Vodafon naděluje pod stromeček podvod
Přišla nám SMS z Vodafonu. Každá divoká karta bude mít v prosinci o víkendech volání za 1,5 Kč. Na vánoční dárky Vodafonu moc nedám. Ale tentokrát si říkám, že snad možná se rozhodli udělat něco pro své zákazníky. Volám a naskočí mi obvyklá cena. Ptám se Vodafonu, jak to tedy s tím vánočním dárkem je? No a volali něco v tom smyslu, že každá divoká karta vlastně není každá a že mají někde nějaké podmínky, které se mi www stránkách nepodařilo najít. Člověk by nad tím mávl rukou, ale přišel mi další vánoční dárek od Vodafonu - tentokrát volání za 1,99 Kč v lednu pro každou divokou kartu. Jenže, jak už vím, každá není každá. A tak si představuji spoustu dětí, spoustu starých lidí, kteří se budou radovat z vánočního dárku a zjistí, že je to podvod. A tak si tu dovolím zveřejnit výzvu k Vodafonu a to - podvody pod vánoční stromeček nepatří. Nechte si své obchodní triky, nechte si své vánoční dárky, alespoň o vánocích podvody NE!!
-
mceza
To ses sem registoval jen kvůli tomu, abys tu házel špínu na Vodafone?
Těší mě, že i Vy považujete takové jednání za špínu. Kdyby to byla špína, je to dobré. Problém je, že je to skutečnost. A opravdu si dokážu představit spoustu zklamaných lidí,kteří takové jednání budou považovat za podvod. A učit děti již od malička, že vánoční dárky mohou být podvod nebo si střílet ze starých lidí, kteří i tak mají málo peněz s tím, že volají o víkendech v prosinci za 1,5 Kč a strhávat jim plnou cenu, mi přijde jako vánoční dárek nad rámec etického chování.A dopouští se ho obaří firma, která to nemá zapotřebí. Nemusí posílat žádné vánoční dárky, nikdo po nich nic nechce, nic neočekává. Ale toto jednání mě opravdu zarazilo. Vodafon můj názor zná. Není to nic za jejich zády. Ale poslal další SMS na slevněné volání v lednu. Takže nedá pokoj. Navrhněte lepší fórum, na které mohu informaci dát a tady to smažu.
-
mceza
To, že čeští operátoři nejsou zrovna svatí je takové malé veřejné tajemství. Ale co tady na fóru s tím zmůžem? Společně si zanadáváme a tím to končí. To je docela málo, ne?
Proto bych se na nějaká fóra vykašlal a šel bych rovnou na stránky ČOI - http://www.coi.cz/cz/spotrebitel/podani ... tu-dotazu/" onclick="window.open(this.href);return false;
Proto bych se na nějaká fóra vykašlal a šel bych rovnou na stránky ČOI - http://www.coi.cz/cz/spotrebitel/podani ... tu-dotazu/" onclick="window.open(this.href);return false;