Nokia Lumia 800: Všeobecná diskuze
-
mceza
A jak je to se zárukou? Posyktujete vy nějaké záruky, co na to výrobce?
-
Jindřich Lukeš
- častý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 1520
Je to stejné jako u jiných přístrojů, jen Lumii musíš rozebrat. Stejně jako klasické odemčení přes HSPL (HTC) tak i přehrání ROM na Lumii je neoficiální a přicházíš tím o záruku.
-
mceza
A vy na ten úkon nějakou záruku poskytujete? Např. když se při přehrávání ROM něco pokazí a telefon se tím znefunkční?
-
Jindřich Lukeš
- častý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 1520
Ano samozřejmě. Od nás v každém případě dostanete telefon plně funkční.
-
patrabus
- přispěvatel

- Zařízení: Sony Xperia Z1 Compact White
Tak 7.8 už je na navifirm
http://www.symbiantweet.com/wp-7-8-appe ... -lumia-510" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.symbiantweet.com/wp-7-8-appe ... -lumia-510" onclick="window.open(this.href);return false;
Tak panove na vanoce dostanu Lumiu 800 prevedenie WHITE... uz se nevim dockat
Bude to moj prvy telefon s tymto White Power operacnym systemom tak uvidime ake to bude...
Doted sem mnel Nokia N95 pak Samsung galaxy ace pak HTC Sensation pak Blackberry 8520 pak Blackberry 9700 pak Blackberry 9810 Torch a ted Lumie
Sem zvedav co tahle ''Bila Sila'' dokaze...
Prijemny svatky
Bude to moj prvy telefon s tymto White Power operacnym systemom tak uvidime ake to bude...
Doted sem mnel Nokia N95 pak Samsung galaxy ace pak HTC Sensation pak Blackberry 8520 pak Blackberry 9700 pak Blackberry 9810 Torch a ted Lumie
Sem zvedav co tahle ''Bila Sila'' dokaze...
Prijemny svatky
-
mceza
Nevím, zda tu tvou bílou sílu potěší, že co se týče displeje, tak černá je daleko hezčí černá než bílá bílá... Takže je to spíš black power... A co na to Žito44?
-
patrabus
- přispěvatel

Černá nic moc, lepší je bílá. Ta tmavá je hned celá ošušlaná, na bilý to není vidět a je daleko stylovější.
Co se týká displeje, tak mi přijde naprosto v pohodě, na n9 jsem takovou bílou neměl.
Co se týká displeje, tak mi přijde naprosto v pohodě, na n9 jsem takovou bílou neměl.
-
mceza
Já ale nemluvil o barvě těla telefonu, jako o podání barev displeje. Protože příspěvěk uživatele Nadzi (Nazi?) by se mohl zdát, jako, že má skrytý kontext, tak jsem mu psal, že s ClearBlack je tam i velmi dobrá Black Power...
Cerna je podle mne hezci lenze problem byl vtom ze uz byla vypredana a novou by dostali az na buduci rok..ale biela ked som ju drzal v ruke byla naozaj stylova
kdyz se mi to zalibi tak pak pujdu do 920
kdyz se mi to zalibi tak pak pujdu do 920
-
patrabus
- přispěvatel

To už je lopata, měl jsem to v ruce a nechtěl bych to, navíc displej s vyblitýma barvama mě moc nenadchl.
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
vyblitý mi přišly taky, hned jak jsem vyměnil omnii7 za l920 a zapnul jí. Řikám si NO TO NE!
ale je to trošku jinak. Defaultně je totiž zapnutá automatická regulace jasu a ta hodně se ztlumením podsvícení přehání. Stačí nastavit ručně na střední nebo vysokou úroveň a hnedle je to jiný pokoukání..
ale je to trošku jinak. Defaultně je totiž zapnutá automatická regulace jasu a ta hodně se ztlumením podsvícení přehání. Stačí nastavit ručně na střední nebo vysokou úroveň a hnedle je to jiný pokoukání..
-
patrabus
- přispěvatel

Ten displej bych přežil, sice se mi zdál takový neostrý(hlavně stavová lišta) a černá nic zvláštního, ale dá se s tím žít.
Ale ta lopatóznost je prostě moc velká na pohodlný používání. Měl jsem Galaxy SII a už ten je na ovládání jednou rukou moc velkej, natož tyhle pádla
Já zůstávám u L800, teď vychází 7.8 s pár změnama a co jsem si zběžně 8 zkoušel, rychlost mi přišla úplně stejná, někdy byla L800 rychlejší a těch pár ptákovinek, co zatím osmičky nabízejí za upgrade nestojí
Ale ta lopatóznost je prostě moc velká na pohodlný používání. Měl jsem Galaxy SII a už ten je na ovládání jednou rukou moc velkej, natož tyhle pádla
Já zůstávám u L800, teď vychází 7.8 s pár změnama a co jsem si zběžně 8 zkoušel, rychlost mi přišla úplně stejná, někdy byla L800 rychlejší a těch pár ptákovinek, co zatím osmičky nabízejí za upgrade nestojí
-
Manek49
- smartguru

- Zařízení: iPhone 5C
Zdravim, po flashnutí updatu na 7.8 můžu vybrat jako poskytovatele hledání Google, problém ale je, že to vždycky otevře mobilní verzi i když mám nastaveno, že se mají zobrazovat klasické verze. Když něco najdu přes tu mobilní verzi, tak mi to neotevře tu stránku kterou chci, ale nějakej googlem zmršenej náhled a nemůžu zaboha přijít na to, jak to přepnout. Poradíte někdo? 
-
mceza
Nejde to. To je chyba googlu a dělá to například i u androidu.
Pouze pokaždé ručně nastavit dole na stránce klasické zobrazení, případně si link na to klasické dát do záložek. Touhle pitomostí si u mne google podepsal ortel smrti a přešel jsem kompletně na Bing. Ten nemá vyhledávání ideální, ale aspoň je použitelnej...
Pouze pokaždé ručně nastavit dole na stránce klasické zobrazení, případně si link na to klasické dát do záložek. Touhle pitomostí si u mne google podepsal ortel smrti a přešel jsem kompletně na Bing. Ten nemá vyhledávání ideální, ale aspoň je použitelnej...
-
Manek49
- smartguru

- Zařízení: iPhone 5C
By mě zajímalo, čím v tom Googlu přemejšleli, když vymejšleli tuhle kokotinu.
-
patrabus
- přispěvatel

Já taky používám bing, dobrý je i skenování qr kódů nebo rozpoznávání slov, už se těším na tapetu u zamykací obrazovky
Jinak máte někdo ve své mumii nokia hudba? včera jsem tuto aplikaci viděl u jednoho človíčka v 610 a také v recenzi 900...
Jinak máte někdo ve své mumii nokia hudba? včera jsem tuto aplikaci viděl u jednoho človíčka v 610 a také v recenzi 900...
-
mceza
Mám. A to díky německému FW. Ale díky naší zemi se nedá přihlásit k účtu. Takže to je jen další neintegrovaný přehrávač, který toho moc neumí...
jestli preziju konec sveta a budu mit tu nokii (24.12.2012) tak mam ji na prvni nabiti uplne nabit a uplne vybit?
Kde stiahnem program Zune?
Existuji i COZE? aplikace jako na andorid? jenom se ptam nic nerozsiruji...
Kde stiahnem program Zune?
Existuji i COZE? aplikace jako na andorid? jenom se ptam nic nerozsiruji...
Úplným nabitím nic nezkazíš, určitě bych úplně nevybíjel, moderní telefony maji Lion baterky, nemají paměťový efekt, naopak jim spíše svědčí, když jsou nabité řekněme nad 50%.
Zune stahneš ze stránek microsoftu, zkus to napsat do google místo do fóra.
Warezové aplikace COZE?, ale musíš mít odemčenej telefon, což lze ofiko cestou za 100€ na rok a 10 aplikací nebo zdarma jako student na 3 aplikace, případně neofiko - můžeš nahrát nějakou odemčenou romku.
Zune stahneš ze stránek microsoftu, zkus to napsat do google místo do fóra.
Warezové aplikace COZE?, ale musíš mít odemčenej telefon, což lze ofiko cestou za 100€ na rok a 10 aplikací nebo zdarma jako student na 3 aplikace, případně neofiko - můžeš nahrát nějakou odemčenou romku.