Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
Tak jsem zjistil, že spousta (i draze zaplacených) her a programů mi najednou hlásí "aplikace již není publikována" - ale lze stáhnout instalační xap. Nevíte jak se to dá použít s lumií? nějak nahrát do úložiště a pak spustit?
-
steelspace
- smartmaniak

- Zařízení: L920, L930, L950 XL, iPhone 7 Plus
Nedá. To umí jenom telefony s SD kartou a stejně musí být připojené na Store.
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
no do háje! to mě štve
Jinak hlásim další důvod pro debrand.. Polská Orange ROM má předdefinované oblíbené položky v IE, které jsou sice smazatelné, ale po aktualizaci (u mne třeba instalací českého našeptávače) se zase ty polský weby objeví znovu.. Mazat to po každém update se mi nechce..
Jinak hlásim další důvod pro debrand.. Polská Orange ROM má předdefinované oblíbené položky v IE, které jsou sice smazatelné, ale po aktualizaci (u mne třeba instalací českého našeptávače) se zase ty polský weby objeví znovu.. Mazat to po každém update se mi nechce..
Dik, mam jasno, teď už jí jen někde schrastithtcjirka wrote:Ne nespini,hrabu se v autech,takze zatez je
Celkem pěkné srovnání foťáků současných top mobilů.
-
steelspace
- smartmaniak

- Zařízení: L920, L930, L950 XL, iPhone 7 Plus
Dojmy po 2 dnech používání:
+
Rychlost
Výdrž (o dost lepší než HTC Trophy)
Kvalita zpracování a vzhled (dneska jsem porovnával s černým iPhonem 5, který oproti Nokii působí jako z papíru)
Zvuk (i s přiloženými sluchátky nadprůměr, šum prakticky žádný)
Konektivita (rychlost 3g a rychlost chytání signálu GPS)
SW (navigace, mapy, nokia express atd.)
-
Foťák (čekal jsem víc)
Hmotnost
Pokud uvažujete o telefonu s Windows, berte Nokii. Hlavně kvůli jejich aplikacím.
+
Rychlost
Výdrž (o dost lepší než HTC Trophy)
Kvalita zpracování a vzhled (dneska jsem porovnával s černým iPhonem 5, který oproti Nokii působí jako z papíru)
Zvuk (i s přiloženými sluchátky nadprůměr, šum prakticky žádný)
Konektivita (rychlost 3g a rychlost chytání signálu GPS)
SW (navigace, mapy, nokia express atd.)
-
Foťák (čekal jsem víc)
Hmotnost
Pokud uvažujete o telefonu s Windows, berte Nokii. Hlavně kvůli jejich aplikacím.
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Fotak se doladi sw,u nokie vzdy zezacatku problem.
Já měnil noteho 2 za lumii. Jde o to co vyhovuje tobě a co od telefonu čekáš. Já jsem od první chvíle co jsem viděl Lumii 920 na netu tak jsem jí chtěl a když jsem měl možnost i za cenu výměny za noteho 2 jí mít tak jsem do toho šel. Co se týče noteho 2 tak tam se mi líbí android jelly bean, vychytávky od samsungu, hlavně výdrž,celkový HW a foťák mě oproti Lumii příjemně překvapil. No a lumie 920 mě potěšila WP8, displejem a konstrukcí. Na zhodnocení výdrže je brzy a foťák mě zatím docela zklamal (snad to vylepší aktualizace?). pokud si rád hraješ s telefonem a upravuješ ho tak jdi určitě do Notu 2 je to to nejlepší co čekat od Androidu a pocitově se mi zdá lumia těžší a celkově z ní mám lepší pocit co se týká zpracování.Trigon wrote:To Balrog: Jestli jsem dobře četl, tak si měl nebo máš Note 2. Hodně váhám právě mezi 920 a Note 2. Máš nějaký doporučení, nebo jestli už Note 2 nemáš, tak jaký k tomu byl důvod, jestli to teda není tajný... Zní to asi blbě, ale nějaký nezaujatý názor by mi fakt hodně pomohl...Snad to tady nikoho neurazí....
-
Massik
- častý přispěvatel

- Zařízení: Lumia 950 DS
To Rehor J Zacek: Cau, po flashnuti nemůžu najít nastaveni vypisu doručení sms a doručenky nechodí
. V tom původním německým fw jsem to tam měl.
. V tom původním německým fw jsem to tam měl.
-
Rehor J Zacek
- častý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 1520, iPhone5, iPad4 32
Určitě to tam je: Nastavení, posun doprava > zprávy > potvrzení o doručení sms...
-
Massik
- častý přispěvatel

mam tam jen Zalohovani text. zprav, zalohovani chatu, pouzit chta na Facebooku, Potvrzeni o doruceni MMS, Odesilat potvrzeni o prijeti MMS, Skupinova MMS a pak uz cilso SMS centra, a pridat apn pro MMS, nic vic 
-
Massik
- častý přispěvatel

Preflashnul jsem na ten cesky fw a nemam tam v nastaveni potvrzeni o doruceni SMS. Ty to tam mas?htcjirka wrote:Ne,aktualizace tím dotčeny nebudou.Mohl jsi přeflashnout přímo na český firmware,ten je stejně nový/aktuální.
Tj 1232.2110.1244.3001 Product Code 05954H5
Každý když vidí na konci 3001 oproti 3011 si mylně myslí,že 3011 je novější..není.
-
htcjirka
- smartmaniak

Ale je to i v ceskem firmware,v cerne mam cesky firmware.
Nastaveni -Aplikace-Zpravy
Nastaveni -Aplikace-Zpravy
-
Massik
- častý přispěvatel

ja to tam fakt nemam, jsem v nastaveni, zpravy a mam tam jen toto: mam tam jen Zalohovani text. zprav, zalohovani chatu, pouzit chta na Facebooku, Potvrzeni o doruceni MMS, Odesilat potvrzeni o prijeti MMS, Skupinova MMS a pak uz cilso SMS centra, a pridat apn pro MMS
-
Massik
- častý přispěvatel

At hledam jak hledam, neni to tam 
-
htcjirka
- smartmaniak

Mas i vsechny ostatni aktualizace "mimo firmware"?Zrejme ne..
-
Massik
- častý přispěvatel

pise mi to ze mam aktualni, pri vyhledani nic nenajde, nebo jake mas jeste na mysli?
-
htcjirka
- smartmaniak

Temi "mimo aktualizacemi" jsem mel namysli aktualizace pres store,to jsou aktualizace "nokiacke" - systemove, ktere nevyhledas v marketu jednotlive,ale chodi pres nej.Ty nijak nevynutis,prijdou sami..
Jinak nechapu proc porad prehravate firmware,je uplne fuk,jestli tam mate Nemecky,Ruský či jiný..
Ze se vubec dostal na verejnost Nokia Care Suite,ted tu bude halda psani jen o tom jak prerat firmware a proc tohle a tamto apod..
Kazdy "Pepa" ted bude prehravat firmware a porad neco resit..
Jinak nechapu proc porad prehravate firmware,je uplne fuk,jestli tam mate Nemecky,Ruský či jiný..
Ze se vubec dostal na verejnost Nokia Care Suite,ted tu bude halda psani jen o tom jak prerat firmware a proc tohle a tamto apod..
-
Massik
- častý přispěvatel

proc jsi ho prehraval ty?
-
htcjirka
- smartmaniak

Neprehraval,cernou jsem jiz tak koupil pres inzerat,takze asi nejaky "matlal" ktereho asi psychicky deptalo ,ze tam neni cesky firmware,ktery nic neprinasi..
Cernou nastesti mam jen jako nahradni,kdyby se te me bile neco stalo,at uz nehoda ci nejaka zavada.
Bilou jsem koupil z firmware Finsko a nehodlam ho prehravat,protoze to postrada smysl.
Bilou jsem koupil z firmware Finsko a nehodlam ho prehravat,protoze to postrada smysl.