samsung galaxy s3 problem s wifi

Diskuze věnovaná smartphonům řady Samsung Galaxy (S7, edge, S6 a dalším…)
Post Reply
dvsole84
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Zařízení: Samsung Galaxy S3

Post by dvsole84 »

Ahoj, mam dva dny S3, vicemene vse OK, az na problemy s wifi.. telefon se mi odpojuje a pripojuje sam nekolikrat behem pripojeni na jedne wifi siti a tim dochazi k tomu, ze pri zamcene obrazovce se telefon zasekne a nejde otevrit a musim ho vzdycky natvrdo vypnout.. dalsi problem je pak automaticke stahovani mailu v predem stanovenem casovem intervalu, kterepo prvnim vypadku wifi nefunguje spolehlive.. navic wifi se ne vzdy automaticky chytne a zustavaji priojena treba jen data a to mam nastaveno, aby se telefon v pripade wifi prepl z dat na wifi.. mam telefon od T-Mobilu, mozna to bude verzi ROM nebo firmwarem.. nevum jak tuto chybu odstranit, tovarni nastaveni jsem jiz provedl i wipe data podle jednoho navodu, co jsem cetl, ale problem stale trva..neprijemne je take to zamrzavani displeje pri lock screenu.. diky za rady!
wolfnet3
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Zařízení: Samsung Galaxy S3

Post by wolfnet3 »

Ahoj mám taky, stejný problém s odpojováním Wifi. Dal jsem k vůli tomu telefon reklamovat a vrátili mi ho s tím, že se závada neprojevila. Teď mám záznam akorát v záručním listu a problém furt stejný na to jsem přišel hned v obchodě, že to není opravené jen vráceno do továrního nastavení. Problém jsem nakonec vyřešil sám, na xda. Stačí zadat hvězdička křížek 0011 a zase křížek po té se dostaneš do servisního menu. Zmáčkni levé tlačítko pro další možnosti a vyjede ti sloupeček z nabídkami zadej wifi a tam přepni políčko na vyp. Problém vyřešen, ale po restartu nebo vypnutí telefonu se to objevuje znova nicméně je to otázka deseti sekund a běhá to v pohodě, dají se stahovat i filmy, už se neodpojuje. Servis na h***o stačilo kdyby si zapli online radio a závada by se hned projevila. Blbci.
duri88
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Zařízení: Galaxy Note

Re: samsung galaxy s3 problem s wifi

Post by duri88 »

Zdravim chlapci mne robilo nieco podobne na Note a stacilo ist do Wifi nastaveni stlacit kontextove tlacidlo avybrat pokrocile a tam je ako sa ma Wifi spravat. Sorry ak ste to uz niekde riesili :)
miratruck
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Zařízení: samsung galaxy s3

Post by miratruck »

Bylo by dobré se zmínit o jakou wifinu jde že? Já jí mám od O2, zadám MAC adresu a nemám problém, ale to je pochopitelně individuální.
nuten
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Zařízení: Q mobile

Post by nuten »

kterepo prvnim vypadku wifi nefunguje spolehlive...
:P :P
slezy59688
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Zařízení: Sony Xperia P & Sencor P400

Post by slezy59688 »

Zdravim mam telefon Sencor P400 takovy to cinsky 4jadro za 2999kč.
A už dva dny se mi telefon připojuje sám na Wifi. Mám ho v klidu na stole nic s ním nedělám a kouknu se občas na telefon kolik je hod. a telefon na Wifi a takhle to je třeba 5x za den :D takže nejsi sám... :x
Post Reply

Return to “Samsung telefony”