Samsung Galaxy Note II: Všeobecná diskuze
-
nandro
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Galaxy NOTE 3,NOTE 10.1 a Samsung ATIV PC.
Re: Samsung Galaxy Note II: Všeobecná diskuze
Nevíte prosím někdo o emailovém klientu,ve kterém si lze dělat složky a do nich ukládat emaily jako v klasickém PC. Moc děkuji..........,odpovím si sám InoMail to konečně umí:lol:
no,já koupil toto,má to tu výhodu že to nemusím vydělávat z obalu. http://viewitem.eim.ebay.cz/P616-USB-Da ... 61962/item" onclick="window.open(this.href);return false;
- aeon101
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Z Ultra, BB 9800
Panove, na prislusenstvi je tu samostatna sekce, tak to reste tam...
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
To neres,oto32 je jen spamer,rozesila porad stejne odkazy do vsech diskuzi na ruzne typy telefonu.Jine prispevky nema.
-
ScooterMarty
- přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy Note II
Zajimava věc. Celého 1.ledna jsem mel ve widgetu hodin pocasi na hlavni obrazovce malou ikonku kalendáře a tapnutim na ni se otevrel kalendar. Driv jsem to tam nikdy neměl a dneska už to tam zase není. Nenapadlo me to vyfotit, ale bylo to tam, kde je na snímku ten kroužek. Nevíte někdo čím to a pripadne jak to tam dostat na furt? I za ten jeden den jsem si na to dost zvykl. Diky
- Attachments
-
- 2013-01-02 06.46.40.png
- (364.71 KiB) Downloaded 686 times
- kome
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy Note3 32GB/64GB SDXC 1 Sandisk
Nezobrazuje se to tam jen kdyz je nejaka aktivni udalost, treba prave 1. leden jako svatek v googlu kalendari?
Edit:
Uz to vidim, ten widget ma defaultne nastaveno upozorneni na novy rok, moje narozeniny a narozeniny kontaktů. Vic toho ale bohuzel neumožnuje.
Edit:
Uz to vidim, ten widget ma defaultne nastaveno upozorneni na novy rok, moje narozeniny a narozeniny kontaktů. Vic toho ale bohuzel neumožnuje.
-
ScooterMarty
- přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy Note II
Hm, to je škoda, bylo to super. Ale každopádně díky.
Ahoj, mam problem a potreboval bych poradit. Mam Galaxy Note 2 a používám Go Launcher EX. Mám nastavenu vibrační odezvu tapnutí. Až do včera mi (myslím) telefon zavibroval při stisku ikonky aplikace, nebo třeba odkazu v prohlížeči. Dnes však už nic, vibruje akorát stisk senzorových tlačítek. Je to dosti nepříjemná tato nulová odezva. Nevíte někdo prosím co s tím? Ve všech nastaveních mám odezvu zapnutou! Díky
-
nandro
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Galaxy NOTE 3,NOTE 10.1 a Samsung ATIV PC.
Re: Samsung Galaxy Note II: Všeobecná diskuze
Těžko takhle na dálku poradit,ale můžeš se podívat do nastavení,pak zvolit zvuk a v něm je intenzita vibrací pro různé úkony. Nebo pokud používáš nějaký správce profilů,může být tam nastavení vibrací.
Dík, ale všude mám nastavenou odezvu. V hlavním menu přístroje, v profile scheduleru, prostě všude. V Go launcheru jsem nic takového nenašel. Akorát je součástí Go Power Master, ale tam je to take nastaveno. Tak nevím kde je chyba.
Snapsik: ..neni náhodou třeba v notifikační liště zapnout místo zvuku vibrace..?
Bohužel, tím to také není. Když se zapnou vibrace v NL, tak je telefon pouze na vibracích a nezvoní. Ale odezvy kláves stále nic
Zdravim vas vsechny.Uz 5 den prolizam toto forum nasel sem drtivou zasobu odpovedi na me otazky.Ted uz nechapu pouze 2 veci mam telefon koupeny MP tudiz nebrandovany chci se zeptat kdo mate stejny nebrandovany jakou mate verzi systemu me pise 4.1.1 a pise me ze mam posledni nechapu v tomhle Samsung kdyz na Vodafone a O2 jsou 4.1.2 a dasli vec presne sem nepochopil jak zjistim ze mam telefon urceny pro cesky trh.Pokud sem prehlidl odpovedi na me dve otazky hrozne moc se omlouvam.
-
mahon
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Samsung Note 2 N7100, Note 3
Tak asi máš buď nebrandovanou (ETL-česko ) nebo možná šedivku protože Mobil Pohotovost prodává i šedivky a T-Mobile určitě nemáš to by jsi poznal dle jejich růžovoučkých serepetiček.
Použij kod *#1234# a poslední ETL je :
PDA: N7100XXALJ3
CSC: N7100OXXALJ4
Version: 4.1.1
A jak zjistíš jestli máš pro česko ? Pokud se nic nezměnilo tak by to mělo být v Kiesu v té závorce za verzí firmware např (ETL).Tak to je u SGS2.
Použij kod *#1234# a poslední ETL je :
PDA: N7100XXALJ3
CSC: N7100OXXALJ4
Version: 4.1.1
A jak zjistíš jestli máš pro česko ? Pokud se nic nezměnilo tak by to mělo být v Kiesu v té závorce za verzí firmware např (ETL).Tak to je u SGS2.
t mobile urcite nemam.po kodu me to pise
AP:N7100XXALJ1
CP:N7100XXALIH
CSC:N7100OXXALJ1
a v kies za firmwarem me to pise (ORX)
AP:N7100XXALJ1
CP:N7100XXALIH
CSC:N7100OXXALJ1
a v kies za firmwarem me to pise (ORX)
-
mahon
- stálý přispěvatel

ORX - Slovenská distribuce viz poslední příspěvek v tomhle foru http://smartmania.cz/forum/viewtopic.ph ... 7&p=269818" onclick="window.open(this.href);return false;
To uz sem zjistil taky ted a rada co dal mam si prehrat sam verze na ceskou nebo jit do pohotovosti at me to prehraji oni.Nebo ho vratit??
-
mahon
- stálý přispěvatel

Já bych si to přeflešnul sám ale pokud to nemáš daleko tak si tam zajdi,měli by ti to přeflešnout zdarma a měl by si to s papírem kdyby se náhodou něco stalo,pokud za to budou chtít peníze tak se na ně vyprdni.Vracet,no nevím jestli by ti to vzali,není důvod protože Slovenská distribuce je v podstatě u nás oficialní a taky je bere servis Britex.Možná bude lepší to nechat tak,na firmware to nepoznáš a aktualizace příjde možná stejně jak ta česká.
no zatim stahuju N7100XXALJ3 N7100OXXALJ4 ETL cz predpokladam nahrat pres odin jen se chci zeptat jde tam nahrat treba i ta pro vodafone??
-
David Barborka
- častý přispěvatel