Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze

Diskuzní fórum věnované smartphonům Nokia Lumia 930, 925, 920 a 900.
Rehor J Zacek
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 1520, iPhone5, iPad4 32

Post by Rehor J Zacek »

To sice jo, ale nabídne to snad odkaz ke stažení ono Visual C++. Nebo jinak: zkus přesný název toho, co to chce zadat do googlu a stáhneš si to ze stránek Microsoftu. Taky jsem to řešil tuto noc. Nezapomeň po instalaci restartovat počítač :-)
Balrog
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: iPhone :)

Post by Balrog »

mám takový blbý dotaz. můžu použít nabíječku jinou než originál nokia?tedy myslím jaký musí mít parametry.děkuji
Balrog
smartmaniak
smartmaniak

Post by Balrog »

Ale nemůže se tím zničit? starší nabíječka Nokia AC-10E by snad nevadila?díky
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8

Post by htcjirka »

Beru zpet,ja myslel ,ze mluvis o bezdratove nabijecce,samozrejme ,ze muzes pouzit jinou micro USB nabijecku,kdyz bude slaba bude se to akorat dobijet vecnost,kdyz bude silnejsi take to nicemu nevadi.
Proc se ptas,hodlas kupovat Lumii 920 bez nabijecky?
janac_marek
smartguru
smartguru
Zařízení: Lumia 950XL, S7 Edge, iPhone 7

Post by janac_marek »

Hou hou hou. To akože sa nenabíja cez univerzálny micro USB ale tie staré Nokia mikro dierky???
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak

Post by htcjirka »

Nabiji se pres micro USB samozrejme.
Balrog
smartmaniak
smartmaniak

Post by Balrog »

nene má na konci normálně microusb http://www.sunnysoft.cz/zbozi/036PNO-26 ... rousb.html" onclick="window.open(this.href);return false;

vyměnil jsem Nota 2 za Lumii 920 Black a všiml jsem si až doma, že nabíječka je Motorola a ne Nokia.Pospíchal jsem a nějak jsem nabíječku neřešil. nechce se mi kupovat originál za cca 500kč
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak

Post by htcjirka »

:roll: Original nabijecka k Lumii 920 nestoji 500Kc,ale 220Kc
Balrog
smartmaniak
smartmaniak

Post by Balrog »

já koukal jen na jeden obchod v rychlosti na nabíječku Nokia AC-16E kompaktní cestovní USB nabíječka a cena je 472kč. Kouknu se jinde jen jsem se chtěl zeptat zda můžu použít tu co jsem psal tu starší, abych nezničil telefon (potřebuji ho nabít aby mi zítra vydržel). díky za rady
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak

Post by htcjirka »

Ne neznicis,kdyby jsi popremyslel,prisel by jsi na to sam.
Massik
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Lumia 950 DS

Post by Massik »

M.BoBo wrote:Při instalaci Nokia Suite vyhodí hlášku Please Install Microsoft VC++ 2010.. neví někdo kde to nainstalovat? Po kliknutí na OK se instalace ukončí..
tady: http://www.microsoft.com/en-us/download ... px?id=5555" onclick="window.open(this.href);return false;
mimonaut
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Nokia Lumia 950XL

Post by mimonaut »

Mám dotaz, je zde nějaký "audiofil", kdo by mi potvrdil / nepotvrdil kvalitu zvukového výstupu do sluchátek? Mám sennheisery PX100, což jsou výborná sluchátka, ale s omnií7 je to děs a běs - blbá dynamika, nízká hlasitost, zvuk je slitý.. Navíc jsem četl na zahraničních fórech, že l920 je v kvalitě zvuku do dobrých sluchátek spíš průměrná a na své přímé konkurenty úplně nemá..
karelchadim
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: P9 lite|P8 lite|Lumia 830|HTC 8x|LG Optimus 7

Post by karelchadim »

Tomáš01 wrote:Zdravím, prosím vás, nevíte někdo, kdy by se měla 920 začít normálně prodávat? Třeba na alze nebo tak, já těm malým obchodům moc nevěřím. Dík
už se objevila na CZC, sice není ještě dostupná, ale už je to první vlaštovka (plánovaná dostupnost leden 2013)
KarnEvil
nováček
nováček
Zařízení: Nokia Lumia 920

Post by KarnEvil »

mimonaut wrote:Mám dotaz, je zde nějaký "audiofil", kdo by mi potvrdil / nepotvrdil kvalitu zvukového výstupu do sluchátek? Mám sennheisery PX100, což jsou výborná sluchátka, ale s omnií7 je to děs a běs - blbá dynamika, nízká hlasitost, zvuk je slitý.. Navíc jsem četl na zahraničních fórech, že l920 je v kvalitě zvuku do dobrých sluchátek spíš průměrná a na své přímé konkurenty úplně nemá..
Tak je pravda, že z měření (třeba v recenzi na GSMArena) to na úplnou špičku, kde trůní kupříkladu iPhone 3/4/5 nebo Galaxy Note II, nevypadá. Ale rozhodně nehraje špatně. Na mých Sennheiserech CX6 a IE80 je zvuk velmi dobrý a rozhodně lepší, než třeba na mé Xperii Ray. Hlasitost mi přijde dostatečná -- v běžném městském hluku používám úroveň cca 22 z 30.
amentma
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Galaxy S8, iPhone 7, zvysky Lumie, ...

Post by amentma »

mimonaut wrote:Mám dotaz, je zde nějaký "audiofil", kdo by mi potvrdil / nepotvrdil kvalitu zvukového výstupu do sluchátek? Mám sennheisery PX100, což jsou výborná sluchátka, ale s omnií7 je to děs a běs - blbá dynamika, nízká hlasitost, zvuk je slitý.. Navíc jsem četl na zahraničních fórech, že l920 je v kvalitě zvuku do dobrých sluchátek spíš průměrná a na své přímé konkurenty úplně nemá..
rozhodne nie som audiofil, ale povedal by som ze l920 je na tom lepsie ako omnia7 ale horsie ako lumia800. aspon podla mojho lajdackeho ucha :) akurat hlasitost sa mi zda vyssia ako na lumia800, ale kvalita zvuku nie...

btw. vcera som zaznamenal prve "problemy" s 920. nebol to ani restart, ani zmrznutie, ale pokusil som sa pripojit BT v aute a telefon ostal v takom divnom stave: auto na mobile stale svietilo ako pripojene, aj ked som bol uz davno z auta prec, v nastaveniach sa nedalo ani odpojit handsfree, ani vypnut BT, dokonca ani zapnut airplane mode. tym padom mobil nehral ani nezvonil, stale sa tvaril ze to prehrava v aute. Dal som mu manualny restart, ktory trval pomerne dlho - logo nokia tam svietilo snad 2 minuty a potom sa vsetko vratilo do normalu... pripominam ze som nechal povodny FW a cakam kedy mi pride oficialne update...
ondraV
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 920

Post by ondraV »

htcjirka wrote:Ne,musel by jsi preinstalovat jiny firmware pres Nokia Care Suite
NCS ma update,refurbish a recovery.

Jaký je rozdíl mezi refurbish a recovery ? Lze použít u Lumie 920 tento postup --> http://wmmania.cz/clanky/navody/nokia-l ... e-unbrand/" onclick="window.open(this.href);return false; ?
steelspace
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: L920, L930, L950 XL, iPhone 7 Plus

Post by steelspace »

Tak jsem konečně 920 sehnal - v bílé. Připadám si jako za komunistů, když jsem sehnal na vánoce mandarinky.
mimonaut
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Nokia Lumia 950XL

Post by mimonaut »

Nápodobně, před chvílí jsem přijel zpět z "nákupu" do práce už s bílou v kapse.. tož vítej do klubu :)
nebyls pro ní v bulldogtel v Praze na vinohradech?
nofu
smartguru
smartguru
Zařízení: Dell Venue Pro

Post by nofu »

Kucí, kde ste je schrastili? co je to za distribuci, jsou nějak brandovaný či blokovaný?
steelspace
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: L920, L930, L950 XL, iPhone 7 Plus

Post by steelspace »

mimonaut wrote:Nápodobně, před chvílí jsem přijel zpět z "nákupu" do práce už s bílou v kapse.. tož vítej do klubu :)
nebyls pro ní v bulldogtel v Praze na vinohradech?
Přesně tak, měl jsem objednanou červenou, ale pořád nepřicházela, až jsem na netu objevil tuhle, což mám za rohem.
Jinak branding je na Orange z Polska.
Post Reply

Return to “Nokia Lumia 930/925/920 a 900”