Surface se asi nedočkáme nikdy, ale ASUS Vivo Tab, Samsung ATIV Smart PC nebo Lenovo ThinkPad Tablet 2 by dostupné být měly, ale zatím nic. Jsou to rozměrově rozumné tablety s Win8, hned bych libovolný z nich koupil.
Dostupnost tabletů s Windows 8
-
spellshaper
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Lumia 930, Surface Pro 3
Nemáte někdo informace o tom, kdy budou tablety s Windows 8 dostupné na českém trhu?
Surface se asi nedočkáme nikdy, ale ASUS Vivo Tab, Samsung ATIV Smart PC nebo Lenovo ThinkPad Tablet 2 by dostupné být měly, ale zatím nic. Jsou to rozměrově rozumné tablety s Win8, hned bych libovolný z nich koupil.
-
Igor Kulman
- častý přispěvatel

- Zařízení: ano
Jeden nespoľahlivy zdroj zo sk pobočky tvrdí, že do 2 týždňov, ale vôbec tomu neverím. Sufrace by sa mal však predávať v nemeckých Saturn a MediaMarkt, takže WinMag môže vypraviť autobus plný fanatických detí na vianočné nákupy 
-
spellshaper
- stálý přispěvatel

Přiznám se, že bych u tabletu chtěl raději full Windows 8, ale kdyby to byl Surface, asi bych neodolal
Jinak díky za info, alespoň nějaká naděje
Jinak díky za info, alespoň nějaká naděje
-
Martin Suchan
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 925
Pokud nekdo chce tablet uz ted, muze si koupit nejlepe treba na Aukru Iconia Tab W500. Sice nema rozliseni na snap, ale na cteni v tramvaji a testovani appek je to v pohode
http://tablety.heureka.cz/acer-iconia-t ... rhc02-087/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://tablety.heureka.cz/acer-iconia-t ... rhc02-087/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
spellshaper
- stálý přispěvatel

Vím, že už teď jsou tablety z dob W7, ale jsou to všechno velké těžké mrchy.
Tablety, co jsem zmínil výše by měly být malé a lehké + plný Win8.
Tablety, co jsem zmínil výše by měly být malé a lehké + plný Win8.
-
Igor Kulman
- častý přispěvatel

Na Notebook.de majú Surface a dá sa aj vložiť do košíka. Staré hlúposti ako W500 su na testovanie nevhodné, ja vidím zmysel testovania v zistení výkonu, pretože arm prototyp má dosť desí. Na to je W500 úplne na nič, vlastne celkovo je na nič, gestá nasimulujem aj v simulátore s trochou cviku
-
spellshaper
- stálý přispěvatel

Ještě, že tam mají dodání za 3-4 týdny, jinak bych už měl touto dobou asi objednáno.
I když se mi designově líbí Surface zdaleka nejvíc (stojánek, touch cover, magnetické konektory), tak bohužel nemá plný W8 a ve verzi Pro bude zase moc velkej a těžkej
I když se mi designově líbí Surface zdaleka nejvíc (stojánek, touch cover, magnetické konektory), tak bohužel nemá plný W8 a ve verzi Pro bude zase moc velkej a těžkej
-
Igor Kulman
- častý přispěvatel

Aktuálne info z rovnakého zdroja je polovica Novembra
-
spellshaper
- stálý přispěvatel

Mají tam už skladem Surface... aww musím se hodně držet, abych to neobjednal

-
Igor Kulman
- častý přispěvatel

Kde si sa dočítal, že je to skladom? Ja sa v tom shope vôbec neorientujem. Dostal som na WinRT tablet 100% príspevok, tak rozmýšľam, či Surface alebo niečo, čo sa bude predávať tu.
- patnik
- nováček

- Zařízení: HTC HD7, Nokia Lumia 925
Taky pokukuju, ale nějak nechápu v tomhle eshopu ty ceny http://www.notebook.de/microsoft-surface-tablet-g-2630" onclick="window.open(this.href);return false; . 64GB verze vychází levnějc, než 32GB. I tak je to ale šílený ranec.
-
spellshaper
- stálý přispěvatel

Ta 64GB verze je bez Touch Coveru, ale ty ceny jsou hodně drsné... 
-
Igor Kulman
- častý přispěvatel

To su, ja som na to dostal ekvivalent 699 USD, pretoze tolko stoji v USA 64GB verzia, ale to je necelych 550€, teda tesne na 32GB verziu bez coveru.
- patnik
- nováček

- Zařízení: HTC HD7, Nokia Lumia 925
Nene, je to právě "Mit TouchCover", ale nic to nemění na faktu, že oproti US jsou ty ceny hardcore... pokud nákup v Evropě, tak asi jedině microsoft.despellshaper wrote:Ta 64GB verze je bez Touch Coveru, ale ty ceny jsou hodně drsné...
-
spellshaper
- stálý přispěvatel

Tak zítra se měl začít prodávat Lenovo ThinkPad Tablet 2, ale ČR se to opět zjevně netýká. O ostatních tabletech zatím ani zmínka...
Teď už jen čekám, který z těch tří vyjde nejdříve a ten koupím nebo se na všechny vyprdnu a dám nehorázné prachy za Surface.
Teď už jen čekám, který z těch tří vyjde nejdříve a ten koupím nebo se na všechny vyprdnu a dám nehorázné prachy za Surface.
-
Igor Kulman
- častý přispěvatel

ja som to uz vyriesil. nasiel som cloveka v usa, ktory mi to o mesiac donesie, takze som objednal surface od MS na jeho adresu. inak keby som to nemal zadarmo tak su mi windows tablety uplne ukradnute
Tablet mam s Androidem, Win8 na tabletu mne lakaji taky, ovsem ne ty atrapy Windows, tak jsem hledal az jsem nasel. NTB mam uz rok starej ( v IT svete duchodce ) a tak jsem vcera objednal Sony Vaio Duo 11 SVD1121X9EB, cimz jsem zabil dve mouchy jednou ranou. Cena je trochu vyssi, ale HW slusnej, navic hezka necervena, nemodra apod stylovka. Dodani cca zacatek prosince. Pak se podelim o zkusenosti.
-
spellshaper
- stálý přispěvatel

Pro mě je zajímavý jen tablet s rozumnou hmotností a rozměry. Můj současný notebook má hodně slušné HW parametry, ale je to spíše náhrada stolního s nějakým tím převozem jednou za 14 dnů.
600g a tloušťka do 1cm splňují jen Windows RT nebo Atom Win8 tablety. Pořád nechci oželet Windows 8, tak čekám na nějaký tablet z ohlášené trojice, která parametry splňuje. Jinak bych už měl Surface, ten design je pro mě zatím nepřekonán (+ touch cover, stojánek, magnetické konektory...).
600g a tloušťka do 1cm splňují jen Windows RT nebo Atom Win8 tablety. Pořád nechci oželet Windows 8, tak čekám na nějaký tablet z ohlášené trojice, která parametry splňuje. Jinak bych už měl Surface, ten design je pro mě zatím nepřekonán (+ touch cover, stojánek, magnetické konektory...).
-
Igor Kulman
- častý přispěvatel

Videl som dnes naživo Surface, pôsoboil oveľa lepšie a svižnejšie ako vývojársky arm prototyp, ale nijak oslňujúci nebol.
-
spellshaper
- stálý přispěvatel

Za americkou cenu bych ho asi koupil, ale jinak zatím stále čekám na to Lenovo. Doufám, že se u nás před Vánocemi objeví.
Nevím, čemu říkáš oslňující. Design vypadá lépe než iPad, systém zatím nemá moc aplikací, ale metro se mi taky líbí a jak jsem říkal, pro mě hlavní výhoda stojánek, touch cover a provedení.
Nevím, čemu říkáš oslňující. Design vypadá lépe než iPad, systém zatím nemá moc aplikací, ale metro se mi taky líbí a jak jsem říkal, pro mě hlavní výhoda stojánek, touch cover a provedení.