Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze
-
milennium
- smartstar

- Zařízení: NEXUS 6 / 64GB
Podívej se Jirko. Vykašli se na to úplně. Já to psal všeobecně a informace o tom, že Nokie poskytuje záruku 24 měsíců je pro mně novinkou. Stejně jako pro tebe. Takže klid, přestaň mně mentorovat "co a jak se tu řeší" a nech to být. Není potřeba do mně rejpat...
-
milennium
- smartstar

Barlog: Nenech se otrávit... Jsou Vánoce... Vyzkoušej všechny možnosti, včetně jiného PC, jiný OS, USB kabel, atd...
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Nejen pro mne to zadna novinka neni,je tomu tak jiz od prvnich Lumii.Navic bavime se tu o nokii tak proc sem, budeme tahat "jine"?Zbytecne to mate ostatni.Navic to neni zadna vyjimka jen u Nokie ala 24 mesicni zaruka,pokud chces byt "vseobecny"milennium wrote:Podívej se Jirko. Vykašli se na to úplně. Já to psal všeobecně a informace o tom, že Nokie poskytuje záruku 24 měsíců je pro mně novinkou. Stejně jako pro tebe. Takže klid, přestaň mně mentorovat "co a jak se tu řeší" a nech to být. Není potřeba do mně rejpat...
Nene přes žádný USB hub, mám windows 7. Notebook už nemám a na jiném PC taky není možnost.milennium wrote:Nemáš nějaký problém v USB ? Nepřipojuješ Nokii přes nějaký USB hub ? Jaký OS máš v PC ? Co to zkusit jinde, na jiném PC a nebo notebooku ?
TO htcjirka: Co to meleš když to dělám podle návodu tak asi neni problém v tom, že to neumím,ale někde jinde a proto se ptám jak to vyřešit. Ty jsi ten nejlepší a vše ti jde na první pokus.
milennium wrote:Barlog: Nenech se otrávit... Jsou Vánoce... Vyzkoušej všechny možnosti, včetně jiného PC, jiný OS, USB kabel, atd...
JJ vyzkouším co půjde. Já to zkouším doma více způsoby a když už nevím tak se zeptám.
Neboj se mě ten nejlepší a nejchytřejší nerozhází a neotráví
-
milennium
- smartstar

htcjirka: Nevěřím, že tu informaci o 24m Záruce jsi věděl. Kdyby nebyla zmíněna o pár stran dozadu, v diskusi... A teď to vytahuješ, ne vytahuješ, snažíš se tu moudře poučovat. Dobrá, já to nevěděl, přiznávám, ale v žádném případě se tu nenechám "od někoho" mentorovat...
Ano, toto je diskuse o Lumii, ale co vím, tak se tu řeší spoustu věcí a i jiné přístroje, já zmínil globální informaci a jak píšu myslel jsem, že platí i pro Lumie...
Nic víc, nic míň.
Ano, toto je diskuse o Lumii, ale co vím, tak se tu řeší spoustu věcí a i jiné přístroje, já zmínil globální informaci a jak píšu myslel jsem, že platí i pro Lumie...
Nic víc, nic míň.
-
milennium
- smartstar

Barlog: Neboj, já jsem taky nemocný na telefony...
A teď jsem nemocný i normálně...
Jinak mně opravdu mrzí, když vidím jak se někdo snaží ostatní poučovat a hrát si na mistra světa
Nikdo není vševědoucí a žádný učený s nebe nespadnul...
Tak pak napiš jak jsi dopadl s flešováním...
P.S. Jinak před chvílí se na Aukru vydražila jedna Lumie 920 za 10200,-... Minula mně jen o 100,-... Škoda...
Jinak mně opravdu mrzí, když vidím jak se někdo snaží ostatní poučovat a hrát si na mistra světa
Nikdo není vševědoucí a žádný učený s nebe nespadnul...
Tak pak napiš jak jsi dopadl s flešováním...
P.S. Jinak před chvílí se na Aukru vydražila jedna Lumie 920 za 10200,-... Minula mně jen o 100,-... Škoda...
-
htcjirka
- smartmaniak

Paneboze,to neni nejaka novinkova informace,je to vseobecne znamo ,je to zname od te doby co je znamo ,ze Lumie maji vyjimku co se tyce i zaruky od sedivkaru.Ty to hrajes jako nejakou novinku.Navic sem uzce spojen se servisem Nokia,takze idkyby to nebylo vseobecne zname,takova vec by me neutekla.Jsi prvni kdo se nad tim podivuje 
Me nezajima co se nechas/nenechas pis k Lumii 920 ci Lumiim a bude to fajn.Nebude to nikoho mast.nenechám "od někoho" mentorovat...
-
milennium
- smartstar

Asi jo, jsem asi první.... Alespoň v něčem jsem první 
No to bude asi tím, že se řídím podle OZ. A do servisu Nokie nechodím, naposledy jsem tam byl, tuším před 5ti lety ?
No to bude asi tím, že se řídím podle OZ. A do servisu Nokie nechodím, naposledy jsem tam byl, tuším před 5ti lety ?
- Daniel Fibikar
- smartmaniak

- Zařízení: Microsoft Lumia 950
Ale tak lidi, nemusíme se hádat přeci.milennium wrote:htcjirka: Nevěřím, že tu informaci o 24m Záruce jsi věděl. Kdyby nebyla zmíněna o pár stran dozadu, v diskusi... A teď to vytahuješ, ne vytahuješ, snažíš se tu moudře poučovat. Dobrá, já to nevěděl, přiznávám, ale v žádném případě se tu nenechám "od někoho" mentorovat...
Nic víc, nic míň.
Jsou Vánoce. Samozřejmě tato informace nemusí být úplně všem jasná ihned, navíc pokud nepracuje a nezabývá se přímo prodejem a reklamacemi mobilních telefonů. Řada Lumia má velkou podporu od Nokia, proto byla i pro naší zemičku udělána vyjímka a servis Arvato musí držet standardní záruku dle IWR.
Ono vcelku platí tato informace i pro ostatní zařízení Nokia zakoupené kdekoliv v EU, záruka se bere dle IWR, problém byl akorát tady u nás, kde jsme 100 let za opicema. Na Slovensku si třeba symbianovou Nokii zakoupenou kdekoliv v EU vyreklamujete i se záručním listem od prodejce po celých 24 měsíců + aktivace dle IWR.
Jen jsem informaci doupřesnil, protoze lidi se pak strašně bojí si koupit telefon, který u nás Nokia ještě ani neprodává např. z Německa, když rozdíl v podstatě oproti CZ distribuci u řady Lumia není žádný, nejsem jinak takovej hnidopíšek, ale je dobře když se o tom ví
Hezké svátky všem.
-
milennium
- smartstar

Me nezajima co se nechas/nenechas pis k Lumii 920 ci Lumiim a bude to fajn.Nebude to nikoho mast.[/quote]
Ano, provedu taťko
Budu zde psát jenom Lumiím... Ale číst to snad můžu, ne
?
Ano, provedu taťko
No já si myslím,že to htcjierka věděl dříve než Nokia
Já myslel,že to také vím,ty 2 roky a pak jsem slyšel ve videorecenzi a v jedné psané recenzi,že to tak není tak mě to zmátlo, takže to neni tak všeobecně známé
jj dám ti vědět jak jsem dopadl a škoda,že jsi jí nevyhrál.Já našel krásnou novou červenou za 14400kč, ale v Brně
jj dám ti vědět jak jsem dopadl a škoda,že jsi jí nevyhrál.Já našel krásnou novou červenou za 14400kč, ale v Brně
-
milennium
- smartstar

Jo, jo... Tak uvidíme. Zatím mi stačí 8X, ale je fakt, že Lumii 920 bych docela vyzkoušel. Možná po Novém roce, ale to si spíš počkám na něco od RIMu...
-
htcjirka
- smartmaniak

Balrog:To ,ze si nekdo nezjisti, jak to je je jeho blbost.Recenze snese vsechno,tam kazdy namluvi nesmylu a mytu.Staci se podivat jak nyni delaji recenze na Mobilmanii.¨
Navic tebe zmate vsechno,kdyz se clovek podiva na prispevky a dotazy.Pouzivat hlavu a rozum + oficialni informace a ne bulvar.
Bacha Balrog jedna baba u autobusove zastavky povidala ,ze bude konec sveta,vubec neni vseobecne zname ,ze nebude
Navic tebe zmate vsechno,kdyz se clovek podiva na prispevky a dotazy.Pouzivat hlavu a rozum + oficialni informace a ne bulvar.
Bacha Balrog jedna baba u autobusove zastavky povidala ,ze bude konec sveta,vubec neni vseobecne zname ,ze nebude
No nebylo to na Mobilmanii a myslím si že lidi co dělají kolem telefonů každý den budou toho o telefonech vědět nejvíc (tedy až po tobě). Možná kdyby každou recenzi dávali tobě aby jsi jí odsouhlasil tak by byly dokonalé 
Dobrej pokus, ale vtipy ti moc nejdou, drž se komentářů k telefonům
Dobrej pokus, ale vtipy ti moc nejdou, drž se komentářů k telefonům
-
htcjirka
- smartmaniak

Ani s tou Mobilmanii jsi to nepochopil
zacni pouzivat rozum a pujde ti vsechno lepe,i ten flash mozna.
-
milennium
- smartstar

htcjirka: Jirko, přestaň být už jedovatej. Opravdu nikdo neví vše a člověk se stále učí. To přeci, ale neznamená, že si každého budeš dobírat a poukazovat na jeho chyby, neznalost, atd...
Úplně bude stačit, když poradíš, nemusíš lidi zesměšňovat...
A nebo ty to nevidíš ? Před časem jsi přesně tohle kritizoval u jiného (nebudu jmenovat).
Úplně bude stačit, když poradíš, nemusíš lidi zesměšňovat...
A nebo ty to nevidíš ? Před časem jsi přesně tohle kritizoval u jiného (nebudu jmenovat).
Bez komentáře. Něco bych ti napsal, ale nechci kazit vánoční atmosféruhtcjirka wrote:Ani s tou Mobilmanii jsi to nepochopilzacni pouzivat rozum a pujde ti vsechno lepe,i ten flash mozna.
-
htcjirka
- smartmaniak

Masivní fonta na pravou Lumii 920 v Číně,do 2 hodin vyprodaná..
http://mynokiablog.com/2012/12/23/massi ... -in-china/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://mynokiablog.com/2012/12/23/massi ... -in-china/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Flynn
- smartmaniak

- Zařízení: HTC Radar WP 7.8 - Dynamics 2.0, myPhone Next
OT: Komunisti zapráskaný! Sníh s deštěm, vítr a mráz na ně, ono by je to přešlo stát fronty na telefon 

- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
A co ty Flynne? Kdy se přidáš do klubu ty? Fakt to stojí za to
Čím jí mám dýl, tím jí mám radši..