K čemu je účet outlook?
K čemu je účet outlook?
jo a ty chces abys mel ty kontakty z exchange zaroven v outlook.com?
K čemu je účet outlook?
jj, přesně tak, ale nechci to dělat synchronizací MS Outlooku v noťasu (Connectorem), chci, aby se kontakty "překopírovaly" z mobilu do Outlook.com (Lide). Předpokládám, že to jde, jinak by synchronizace s Outlook.com neměla smysl.
Ještě jsem zkusil, a když založím na Outlook.com (Lidé) kontakt, tak ten se mi normálně po synchronizaci v telefonu objeví.
Ještě jsem zkusil, a když založím na Outlook.com (Lidé) kontakt, tak ten se mi normálně po synchronizaci v telefonu objeví.
K čemu je účet outlook?
tak jak to chapu, ze to chces, tak tak to nejde. Proste exchange ucet je exchange ucet a data z nej se synchronizuji v ruznych zarizenich (server, pc, mobil atd.). Outlook.com je jiny ucet a data z nej se zase synchronizuji v ruznych zarizenich. Ale data z jednoho uctudo druheho (z exchange do outlook.com a naopak) synchronizovat nejde. Existuji metody jak exportovat data z jednoho uctu do druheho pres PC, ale to v mobilu neudelas.
A proc by synchronizace s Outlook.com nemela smysl? Nekdo ma proste nejaka data na exchange, nejaka na outlook.com a potrebuje synchronizovat oboje.
A proc by synchronizace s Outlook.com nemela smysl? Nekdo ma proste nejaka data na exchange, nejaka na outlook.com a potrebuje synchronizovat oboje.
K čemu je účet outlook?
Jo taky mi to už dochází, chtěl jsem to použít, pokud bych neměl přístup na pracovní email, tak abych nemusel email psát z telefonu nebo opisovat adresu (při použití Outlook.com). Asi to udělám tím propojením přes Notebook, s tím to je OK. Dělal jsem to minulý týden drahé polovičce.
Moc díky za pomoc, jen jsem nevěděl, jestli to fakt nejde, nebo dělám něco blbě.
Moc díky za pomoc, jen jsem nevěděl, jestli to fakt nejde, nebo dělám něco blbě.
K čemu je účet outlook?
ten se ti sice objevi v telefonu ale neprekopiruje se ti do exchange. Synchronizuje se ti jen mezi outlook.com a telefonem a zpet. Ne s jinym uctem
K čemu je účet outlook?
Jo udělám synchronizaci z notebooku přes Microsoft Office Outlook Connector a v telefonu vypnu zobrazení kontaktů z Outlook.com (Lidé). Tak mi to vyřeší, co chci.
Ještě jednou díky.
Ještě jednou díky.
-
Davedroid
- stálý přispěvatel

- Zařízení: iPhone 7
K čemu je účet outlook?
Fakt jo? I kdyz nemam sloucenou dorucenou postu? Mam za to, ze v gmailu muzu dat odpovedet a jde to z gmailu. Fakt v gmaulu kdyz dam odpovedrt, tak to jde z hotmailu anemam moznost to zmenit? Ani klepnutim nanod a zmenou vyberu?lojza_ wrote:
Windows live mail má jednu nevýhodu - pokud máš víc účtů, hotmail, gmail. seznam a přijde ti email třeba na gmail a ty dáš odpověď na tento email, tak tato odpověď bude vždy odeslaná z hotmailu. Nemůžeš si vybrat, jestli chceš odpověď odeslat z gmailu, seznamu apod..
K čemu je účet outlook?
Já mám zase problém se spárovanými emaily z Centrum.cz. Přeposílají se mi do Outlook (ve Windows Live) a na Centrum se mi po přehrání do Outlook smažou (chtěl jsem to tak). Ovšem netuším, kde nastavit, aby mi tyto přeposlané maily chodily také na mobil. Samotné Centrum jsem měl v mobilu synchronizované - nyní mi na něj nic nechodí, když to Outlook z Centrum maže. Nevíte někdo, jak všechnu poštu v Outlook (webovém) synchronizovat do mobilu?
-
Flynn
- smartmaniak

- Zařízení: HTC Radar WP 7.8 - Dynamics 2.0, myPhone Next
K čemu je účet outlook?
Používám GMail a nemám problémy. Hotmail (nově Outlook) jsem zavrhnul už dávno.
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
K čemu je účet outlook?
Flyne sry, to s tímto vůbec nesouvisí 
navíc já mam na google co se týká funkčnosti zcela jiný názor..
navíc já mam na google co se týká funkčnosti zcela jiný názor..
Ten Outlook máš v telefonu přidaný a na web ti zpráva přijde a do telefonu ne?composter wrote:Já mám zase problém se spárovanými emaily z Centrum.cz. Přeposílají se mi do Outlook (ve Windows Live) a na Centrum se mi po přehrání do Outlook smažou (chtěl jsem to tak). Ovšem netuším, kde nastavit, aby mi tyto přeposlané maily chodily také na mobil. Samotné Centrum jsem měl v mobilu synchronizované - nyní mi na něj nic nechodí, když to Outlook z Centrum maže. Nevíte někdo, jak všechnu poštu v Outlook (webovém) synchronizovat do mobilu?
K čemu je účet outlook?
Ano, maily chodí do Win Live, ale do mobilu ne. Přidaný mám Outlook, který mám na desktopu jako pracovní mail - synchronizace s exchange funguje. Windows Live mail (Outlook-dříve Hotmail) mám založený pod centrumáckým emailem. Zde mám navedeny 3 maily (gmail, 2x centrum). Centrum mám taky přidaný do telefonu, ale chodí mi jen maily, které nestačí Windows Live smazat. Takže ve Windows live mám všechny potřebné maily - jen se mi nedaří je synchronizovat do mobilu. Přidaný do mobilu mám i hotmail účet (centrum mail, pod kterým mám Win Live účet).
-
Flynn
- smartmaniak

- Zařízení: HTC Radar WP 7.8 - Dynamics 2.0, myPhone Next
K čemu je účet outlook?
Mě neustále připadá, že to máš nějak překombinované. Já používám v telefonu pouze GMail a všechny maily ze všech třech mých účtů mi do něj jdou. Navíc je mám v desktopovém GMailu a MS Outlooku. V desktopovém Gmailu je ani nečtu a házím je hned do koše. Čtu je pouze v MS Outlook a v mobilu.
K čemu je účet outlook?
Composer:tvůj live účet je založen na mailu z centrum.cz ? To jsem ani nevěděl, že lze, myslel jsem, že microsofti live učet musí být na windowslive.com, Hotmail.com, cz,outlook.com apod. Jinak k tvému problému. Jednu dobu jsem nastavil v seznam.cz , ať každý email, který přijde přepošle na win.live - konkrétně ně[email protected], což je můj live účet a zcela normálně se to v desktopu v aplikaci WIN7 Windows Live Mail 2011 objevilo, i ve webové verzi a i v telefonu. Po přeposlani seznam maily autom.mazal. Fungovalo to i obráceně, maily z live učtu jsem přesměroval do seznamu a v telefonu měl na imap protokolu seznam emailový účet a zase tam vše bylo. nevýhoda toho byla a je, že pak nešlo na email odpovědět tak, aby se ta odpověď tvářila, že odešla z toho původního mailového účtu . Tedy pokud ti centrum přepošle maily do ně[email protected] a tento emailový účet přidáš v telefonu, tak se tam ty maily musí -měly by objevit, zvlášt vidíš li je v pc. Jen pozor, neposíláš li si je do speciálně vytvořené složky, tu je pak nutno přidat k synchronizaci ručně, což je ti ale asi jasné
K čemu je účet outlook?
Zdravím, možná se někomu bude hodit následující informace. Protože jsem v tom neměl jasno, položil jsem dotaz na Microsoft Community.
Moje otázka:
Dobrý den, před dvěma roky jsem si založil účet Microsoft s tím, že jsem uvedl E-mailovou adresu, kterou mám na Gmailu a takto se i účet jmenuje. Tento účet používám také ve Windows Phone. Co se stane, chci-li Gmailovou adresu zrušit? Bude zrušen i účet Microsoft? Jakou mailovou adresu vlastně budu mít? Když si na účtu Microsoft založím alias, zůstane mi tato adresa pak jako hlavní? Děkuji.
Odpověď:
E-mailová adresa je jen jméno účtu. Účet bude fungovat dál. Protože je to ale cizí doména, nebudou ti chodit e-maily. Pořídit si alias by pomohlo k tomu, abys poštu mohl dostávat. Musíš upravit nastavení pošty tak, aby jako odesílací adresa byla použita ta aliasová.
Moje otázka:
Dobrý den, před dvěma roky jsem si založil účet Microsoft s tím, že jsem uvedl E-mailovou adresu, kterou mám na Gmailu a takto se i účet jmenuje. Tento účet používám také ve Windows Phone. Co se stane, chci-li Gmailovou adresu zrušit? Bude zrušen i účet Microsoft? Jakou mailovou adresu vlastně budu mít? Když si na účtu Microsoft založím alias, zůstane mi tato adresa pak jako hlavní? Děkuji.
Odpověď:
E-mailová adresa je jen jméno účtu. Účet bude fungovat dál. Protože je to ale cizí doména, nebudou ti chodit e-maily. Pořídit si alias by pomohlo k tomu, abys poštu mohl dostávat. Musíš upravit nastavení pošty tak, aby jako odesílací adresa byla použita ta aliasová.
-
karelchadim
- stálý přispěvatel

- Zařízení: P9 lite|P8 lite|Lumia 830|HTC 8x|LG Optimus 7
K čemu je účet outlook?
já bych nic nerušil, a email prostě přejmenoval - koukněte do přílohy
- Attachments
-
- outlook.PNG
- (33 KiB) Downloaded 10 times
K čemu je účet outlook?
Mně jméno účtu nevadí a stejně mi nejde přejmenovat. Píše mi to: "E-mailová adresa přidružená k vašemu účtu Microsoft se nedá změnit." Já chci zrušit Gmailovou adresu s tím, že chci mít trvale při účtu Microsoft i jejich adresu např. hotmail.cz a bez rizika, že mi účet Microsoft bude zrušen. Takže z odpovědi jsem vyrozuměl, že to můžu udělat pomocí aliasu.