se zeptat na predbeznou cenu.To je pro ostatni,at vi co dal.
Prasklá dotyková vrstva
Já zkusím zdejší servis, ale pochybuji , že to bude levněji než sám stál. Protože se nedá nikde sehnat. Ještě je tu možnost. Myslíte , že by stačil flexi kabel od dotykové vrstvy?