Změna Windows Phone na...?

Všeobecná diskuze o systému Windows Phone 8.1 (vlastnosti, jádro, buildy...)
Jabarkas
přispěvatel
přispěvatel
Posts: 65
Joined: Sun Jun 17, 2012 18:38
Zařízení: Nokia Lumia 820

Změna Windows Phone na...?

Post by Jabarkas »

Předražené jsou Nokie. HTC ale imho za tu startovací cenu docela ujde. Mizérie ale je, že nedokázaly ten telefon narvat do o něco menších rozměrů. Zamrzí i nijak skvělý foťák či absence paměťovky. Jinak se mi ale 8X líbí. U 8S by mi asi vadila absence NFC. Byť jej člověk zatím zase tak moc nevyužije.

Nokia 820 i 920 jsou ale za ty prachy tragické. První má podprůměrný foťák. Nokia 920 pak také denními fotkami nepřesvědčí. Hrůzná je pak váha obou. Fandím těm, kteří 185 g ani nepocítí. Já cítil mobil v kapse i s váhou kolem 100g.
Nejvíce se mi líbí Lumia 810 od amerického T-mobile. Ta se k nám ale asi nedostane. Škoda...

Byť tedy s novými WP telefony i samotnou verzí systému u mě přišlo určité zklamání, tak pro mě jde stále o nejlepší (i graficky) systém pro základní úlohy. Ergo jeho vylepšování dále fandím a těším se na budoucí modely, které snad požadavkům komunity vyjdou vstříc. Microsoft se snaží o skvělý smartphone. Android se chce přibližovat všestrannosti počítače. Obé jsou relevantní cesty a já jsem vděčen za konkurenci.

Jsem zvědav, kolik u nás bude stát ten LG Nexus 4. Za ty americké ale i třebas německé ceny bych do něj šel bez váhání a s vědomím, že mám aktualizace na několik let zajištěné.
mceza

Změna Windows Phone na...?

Post by mceza »

Kdybys to zadal s diakritikou, tak i anglický Bing ti to najde :-P

Dá se tedy říct, že Bing je dokonce přesnější, protože český Google po zadání slova "briza" vyhodí obrázky odpovídající bříze - což je jiné slovo.
Krayzie
smartguru
smartguru
Posts: 659
Joined: Wed Jan 19, 2011 21:49
Zařízení: Lumia 950, iPhone SE

Změna Windows Phone na...?

Post by Krayzie »

mceza wrote:...osobně bych byl nejradši, že telefon by byl tak kvalitní a uměl by tolik věcí v základu, že bych si mohl instalovat pouze hry a řekněme třeba jinou navigaci...

...A přístup Mikrosoftu v posledních měsících mě velmi štve. Uživatelé na to nadávají a oni jen slibují a slibují. Na to, že WP8 drželi pod pokličkou tak dlouho, tak to vypadá, že ven vyrazila jen o trochu dodělanejší WP7.5. A to je málo. Není to špatný systém, ale nemůže útočit na nějaké zajímavé pozice...

...A tam to všechno začíná. Dokud to nebude mít základní fuknce, po kterých uživatelé volají, tak na to nikdo nebude ani vyvýjet aplikace...
suhlas
deimos9
nováček
nováček
Posts: 22
Joined: Fri Nov 02, 2012 17:02
Zařízení: HTC 8X

Změna Windows Phone na...?

Post by deimos9 »

Uprimne povedane nerozumiem uplne nad cim sa pohorsujete :-) V podstate kazdy dnesny telefon je kompromisnou volbou (moj) 8X vo vybave (aplikacie, fotak) oproti L920, ta je zasa kompromisom v rozmeroch,mmotnosti a cene, iPhone v odolnosti a cene, starsie WP v updatoch... Ide o to, kto je schopny a ochotny aky kompropis urobit. Nemyslim teda, ze je nieco z vymenovanych apriori zlou volbou...
Martin Suchan
smartmaniak
smartmaniak
Posts: 1138
Joined: Fri Mar 11, 2011 10:48
Zařízení: Nokia Lumia 925
Location: Praha

Změna Windows Phone na...?

Post by Martin Suchan »

Krayzie wrote:Ale ja viem, ze je toho viac. Zial, z pohladu uzivatela v nasich koncinach su jedine zlepsenia API a multitasking a tak ako si napisal, takmer ziadne apps to zatial nevyuzivaju. Ci je to len neskorym uvedenim SDK alebo nezaujmom developerov o WP ukaze len cas.
Zejmena vydani SDK az v den vydani telefonu je z meho pohledu nejvetsi fail. Pristup k nemu pred releasem meli jen VIP zakaznici a par desitek vyvojaru a to je zalostne malo, takhle se start platformy neda delat.
Post Reply

Return to “Windows Phone 8.x”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest