Lumia 710: sms problem

Diskuze věnovaná chytrým telefonům Lumia 720, 730, 800, 820 a 830
Post Reply
pizi
nováček
nováček
Zařízení: lumia 800

Post by pizi »

Ahojte
Potreboval by som poradit,ohladom tohto zvlastneho problemu..
Manzelka ma lumiu 710, ked vyberie v people hube kontakt a tukne nan tak by mal ponuknut aj poslat text sms
Ona tam ma len volat, poslat mail alebo napisat na stenu..
Hneva ma to lebo mne to predtym na tom istom telefone fungovalo, neviem si s tym rady..
Skusal som aj reset a nic sa nezmenilo..
karelchadim
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: P9 lite|P8 lite|Lumia 830|HTC 8x|LG Optimus 7

Post by karelchadim »

Je telefoní číslo na které chce tu sms odeslat jako mobilní? Pokud je to vedeno jako pevná linka, doma, zaměstnání atd. tak na to sms poslat jde jenom jako odpověď na již doručenou zprávu z toho čísla.

EDIT:

Ještě se to nechá provést přímo v aplikaci Zprávy. Pokliknutí na + (vytvořit zprávu) v adrese opět na + (vybrat kontakt) a tam už lze vybrat číslo na které sms poslat.
pizi
nováček
nováček

Post by pizi »

Dakujem,
presne toto ma osvietilo ked som nad tym rozmyslal..
Pouzivala predtym Android, cisla som exportoval z google uctu a potom importoval na outlook ucet.. Ulozilo ich ale ako pevne linky nie ako mobilne, uz sa pracuje na naprave..
stm01
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Xiaomi Mi Mix 6GB/256GB

Post by stm01 »

Není jednoduší ,si v telefonu vytvořit gmail účet a telefon se sám se synchronizuje ,kontakty i kalendář. Teď jsem to dělal ve svém novém HTC Titan. :wink:
pizi
nováček
nováček

Post by pizi »

Ano to by slo.. len manzelka ma gmail ucet este s menom za slobodna a chcel som to dat doporiadku.. Ale nie je nic horsie ako upratovat kontakty niekoho druheho.. Ked som kupil Lumiu 800 pre seba nemal som ani jeden problem, pretoze kontakty si drzim pekne upravene ako 'Adrian Monk' :)
To nie je pripad mojej polovicky..
Dnes som zistil ze ulozenie dvoch mobilnych cisel v Live konte pod oznacenim mobilny telefon 1 a mobilny telefon 2 sposobi ze v mobile sa zobrazi len to prve.. Trochu prekapujuce ale co uz..
Vcera som este zaroven zistil ze pokial ma uzivatel na facebooku viac ako 100 fotografii v albume s WP 7.5 je opat problem.. zobrazi len 100 a to sa tyka aj oficialnej aplikacie od Microsoftu.. Co uz nic nie je dokonale..
Ale aj tak je to system, s ktorym som nadmieru spokojny a dovoluje mi pouzivat telefon tak ako potrebujem teda hlavne na pracu..
Post Reply

Return to “Nokia Lumia 720/730/800/820 a 830”