samsung galaxy s3 problem s wifi
Ahoj, mam dva dny S3, vicemene vse OK, az na problemy s wifi.. telefon se mi odpojuje a pripojuje sam nekolikrat behem pripojeni na jedne wifi siti a tim dochazi k tomu, ze pri zamcene obrazovce se telefon zasekne a nejde otevrit a musim ho vzdycky natvrdo vypnout.. dalsi problem je pak automaticke stahovani mailu v predem stanovenem casovem intervalu, kterepo prvnim vypadku wifi nefunguje spolehlive.. navic wifi se ne vzdy automaticky chytne a zustavaji priojena treba jen data a to mam nastaveno, aby se telefon v pripade wifi prepl z dat na wifi.. mam telefon od T-Mobilu, mozna to bude verzi ROM nebo firmwarem.. nevum jak tuto chybu odstranit, tovarni nastaveni jsem jiz provedl i wipe data podle jednoho navodu, co jsem cetl, ale problem stale trva..neprijemne je take to zamrzavani displeje pri lock screenu.. diky za rady!
Ahoj mám taky, stejný problém s odpojováním Wifi. Dal jsem k vůli tomu telefon reklamovat a vrátili mi ho s tím, že se závada neprojevila. Teď mám záznam akorát v záručním listu a problém furt stejný na to jsem přišel hned v obchodě, že to není opravené jen vráceno do továrního nastavení. Problém jsem nakonec vyřešil sám, na xda. Stačí zadat hvězdička křížek 0011 a zase křížek po té se dostaneš do servisního menu. Zmáčkni levé tlačítko pro další možnosti a vyjede ti sloupeček z nabídkami zadej wifi a tam přepni políčko na vyp. Problém vyřešen, ale po restartu nebo vypnutí telefonu se to objevuje znova nicméně je to otázka deseti sekund a běhá to v pohodě, dají se stahovat i filmy, už se neodpojuje. Servis na h***o stačilo kdyby si zapli online radio a závada by se hned projevila. Blbci.
Re: samsung galaxy s3 problem s wifi
Zdravim chlapci mne robilo nieco podobne na Note a stacilo ist do Wifi nastaveni stlacit kontextove tlacidlo avybrat pokrocile a tam je ako sa ma Wifi spravat. Sorry ak ste to uz niekde riesili 
Bylo by dobré se zmínit o jakou wifinu jde že? Já jí mám od O2, zadám MAC adresu a nemám problém, ale to je pochopitelně individuální.
kterepo prvnim vypadku wifi nefunguje spolehlive...

-
slezy59688
- mám jeden příspěvek

- Zařízení: Sony Xperia P & Sencor P400
Zdravim mam telefon Sencor P400 takovy to cinsky 4jadro za 2999kč.
A už dva dny se mi telefon připojuje sám na Wifi. Mám ho v klidu na stole nic s ním nedělám a kouknu se občas na telefon kolik je hod. a telefon na Wifi a takhle to je třeba 5x za den :D takže nejsi sám...
A už dva dny se mi telefon připojuje sám na Wifi. Mám ho v klidu na stole nic s ním nedělám a kouknu se občas na telefon kolik je hod. a telefon na Wifi a takhle to je třeba 5x za den :D takže nejsi sám...