... a opet problem s pripojenim BT v auteMassik wrote:tak preflashnuto zpet na nemecky a opet potvrzeni o doruceni SMS je tam...
Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze
-
Massik
- častý přispěvatel

- Zařízení: Lumia 950 DS
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
máte někdo zkušenost s automatickým odesíláním fotek v původní velikosti na skydrive když jsem na wifi, resp. jestli v nějaké ROM není? v té polské tam ta volba chybí.. :(
Re: Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze
Na HTC8X jsem tohle nastaveni take nenasel.
Podle mé zkušenosti záleží hlavně na nastavení regionu (po prvním zapnutí nebo HR, při pozdější změně regionu už ne), verze fw na to vliv nemá (na DE, FI, GB firmware vyzkoušeno)mimonaut wrote:máte někdo zkušenost s automatickým odesíláním fotek v původní velikosti na skydrive když jsem na wifi, resp. jestli v nějaké ROM není? v té polské tam ta volba chybí.. :(
-
steelspace
- smartmaniak

- Zařízení: L920, L930, L950 XL, iPhone 7 Plus
settings / backup / photos / upload on-offmimonaut wrote:máte někdo zkušenost s automatickým odesíláním fotek v původní velikosti na skydrive když jsem na wifi, resp. jestli v nějaké ROM není? v té polské tam ta volba chybí.. :(
ale tím bylo podle mě myšleno : nastavení -> zálohování --> fotky (fotky + videa) možnosti u Fotek : Neodesílat , Střední kvalita, Nejvyšší kvalita (vyžaduje připojení wifi) a možnosti u Videa : Neodesílat, Vysoká kvalita, Nejvyšší kvalita. Když je region nastaven na ČR, tyto možnosti se zredukují na on - off
-
steelspace
- smartmaniak

- Zařízení: L920, L930, L950 XL, iPhone 7 Plus
Teď koukám,, že 1280x768 as není 8MPx.
- mimonaut
- smartmaniak

mno.. takže zkusíme HR..
Ach jo.
Pracně vyňuňaná startscreen s dlaždičkama půjde do kytek..
Mám tedy nastavit US?
Mám tedy nastavit US?
-
antarian
- nováček

- Zařízení: Galaxy S, Zopo C2 platinum, Lumia 920, Xiami Mi2s
Tak nevim, ale asi jsem ten puvodni dotaz neposlal...
Chci se zeptat jaka verze je nachylnejsi k poskozeni?
Cerna matna nebo Leskla Bila? Bohuzel jsem to nevidel ale ciste teoreticky me prijde ze prave ta leskla verze toho vydrzi vic, protoze po ni vsechno tak nejak sklouzne a tim padem k poskozeni nedojde...... Ale opravdu nevim ....
Muze nekdo poradit?
ps. premyslim i o koupeni nejakeho krytu, ma nekdo uz nejake? pokud ano, tak kdyztak doporucte...
Cerna matna nebo Leskla Bila? Bohuzel jsem to nevidel ale ciste teoreticky me prijde ze prave ta leskla verze toho vydrzi vic, protoze po ni vsechno tak nejak sklouzne a tim padem k poskozeni nedojde...... Ale opravdu nevim ....
Muze nekdo poradit?
ps. premyslim i o koupeni nejakeho krytu, ma nekdo uz nejake? pokud ano, tak kdyztak doporucte...
Mám Region nastaven na US a rozšířené možnosti mám...mimonaut wrote:mno.. takže zkusíme HR..Ach jo.
Mám tedy nastavit US?
Nemusíš dělat HR, stačí v nastavení Jazyk+Oblast změnit položku Země nebo Oblast na Spojené Státy a v nastavení zálohování u fotek přibudou ty rozšířené možnosti. Zároveň změnou oblasti budeš mít přístup do US marketu, když to změníš zpět na Českou republiku nakupuješ v CZ marketu.mimonaut wrote:mno.. takže zkusíme HR..Ach jo.
Mám tedy nastavit US?
- mimonaut
- smartmaniak

aaa díky.. 
edit: tak jsem jásal předčasně. po přepnutí zpět na CZ region tam ta fce opět není. zajímavé je, že po přepnutí na US tam byla a byla přeložena do češtiny, takže se s ní počítalo i pro náš region... No nic, asi se bez toho obejdu, v US Store některé cz apky myslím chybi a hlavně mne nebaví mít ceny ve Store v USD..
edit: tak jsem jásal předčasně. po přepnutí zpět na CZ region tam ta fce opět není. zajímavé je, že po přepnutí na US tam byla a byla přeložena do češtiny, takže se s ní počítalo i pro náš region... No nic, asi se bez toho obejdu, v US Store některé cz apky myslím chybi a hlavně mne nebaví mít ceny ve Store v USD..
Super. Funguje to i u Htc 8x. Tuto položku pro nastaveni kvality uploadu na skydrive už je vidět.... tolik jsem tuto volbu hledal! Škoda ze není v návaznosti na Český region. 
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Cerna se casem olesti,uz jsem to tu psal,zejmena boky pak vrchni cast ,zacne pomalu lesknout.Bila je dostatecne odolna,skrabance nejsou,nejsou videt otisky.Pouzdro nepouzivam.antarian wrote:Tak nevim, ale asi jsem ten puvodni dotaz neposlal...
Muze nekdo poradit?
-
antarian
- nováček

Super diky moc... jdu tedy do leskle verze. mimochodem nevidel uz nekde nekdo na prodej cervenou nebo zlutou?
zatim jsem vsude narazil.jen na cernou a bilou...
Žlutou dneska měli v Buldoktel, ale tam bych bez osobního odběru rozhodně nenakupoval
Ještě by ti přišla cihla místo telefonu...
Ještě by ti přišla cihla místo telefonu...
-
htcjirka
- smartmaniak

V Nemecku MediaMarkt,pro jednu jsem tam kolegovi byl.
-
janac_marek
- smartguru

- Zařízení: Lumia 950XL, S7 Edge, iPhone 7
Strašná škoda, že niektoré veci sú viazané na regióny. Našťastie MS nemá len jednu nastavenie pre región, ale viacero. Dokonca aj zvlášť pre browser a našťastie jazyk sa dá nastaviť tiež separovane. Ja radšej angličtinu ako tie smiešne preklady.
PS: Osobne mám čiernu verziu (aj 800 čiernu) Neľutujem. Vyzerá to veľmi pekne a elegantne.
Telefón vôbec nie je ťažký ako som sa bál. Ale je veľký. Pri uchu mi to celkom vadí. Uvidíme, či si zvyknem. Na web, písanie, maily je to fajn.
Skúśal som dnes video aj fotky. Dodnes nepozorujem žiadne hrkanie ako tu niektorí spominali. Je ale jasne vidieť, že okrem optickej stabilizácie, je použitá stabilizácia aj softvérová.
Takisto sa mi vibrovanie zdá úplne v norme.
Edit otázky:
Slovak QWERTY asi neexistuje? :(
Ako sa dá nastaviť aby pred odoslaním SMS odstránilo diakritiku (háčky a čárky)? Myslím, že Radek Hulán spomínal vo videu, že sa to dá.
PS: Osobne mám čiernu verziu (aj 800 čiernu) Neľutujem. Vyzerá to veľmi pekne a elegantne.
Telefón vôbec nie je ťažký ako som sa bál. Ale je veľký. Pri uchu mi to celkom vadí. Uvidíme, či si zvyknem. Na web, písanie, maily je to fajn.
Skúśal som dnes video aj fotky. Dodnes nepozorujem žiadne hrkanie ako tu niektorí spominali. Je ale jasne vidieť, že okrem optickej stabilizácie, je použitá stabilizácia aj softvérová.
Takisto sa mi vibrovanie zdá úplne v norme.
Edit otázky:
Slovak QWERTY asi neexistuje? :(
Ako sa dá nastaviť aby pred odoslaním SMS odstránilo diakritiku (háčky a čárky)? Myslím, že Radek Hulán spomínal vo videu, že sa to dá.
-
htcjirka
- smartmaniak

U mne Nastaveni-Síť +(pokročilá nastavení) - sada znaku pro zprávy SMS a na vyber uplná či omezená.
-
antarian
- nováček

tak to vypada ze na megatelu maji cerveny a zluty a bily phone ... dokonce za nejlevnejsi cenu co se doposud objevila...