Vie niekto, ako to funguje s nastavením regiónu pre market vo WP8? Keď som si to telefónu zadal svoje slovenské Live ID, a región v telefóne Slovensko, tak som podľa očakávaní nevidel podcasty ani hudbu a aplikácie len pre SK.
Ak som sa do telefónu prihlásil so svojim Live Id a nastavil región v telefóne ako SK, tak som v markete podcasty konečne mal (pre sk/cz nie sú dostupné) ale v markete som videl len aplikácie pre SK (tie us only som nenašiel, aj keď na wp7 lumii s rovnakým live Id a nastavením regiónu SK ich vidím).
Keď som potom prepol v telefóne región na USA, tak už som videl aj us only aplikácie. To v tom je naozaj tak neskutočný bordel, alebo mi niečo ušlo?
Windows Phone 8 a región marketu
-
Igor Kulman
- častý přispěvatel

- Zařízení: ano
Co by si chcel od MS ... Bordel v tom je
hm... appky podla regionu v telefone, to znie skorej ako nova ficura nez buga 
-
Martin Suchan
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 925
pekny bordel je i na Windows 8 Store - tam mas dostupne to, co mas jako zemi v systemu, takze v Cine si tak klidne mohou stahnout US-only apps, pokud jim to projde velkym cinskym firewallem.
-
Igor Kulman
- častý přispěvatel

- Zařízení: ano
Featura by to bola, ak by sa to cele nastavovalo len a len podla regionu telefonu. teda pri SK regione mi zakazalo podcasty v marketematoman wrote:Co by si chcel od MS ... Bordel v tom jehm... appky podla regionu v telefone, to znie skorej ako nova ficura nez buga