Telefon se dokola restartuje

Fórum věnované prvnímu telefonu od HTC s 3D displejem
Odpovědět
Uživatelský avatar
stehno89
nováček
nováček
Příspěvky: 16
Registrován: ned říj 10, 2010 18:38
Zařízení: HTC Evo 3D

Telefon se dokola restartuje

Příspěvek od stehno89 » sob lis 10, 2012 1:01

Dobrej den lidičky, včera jsem si trošku hrál s flashováním ROM, na první pokus se mi podařilo ROM naflashovat bez problémů, ale později jsem našel romky, co obsahujou HTC Sense 4.0, když jsem ji naflashoval, stejným postupem jako tu první, tak při bootování se mi telefon dokola restartuje, naběhne mi bootovací obrazovka nové rom, ale místo spuštění telefonu se zase restartuje, a takhle furt dokola...

Jako recovery používam touch 4ext, vše jsem dělal tak, jak u první romky, která fungovala, asi jsem dál neměl experimentovat, ale nemohl jsem odolat novému sense.

Dokonce jsem zkusil naformátovat kartu, ale, nějak to nepomohlo. Nemohl by jste mi tu někdo poradit prosim? Už jsem z toho zoufalej, a nyní mam nepoužitelný telefon, který se dokola snaží o nabootování, ale bez úspěchu.

Když zkusím naflashovat novou rom, tak některé hodí chybu, ale i když instalace proběhne celá v pořádku, tak mam ten stejný problém, i když jsem zkoušel naflashovat tu samou ROMku jako poprví.

martan1981
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 152
Registrován: sob črc 11, 2009 22:13
Zařízení: SGS4

Telefon se dokola restartuje

Příspěvek od martan1981 » sob lis 10, 2012 12:44

Raz som mal tento problém a chýba bola že telefón bol vybitý. Aj keď bol na nabíjačke, pri bootovani potreboval viac šťavy a dokola sa restartoval. Musel som najskôr baterku nabiť a potom nabehol V pohode.
Ak to nie je to, tak potom si asi nedodrzal presne postup na flash tej novej rom. Nemalo sa tam urobiť niečo čo si preskočil, prípadne inštalovať z iného recovery?

dvzd
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 414
Registrován: ned led 25, 2009 17:42
Zařízení: JY-S2

Telefon se dokola restartuje

Příspěvek od dvzd » sob lis 10, 2012 12:46

A co máš za telefon? V profilu máš HTC Touch Pro 2. Pokud máš E3D, tak popiš, jaké máš úpravy, tedy verze bootloaderu, jakým způsobem je odemknut bootloader a jestli máš S-OFF.

Uživatelský avatar
stehno89
nováček
nováček
Příspěvky: 16
Registrován: ned říj 10, 2010 18:38
Zařízení: HTC Evo 3D

Telefon se dokola restartuje

Příspěvek od stehno89 » sob lis 10, 2012 13:02

Jo, za to v profilu se omlouvam, mam Evo 3D, v tej nové romce jsem nejspís nic nepreskocil, nevim o tom, a flashoval jsem, pripadne jsem rootnul telefon pomoci Youtube Navodu http://www.youtube.com/watch?v=eNoL_EPJH9I" onclick="window.open(this.href);return false; . Ale ted uz ani ta první flash, kterou jsem zkousel nejde, a telefon se u jakekoliv jiné stále jen restartuje, zkousel jsem i Super Wipe, ale ten mi nejde naflashovat. Verzi bootloadru mam 1.53.0007, jako recovery pouzivam 4ext v 1.0.0.5 RC7.
Ale fastboot mi asi ve tretim radku (nejsem si jist, nestihnu to precist) hlasi nejakou chybu.
Telefon mam nabity na 100%. Uz fakt nevim co s tim, sem zoufalej :'(

dvzd
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 414
Registrován: ned led 25, 2009 17:42
Zařízení: JY-S2

Telefon se dokola restartuje

Příspěvek od dvzd » sob lis 10, 2012 19:51

Tož musíš uzamknout bootloader příkazem z příkazového řádku "fastboot oem lock" poslaným do mobilu připojeném k PC v bootloaderu a pak mu na kartě podstrčit oficiální ROM s ICS.

Je to tahle ROM: http://www.filefactory.com/file/2hwvwlk ... signed.exe
Z ní musíš vypreparovat soubor s názvem rom.zip, tady je návod: http://www.kyou.cz/forum/viewtopic.php? ... 492#p14403,a ten soubor pak přejmenuješ na PG86IMG.zip a umístíš ho do rootu microSDkarty. Pak mobil zapneš do bootloaderu a mělo by to nainstalovat tuto ROM. Ale musíš mít nejdříve uzamčen ten bootloader. Tím se dostaneš do výchozího stavu oficiální ROM bez rootu a s uzamčeným bootloaderem.

Uživatelský avatar
stehno89
nováček
nováček
Příspěvky: 16
Registrován: ned říj 10, 2010 18:38
Zařízení: HTC Evo 3D

Telefon se dokola restartuje

Příspěvek od stehno89 » ned lis 11, 2012 2:11

Telefon jsem předa známému, který se v tom přeci jen vyzná o trochu líp než já, tak doufám že si s tim poradí. Kdyby odpověď přišla dřív, zkusil bych to, ale pokud ani on si s tim neporadí, tak to zkusím. Každopádně díky...

Uživatelský avatar
koumes
moderátor
moderátor
Příspěvky: 2101
Registrován: pon čer 09, 2008 20:01
Zařízení: Moto Z ; Passport ; iP5 ; Classic
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Telefon se dokola restartuje

Příspěvek od koumes » ned lis 11, 2012 11:59

A udelal si pokazde wipe data cache dalvik cache?

Uživatelský avatar
stehno89
nováček
nováček
Příspěvky: 16
Registrován: ned říj 10, 2010 18:38
Zařízení: HTC Evo 3D

Telefon se dokola restartuje

Příspěvek od stehno89 » úte lis 13, 2012 1:23

Tak telefon naběhl, ale bez podpory češtiny...jakto?
dvzd píše:Tož musíš uzamknout bootloader příkazem z příkazového řádku "fastboot oem lock" poslaným do mobilu připojeném k PC v bootloaderu a pak mu na kartě podstrčit oficiální ROM s ICS.

Je to tahle ROM: http://www.filefactory.com/file/2hwvwlk ... signed.exe
Z ní musíš vypreparovat soubor s názvem rom.zip, tady je návod: http://www.kyou.cz/forum/viewtopic.php? ... 492#p14403,a ten soubor pak přejmenuješ na PG86IMG.zip a umístíš ho do rootu microSDkarty. Pak mobil zapneš do bootloaderu a mělo by to nainstalovat tuto ROM. Ale musíš mít nejdříve uzamčen ten bootloader. Tím se dostaneš do výchozího stavu oficiální ROM bez rootu a s uzamčeným bootloaderem.

dvzd
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 414
Registrován: ned led 25, 2009 17:42
Zařízení: JY-S2

Telefon se dokola restartuje

Příspěvek od dvzd » úte lis 13, 2012 20:40

Asi jsi tam při těch tvých flashovacích pokusech s ROMkama změnil CID. Zkontroluj, jaké máš CID, jestli ho nemáš určený pro jiný region. Zjistíš to např. touto aplikací: https://play.google.com/store/apps/deta ... .cidgetter
HTC určené pro náš region ve volném prodeji má mít CID: HTC__032.
Změna se provádí příkazem: fastboot oem writecid HTC__032 poslaným do připojeného telefonu v BL. Pozor jsou tam dvě podtržítka.

Uživatelský avatar
stehno89
nováček
nováček
Příspěvky: 16
Registrován: ned říj 10, 2010 18:38
Zařízení: HTC Evo 3D

Telefon se dokola restartuje

Příspěvek od stehno89 » úte lis 13, 2012 22:26

Toho si právě nejsem vůbec vědom že bych ho měnil :-( ale když jsem to zkoušel zjistit přes příkazovej řádek, tak mi to napsalo HTC__001, a když jsem to zkoušel změnit, tak mi to napsalo error, teď má telefon zase můj známí, tak mu toto přepošlu, aby to zbytečně nemusel koumat. Já díky za odpověď, pak zase dam vědět jak to dopadlo, ale každopádně na nějaké flashe už kašlu :-D

dvzd
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 414
Registrován: ned led 25, 2009 17:42
Zařízení: JY-S2

Telefon se dokola restartuje

Příspěvek od dvzd » stř lis 14, 2012 6:10

A měl jsi odemčen bootloader, když jsi to zkoušel změnit?

Uživatelský avatar
stehno89
nováček
nováček
Příspěvky: 16
Registrován: ned říj 10, 2010 18:38
Zařízení: HTC Evo 3D

Telefon se dokola restartuje

Příspěvek od stehno89 » stř lis 14, 2012 11:55

Zkoušel jsem při odemčenym i zamčenym, a pokaždé stejná chyba

dvzd
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 414
Registrován: ned led 25, 2009 17:42
Zařízení: JY-S2

Telefon se dokola restartuje

Příspěvek od dvzd » sob lis 17, 2012 10:15

Tak jedině s odemčeným bootloaderem a i s rootem.
http://www.kyou.cz/forum/viewtopic.php? ... 963#p19784

Jinak mě nic nenapadá. Ještě tedy možná že nemáš v PC nainstalovány potřebné ovladače Android SDK.
http://www.kyou.cz/forum/viewtopic.php? ... 680#p12469

Odpovědět

Zpět na „HTC Evo 3D“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti