Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze
děkuji jdu hledat nové verze 
-
Rehor J Zacek
- častý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 1520, iPhone5, iPad4 32
Až něco najdeš, tak by ses mohl podělit, ne? Já mám tu verzi o stupeň nižší a ta funguje... Když tak PM. Díky.
sháním sháním, ale zatím nic
až najdu určitě se podělím
Tak nalezeno
Tak nalezeno
-
Davedroid
- stálý přispěvatel

- Zařízení: iPhone 7
Nekde jsem na foru tusim cetl, ze WP tedy i 920 neumi menit ruzne sms a email vyzvaneci tony. Je to pravda a je tim mysleno, ze v menu je nastaven jen jeden ton a nebo, ze tam je nabidka tonu, z ktere lze vybirat, ale nelze dohrat nove?
A je mozne vybirat z ruznych tonu pro budik a upozorneni kalendare?
Diky
A je mozne vybirat z ruznych tonu pro budik a upozorneni kalendare?
Diky
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
U SMS,Emailu apod muzes vybirat jen z tech co tam dal Microsoft ci Nokia.Vlastni nikoliv.
Navíc, pro kalendář nemůžeš vybrat vůbec.
-
bouskat
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Nokia N97, Lumia 920, 950XL
ahojte, od čtvrtka jsem také hrdým majitel černé L920. Jsem naprosto spokojel a nedšen jak z telefonu tak z WP8. Telefon se neseká nerestartuje, mám ho přes Max-Mobil.cz a mám tu verzi vodafone. 1232.2109.1242.1004. poslední dva dny jsem nedělal nic jiného než že jsem čelt příspěvek po příspěvku abych se toho co nejvíc dozvěděl a usoudil jsem že je lepší mít region US kvůli fotkám. Mám dotaz na PR 1.1 když ho tam chci dostat musím přes PC a ty programy nebo si oto telefon časem řekne sám?
Můžeš počkat až ti ho telefon nabídne sám a nebo pomocí nokia care suite si ho do telefonu nahrát (je tu i návod)
-
bouskat
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Nokia N97, Lumia 920, 950XL
Jj to jsem cetl. Ja jen jestli si oto rekne sam. Uvazuju ze si tam nahraju ten ceskej fw ale uvidime, nevidim tam nic zasadniho. Da se nejak nastavit jinej vyhledavac na to tlacitko s lupu nez je bing?v IE mam nastavenej google ale stejne tam je furt bing.
Bohužel nejde.Jde pouze Bing.
Možnost nastavení alternativního vyhledávače z BING na GOOGLE měly i německé Lumie 710, 800 a 900. Takže zjevně i zde u 920 opět výjimečné řešení na klíč postavené někomu z Německa. V Česku to bývával Seznam.cz, tak uvidíme, jak to bude u oficiálních L820 a L920... Já bych se znovu (nemám zatím nikým z MS nebo Nokie podloženo) klanil k Seznamu.
-
htcjirka
- smartmaniak

Cesky firmware pro Lumii 920 k dispozici jiz je,Seznam neobsahuje ani obsahovat nebude.
Ano mylis,na dovezene Lumie je poskytovana be vyjimky v CR 24 mesicni zaruka,zadna rocni.milennium wrote:Ale samozřejmě, to je zcela v pořádku. 24 měsíců je POUZE na produkty s oficiální distribuce. 12 měsíců je na produkty s EU (a šedivky jsou s EU)...Balrog wrote:Docela mě zaskočil videopohled na nokii lumia 920 zde na smartmanii a to tím, že záruka od nokie na telefony ze šedého dovozu je jen jeden rok.
Nebo se snad mýlím ?
Nevím co dělám špatně,ale nejde mi telefon připojit.Dělám to podle obrázku a držím tlačítko dolu a vypínací tlačítko, telefon zavibruje pak ho připojím a nic jede jako by se nic nedělo a naskočí logo pl + a pak windows phone a telefon se zapne. Díky za radyhtcjirka wrote:Neni potreba menit product code.Stahne se firmware bez pripojeneho telefonu,stejne jako ho stahujes pres navifirm..
Nokia care Suite - Product Support Tools- Tools - Firmware Download - 059R5X4 - Check Online - Download.
Firmware ma nejakych 1.30-1.40GB
Po stahnuti stale nic nepripojujes,jdes do File - Open Product - RM-821
Pak Programming - Recovery - Start - Zkontroluje si to soubory a vyzve te to k pripojeni telefonu(ten musis mit mit predtim vypnuty a taky nabity) Dale uz te to povede - Na obrazku ti ukaze ,ze mas podrzet soucasne volume down a power tlacitko az do zavibrovani,pripojis a jedes.Pri prvnim flashovani se nestihnou naistalovat ovladace,jelikoz se nektere budou instalovat poprve,takze postup s tlacitky budes nekolikrat opakovat,nic nehrozi,jen nabehne telefon,zapne se,ty ho jen znovu vypnes a jedes od zacatku,porad te to vede.
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
a k počítači se normálně telefon připojí? Mě to šlo na poprvé, dokonce jsem flash ani nemusel opakovat, jak psal Jirka..
jj připojí se normálně, ale otevře se mi program WindowsPhone a zachvíli vyskočí hláška a program přestal pracovat tak ho musím ukončit.V Ovládacích panelech normálně mám RM-821 Nokia Lumia 920 takže telefon PC vidí. Nechápu to. Mám to tlačítko držet déle (při tom v tom návodu je short button)?
-
milennium
- smartstar

- Zařízení: NEXUS 6 / 64GB
Ano mylis,na dovezene Lumie je poskytovana be vyjimky v CR 24 mesicni zaruka,zadna rocni.[/quote]milennium wrote:Ale samozřejmě, to je zcela v pořádku. 24 měsíců je POUZE na produkty s oficiální distribuce. 12 měsíců je na produkty s EU (a šedivky jsou s EU)...Balrog wrote:Docela mě zaskočil videopohled na nokii lumia 920 zde na smartmanii a to tím, že záruka od nokie na telefony ze šedého dovozu je jen jeden rok.
Nebo se snad mýlím ?
Jirko, tohle je POUZE v kompetenci Nokie. Na jiné produkty ze šedého dovozu je poskytována záruka 12 měsíců... To, že má Nokie vyjímku, neznamená, že se mýlím...
Jinak, já to psal s globálu...
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
balrog: tak to nevim. A telefon, když ho připojíš kabelem, máš vypnutý? tak jsem to dělal já. Pak dlouho podržet než to zavibruje. a už se mi v NCS ukázal
jj je vypnutý pak držím volume dolu a power button a telefon za chvilinku zavibruje (fakt malou chvilinku) a nápis pl+ a nabíhá jako nic. Když je pořád držím tak telefon po chvílích vibruje a snaží se najet a pořád to logo
když jsem to pořád zkoušel tak jednou se mi povedlo že na displeji byl velký vykřičník a po chvíli zmizel a telefon normálně najel
když jsem to pořád zkoušel tak jednou se mi povedlo že na displeji byl velký vykřičník a po chvíli zmizel a telefon normálně najel
-
milennium
- smartstar

- Zařízení: NEXUS 6 / 64GB
Nemáš nějaký problém v USB ? Nepřipojuješ Nokii přes nějaký USB hub ? Jaký OS máš v PC ? Co to zkusit jinde, na jiném PC a nebo notebooku ?
-
htcjirka
- smartmaniak

Millennium: Vykasli se na global,tady resime Lumii 920,nezajima mne jak to maji ostatni.Navic Nokia neni jedina,kdo drzi 24 mesicu,ikdyz se jedna o sedivku.
Balrog : Ty se na to radsi vykasli,i pouhy flash je pro tebe problem,telefon jsi mel v inzeratu,tak ho tam radsi nech a v klidu prodej.Ty stejne zustanes zacarovany v telefonech a zadny ti nebude dobry,hold nemoc.
Balrog : Ty se na to radsi vykasli,i pouhy flash je pro tebe problem,telefon jsi mel v inzeratu,tak ho tam radsi nech a v klidu prodej.Ty stejne zustanes zacarovany v telefonech a zadny ti nebude dobry,hold nemoc.