Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze

Diskuzní fórum věnované smartphonům Nokia Lumia 930, 925, 920 a 900.
steelspace
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: L920, L930, L950 XL, iPhone 7 Plus

Post by steelspace »

Číslo tam opravdu není. Seznam hovorů je takový slabší stránka WP. Mš by vyhovovalo seskupení po kontaktech, aby tam ten samý kontakt nebyl 50x po sobě.
mimonaut
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Nokia Lumia 950XL

Post by mimonaut »

Nevíte někdo jak je to s tím posíláním souborů přes BT? Jde to?
steelspace
smartmaniak
smartmaniak

Post by steelspace »

Mělo by to jít. Při zapnutém BT se v menu Share nabízí.
Zkoušeli jsme Tap to Send přes NFC, kde pak přenos proběhne přes BT a to funguje.
Zawe
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Lumia 950 DS

Post by Zawe »

Massik wrote:hmm, tak to me asi mizi od zacatku :-(

a jeste poznamka. kdyz mam posledni prijaty/neprijaty hovor, mrknu na nej a mam ho v kontaktech s nekolika cisly, tak se nezobrazi, z ktereho cisla ten dotycny volal. Nebo jsem to prehledl?
ukaze ti to, teda pokud je to stejny jako v WP7. Musis klepnout na ten kontakt a tam jit do historie a vidis tam kolik jsi mel treba hovoru s dotycnym a pod nim ti treba ukazuje z jakeho cisla. Např. Dnes - Hovory: 1 Mobil, 14:09. Ukazuje ti podle jake cislo sis ho ulozil. Treba pod mobil, prace atd.
steelspace
smartmaniak
smartmaniak

Post by steelspace »

Tak je to i v hlavním seznamu - ne jako číslo, ale jako název stanice (mobile, work atd.).
Zawe
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by Zawe »

No jo :-D
Massik
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by Massik »

Zawe wrote:
Massik wrote:hmm, tak to me asi mizi od zacatku :-(

a jeste poznamka. kdyz mam posledni prijaty/neprijaty hovor, mrknu na nej a mam ho v kontaktech s nekolika cisly, tak se nezobrazi, z ktereho cisla ten dotycny volal. Nebo jsem to prehledl?
ukaze ti to, teda pokud je to stejny jako v WP7. Musis klepnout na ten kontakt a tam jit do historie a vidis tam kolik jsi mel treba hovoru s dotycnym a pod nim ti treba ukazuje z jakeho cisla. Např. Dnes - Hovory: 1 Mobil, 14:09. Ukazuje ti podle jake cislo sis ho ulozil. Treba pod mobil, prace atd.
Tak to tam nevidim
janac_marek
smartguru
smartguru
Zařízení: Lumia 950XL, S7 Edge, iPhone 7

Post by janac_marek »

Už mi celkom lezú na nervy tie regionálne nastavenia.
Teraz mám všade US, dokonca aj pre currency formát (čo nechcem). Chcem dosiahnuť nastavenie pre upload fotiek v plnej kvalite na SkyDrive cez WiFi, ale nemám tam túto možnosť. Pred tým som ju tam mal. Neviem, čo som teraz menil. Aj som samozrejme resetol mobil, je tam stále US. No stále túto možnosť nemám.
Neviete prosím čo nanstaviť?

Nechápem tieto obmedzovačky podľa regiónov a takisto ani neprítomný DataSense.
amentma
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Galaxy S8, iPhone 7, zvysky Lumie, ...

Post by amentma »

Ta som vcera pri povodnom firmware (1232.2109.1242.1001) narazil da dalsi drobny problem - nefungovalo mi zdielanie internetu. Vsetko sa tvarilo ok, ale na notebooku som nevedel resolvovat dns takze to bolo nepouzitelne. Takze dnes som preflashoval na cesky firmware 1232.2110.1244.3001 a zdielanie internetu uz funguje ok. Predtym som mal problem s BT v aute, to som s tymto firmwarom este netestoval.
mimonaut
smartmaniak
smartmaniak

Post by mimonaut »

Tak BT filetransfer funguje, vyzkoušeno. Super, nenapadlo by mne, že je to tak "chytrý",že se volby objeví jen při zapnutí. Resp. očekával bych, že tam budou, jen mi to při jejich zvolení nabídne zapnout BT.
Jindřich Lukeš
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 1520

Post by Jindřich Lukeš »

janac_marek wrote:Už mi celkom lezú na nervy tie regionálne nastavenia.
Teraz mám všade US, dokonca aj pre currency formát (čo nechcem). Chcem dosiahnuť nastavenie pre upload fotiek v plnej kvalite na SkyDrive cez WiFi, ale nemám tam túto možnosť. Pred tým som ju tam mal. Neviem, čo som teraz menil. Aj som samozrejme resetol mobil, je tam stále US. No stále túto možnosť nemám.
Neviete prosím čo nanstaviť?

Nechápem tieto obmedzovačky podľa regiónov a takisto ani neprítomný DataSense.

http://wmmania.cz/clanky/zaciname/zmena ... e-systemu/" onclick="window.open(this.href);return false;
janac_marek
smartguru
smartguru

Post by janac_marek »

To čo je v tom článku som písal aj ja. Dal som všade US, dokonca aj regional settings (myslím formátovanie) a aj som mobil reštartoval s tým tlačidlom ale nastavenie nepribudlo. Reštartov som spravil viac. Po čase ako som nechal mobil ležať na stole a nabíjať sa, tak pri ďaľšom skontrolovaní to nastavenie už pribudlo. Či to bolo slabou batériou alebo sa zmeny neprejavia hneď po reštarte neviem.
Tak či onak by MS tieto veci nemal viazať na región (aplikácie ako tak pochopím).

PS: WhatsApp nemám tak či tak, pričom na Lumiu 800 som ju nainštaloval. Asi to pre WP8 stiahli. Takisto PlayTo, Photosynth, Tenctacles, ...
No nič, treba čakať, je to novinka :(

Kopec vecí má Microsoft nedorobených. Zune bol na synchronizáciu oveľa lepśí nástroj. Wireless sync.... treba čakať (ak vôbec).
Jindřich Lukeš
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 1520

Post by Jindřich Lukeš »

Whats app byla pro WP8 stažená ze Storu. Už je opět v certifikaci a dostupná by měla být do konce týdne
mimonaut
smartmaniak
smartmaniak

Post by mimonaut »

Na photosynth makaj, měla by být k dispozici "in a couple of weeks".. psal jsem na podporu
janac_marek
smartguru
smartguru

Post by janac_marek »

No šak isto bude všetko. Len treba čakať.

A dúfam źe Microsoft pridá aj moźnost pridania vlastných mp3 do Xbox My Music on cloud. Zatiaĺ tam môžem mať len veci z Xbox Music Pass.
antarian
nováček
nováček
Zařízení: Galaxy S, Zopo C2 platinum, Lumia 920, Xiami Mi2s

Post by antarian »

Myslite ze by jsme casem mohli mit stesti a whats app, viber, icq apodobnr by se mohlo objevit v hubu people? Mimochodem mate s tim hubem prolinkovanej skype? zatim je asi stale jeste oddelenej ne?

nejak jsem nikde nenasel moznost jak bych jednotlivejm kontaktum mohl pridelit skype kontakt...

Jinak musim rict ze cervena lumia rozhodne budi pozornost :-) (ale mozna je zo tim ze uz si ji x mesicu prohlizim kazdej den v praci a jen jsem cekal az ji zacnou prodavat)

Mimochodem netusi nekdo jak sparovat windows live account (mam stejny na compech (win8) a nokii920, ale na xboxu mam jinej a to sparovani za boha nejde a nikde nemuzu najit jak to dat do kupy kdyz to mam zaregistrovany na jinej email a telefoni cislo na microsoft podporu jaem hledal marne a neuspesne.)
koblihjr
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC 8X

Post by koblihjr »

Image

Já mám skype v people hubu u kontaktů. Ale když kliknu na "skype", otevře se aplikace a takový chat není sdružený se zbytkem komunikace. To mi trošku vadí. Když už se vše (v mém případě považuji "vše" za umístění odkazu ke kontaktu) integruje do People hubu, měla by tam být i psaná komunikace. Stejně jako SMS+FB. :roll:
Massik
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by Massik »

amentma wrote:Ta som vcera pri povodnom firmware (1232.2109.1242.1001) narazil da dalsi drobny problem - nefungovalo mi zdielanie internetu. Vsetko sa tvarilo ok, ale na notebooku som nevedel resolvovat dns takze to bolo nepouzitelne. Takze dnes som preflashoval na cesky firmware 1232.2110.1244.3001 a zdielanie internetu uz funguje ok. Predtym som mal problem s BT v aute, to som s tymto firmwarom este netestoval.
podivej se, jestli mas v tom novem fw nastaveni vypisy dorucenych SMS
dik
amentma
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Galaxy S8, iPhone 7, zvysky Lumie, ...

Post by amentma »

nemam, iba mms dorucenky.
Massik
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by Massik »

takze preci jen vada fw, ja to preflashnul zpet na puvodni nemecky, abych je tam zas mel

ale BT v aute uz chodi dobre, drive jsem mel problem, ted uz je to OK
Post Reply

Return to “Nokia Lumia 930/925/920 a 900”