Mám Nokia X3-02. Nahrál jsem si z PC (cestou datového kabelu s USB, co je součástí mobilu) do Aplikace - Galerie - Paměťová karta - mnou vytvořená nová složka, 2 Mb soubor ve wordu. Normálně se mi nahrál, ale nemohu ho v mobilu otevřít. U zobrazeného souboru mám vyznačen otazník a když na soubor kliknu, tak mi to říká " Formát souboru není podporován". Tak jsem ten soubor převedl v PC z wordu do PDF a nahrál ho do mobilu v PDF (má 3 Mb), bohužel i tak nelze otevřít a stejně mi to říká " Formát souboru není podporován". Co s tím?
//Téma přesunuto do offtopic. R.B.
Jak nahrát word nebo pdf soubor do mobilu
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
X3-2 nema prohlizec PDF ani Word souboru
-
uni
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy S8+ DS, Apple iPad Air Wi-Fi
Telefon podporuje Java midlet, je možné tedy nahrát aplikace napsané v Java. A tím rozšířit funkčnost telefonu. Na rovinu ti říkám, hodně štěstí, ať už v existenci potřebného, kompatibilitě nebo výkonu.
Ano, prostě na to zapomeň, tohle umřelo před mnoha roky.
Ano, prostě na to zapomeň, tohle umřelo před mnoha roky.
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Proto jsem mu ani neradil nic v Jave,je to velke sado/maso
Rozumím. Dá se to ale nějak řešit? Třeba to tam vložit v jiném formátu (soubor to mám textový), nebo si do mobilu na to nějaký prohlžeč nahrát? Normálně si v mobilu weby i e-mailovou poštu totiž čtu.
-
mceza
Udělej z toho obrázek (pak to otevřeš jako fotografii) nebo klasický texťák .txt v poznámkovém bloku. Pak to otevřeš jako poznámku. Jinak to nejde.
OK.Rozumím.
-
uni
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy S8+ DS, Apple iPad Air Wi-Fi
V teoretické rovině pomocí online kancelářského balíku, ale netuším, jak je s tímto daný prohlížeč webu kompatibilní.
Nebo jinak, prakticky jakýkoli srač** Android tablet za "pár set" ti udělá 100x lepší službu, takže se a nás netrap:-)
Nebo jinak, prakticky jakýkoli srač** Android tablet za "pár set" ti udělá 100x lepší službu, takže se a nás netrap:-)