HTC one S- Nevyhledává se aktuální poloha pom. mobil.připoj.

Diskuze o smartphonech značky HTC (One A9, One M9, One M8 a dalších…)
Post Reply
majkmajkcz
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Zařízení: HTC one S

Post by majkmajkcz »

Ačkoliv mám zapnuta všechna povolení ke zjišťování polohy pomoci mob.připojení, polohu to nenajde. Pomocí gps vše ok, naopak, rychlost připojení gps mě mile překvapila. Můj předchozí Desire S (gingerbread) problém neměl. Ten byl ale z běžné distribuce, zatímco nový one s je od t-mobile. Mám takové tuseni, že to s tím nějak souvisí, nevím. Zkoušel jsem se připojit na různých místech, abych byl na různých bts, ale se stejným výsledkem. Na one s mám ics od t-mobile.
koumes
moderátor
moderátor
Zařízení: Moto Z ; Moto Zoom

Post by koumes »

A u jake aplikace poloha pres BTS nefunguje?Mam to same stale zaple a bez problemu.GPS pouze na navigaci,ingress,geocaching.
majkmajkcz
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek

Post by majkmajkcz »

Zkoušel jsem to v mapách, jak seznam, tak google, nejedou ani ty priblble slevy 02, no proste vsecno, kde se vyuziva poloha, nefunguje ani geocach.klient.
majkmajkcz
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek

Post by majkmajkcz »

Tak jsem problém, (částečně s pomocí ofiko HTC podpory) vyřešil. Bylo mi obratem sděleno, že pokud funguje detekce polohy pomocí GPS, tak to NENÍ HW závada telefonu. Tedy to bude něco s nastavením v software. Toto lze zjistit nejlépe resetem do továrního nastavení (budiž, potom to znovu všechno nastavím). Napadla mě ještě jedna blbost, pouze telefon restartovat a při znovunájezdu to po mě chtělo povolení posílání polohy na google (což jsem vždy odmítal), nuže jsem to tedy povolil a ejhle, detekce polohy začala zázrakem fungovat. Jojo, velký bratr nás sleduje ze všech stran. A to jsem si myslel, že po skoro tříletém používání a nastavování androidu už vím, kam šáhnout. Prostě jsem pouze zapomněl na staré dobré "vypnout a zapnout, když nevíš, co s tím".
koumes
moderátor
moderátor
Zařízení: Moto Z ; Moto Zoom

Post by koumes »

Takze si to zapamatuj a tim je to vyreseno. :-)
Post Reply

Return to “HTC telefony”