HTC Titan: Všeobecná diskuze
lengySK:
Titan umí sdílet net přes wifi, stačí zajít do nastavení -> sdílení internetu -> zapnout. Pak už jen vyhledat na notebooku wifi síť s příslušnym názvem (deafultně je HTC Titan) a zadat heslo, které se automaticky vytvoří po zapnutí sdílení internetu a zobrazí se na mobilu.
Titan umí sdílet net přes wifi, stačí zajít do nastavení -> sdílení internetu -> zapnout. Pak už jen vyhledat na notebooku wifi síť s příslušnym názvem (deafultně je HTC Titan) a zadat heslo, které se automaticky vytvoří po zapnutí sdílení internetu a zobrazí se na mobilu.
Zdravím, Titan byl na třetí reklamaci, vyměnili displej a sluchátko. Byl tam žlutý flek. Sranda je, že to jsem primárně nereklamoval, ale byly problemy se softwarem, divně se řadily sms zprávy, posílal je jinam nebo nikde apod. Už to kdysi titan udělal, po hard resetu navíc dojde k tomu, že cca 7-10 minut- dlouho, neměřil jsem to, vůbec nefungují softwarové tlačítka, myšleno ty tři dole - zpět, windows a lupa Bing. Minulou reklamaci šalamounsky vyřešili nahráním staršího software, po update a cca 4 měsících stejný problém. Nicméně teď mi technik napsal, že závada software nenalezena, jen vadný displej, který tedy vyměnili. Pravdou je, že dnes mi přišel domů, je v něm stále poslední oficiální software tj.7.10.8773.98. Když udělám hard reset, po projití nezbytného nastavení a instalace programů od HTC naskočí domácí obrazovka, metro dlaždice. A divte se, cokoli zvolíte, např. sms zprávy, už nikdy se nevrátíte po dobu těch cca 10 minut zpět na home screen, ani tlačítkem zpět, ani tlačítkem windows, ani lupa Bing nefunguje, jen všechny hezky vibrují. Můžete jít dál v dané aplikaci, např. napsat zprávu, odeslat ji, ale nevrátíte se domů, až za těch cca 10 minut. DOTAZ : myslíte si, že je to správně a standartní chování ? já myslím, že ne. A vzhledem k tomu, že by šlo o čtvrtou záruční reklamaci, může mít prodejce- konkrétně O2 smůlu a já mohu chtít dle obč. zákoníku zpět své peníze v plné výši. Nebo se vám Titan po HR chová stejně ??? Díky za čas, přečtení dlouhého příspěvku a hlavně za rozumnou odpověď a pomoc.
-
Jakub Karásek
- redaktor

- Zařízení: LG V30, Nokia Lumia 950 XL
Je to chyba Mango updatu, po prvním nastartování na homescreen jdi doprava do seznamu aplikací, dlouhým stiskem odinstaluj Nastavení připojení a tlačítka budou fungovat. Tu aplikaci (pokud ji potřebuješ) si můžeš posléze zase stáhnout z marketu.
Standardní to ale rozhodně není, přijde mi, že HTC po vydání Manga na své WP7 uživatele kašle, ještě se ani nevyjádřili, kdy přijde WP7.8 /jestli vůbec/
Standardní to ale rozhodně není, přijde mi, že HTC po vydání Manga na své WP7 uživatele kašle, ještě se ani nevyjádřili, kdy přijde WP7.8 /jestli vůbec/
Díky, přežije, zatím není jak jej vrátit !! 
Mám na vás dotaz nemůžu se spárovat s jinným telefonem přes blutu ani přijmout foto je to normalni píše to nepodporováno co s tím dík .
-
Flynn
- smartmaniak

- Zařízení: HTC Radar WP 7.8 - Dynamics 2.0, myPhone Next
Blutu, tu tu. BlueTooth je druh přenosu mezi zařízeními. WP 7.5 není pro tyto přenosy uzpůsoben. Funguje pouze s Headsety a s PC. Máš smůlu.
co se dá dělat dík
Jediné řešení pro funkční blutututu je custom ROMka
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Anebo vymenit za Lumii 900,kde to umi diky Nokii.
Dobrý den,jsem tady nový,Titan mám týden.Nepodařilo se mi najít v manuálu,co znamená ikona-jsou to takové 3 jakoby vlnovky nad sebou(myslím,že je to asi synchronizace,ale nevím...) a chci se ještě zeptat,proč se mi nechce synchronizovat z WIFI,nastavil jsem to,telefon jsem dal do nabíječky a nechce se to spustit,že bych něco opomněl? Dík za info.
-
Jakub Karásek
- redaktor

- Zařízení: LG V30, Nokia Lumia 950 XL
Tri vlnovky nad sebou jsou vibrace
Je nejaky program ktory pocita spotrebovane internetove data? Nemozem nic seriozne najst ani na markete. Dik
- scubadiver
- přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 930 Black
Pokud nemáš custom ROMku, tak není.. V opačném případě od Nokie čítač dat..
-
Flynn
- smartmaniak

Nenech se mystifikovat a neházej pušku do obilí. Spotřebovaná data umí registrovat aplikace FUP Monitor http://www.windowsphone.com/cs-cz/store ... c4e3a0136f" onclick="window.open(this.href);return false;
Dík za radu ohledne tých vibracií.Zeptám se ještě jednou,poradí mi někdo prosím,proč se nechce mobil přihlásit k síti,bezdrátové připojení jsem nastavil a telefon dal do nabíječky a nic.Jsem jenom uživatel PC,takže větší zásahy neumím.Děkuji.
-
karelchadim
- stálý přispěvatel

- Zařízení: P9 lite|P8 lite|Lumia 830|HTC 8x|LG Optimus 7
bezdrátová synchronizace musí být nastavená v zune, doporučuji si přečíst toto, když přejedeš skoro ke konci stránky věnují se tam bezdrátové synchronizaci
jsou tam také podmínky při kterých se synchronizace spustí
- telefon na nabíječce (nikoliv PC) a s více než 50% nabitím
- s telefonem si nehraju a ani nepouštím muziku apod.
- telefon je připojen ke stejné bezdrátové síti ve které jsem si bezdrátovou synchronizaci nastavil v zune a ve stejné jaké je připojený PC
- synchronizace se spustí cca 15 minut po připojení k nabíječce
pokud ti nejde připojit se k WiFi a nesouvisí to s bezdrátovou synchronizací tak se omlouvám za zbytečné rady, to je potom otázkou routeru, správně vyplněného hesla, použitého kanálu, šifrování, nebo zkusit jiný router jestli není nějaký šotek v něm
jsou tam také podmínky při kterých se synchronizace spustí
- telefon na nabíječce (nikoliv PC) a s více než 50% nabitím
- s telefonem si nehraju a ani nepouštím muziku apod.
- telefon je připojen ke stejné bezdrátové síti ve které jsem si bezdrátovou synchronizaci nastavil v zune a ve stejné jaké je připojený PC
- synchronizace se spustí cca 15 minut po připojení k nabíječce
pokud ti nejde připojit se k WiFi a nesouvisí to s bezdrátovou synchronizací tak se omlouvám za zbytečné rady, to je potom otázkou routeru, správně vyplněného hesla, použitého kanálu, šifrování, nebo zkusit jiný router jestli není nějaký šotek v něm
Pánové,kterou aplikaci používate na přední kameru? Odporučte nejakou. Děkuji
-
Flynn
- smartmaniak

Přední kamera je určená především pro aplikace, umožňující videohovory. Využívají ji také autoři aplikací typu Zrcátko. Tato kamera má nižší rozlišení než kamera na zadní straně, její použití je spíše nouzové.
To jsem měl na mysli,nějakou aplikaci na videohovory 
-
Flynn
- smartmaniak

Jsou to messengerové aplikace typu Skype, Tango Video Calls, WhatsApp, apod., je jich více. Důležité je, aby je používala také protistrana.