Zaujímalo by ma ako je to s drobnosťami, ktoré WP8 neobsahuje. Po prečítaní recenzií som zistil, že by mi dosť prekážalo pár vecí a chcem sa opýtať, či je reálne, že v budúcnosti vyjde nejaká záplata alebo aplikáci čo to umožní upraviť. Ide o veci:
1. Zbytočné HW tlačidlo lupa keby sa mu dala aspoň priradiť iná funkcia ako napríklad v symbiane.
2. Nemožnosť nastaviť vlastné zvonenie na sms.
3. Nastavovanie hlasitosti zvukov.
A ešte pár otázok:
Dajú sa vypnúť zvuky foťáku? Bez toho aby bol aktivovaný tichý režim (všetky zvuky off)? Existuje niečo ako profily (normál,tichý,práca...)?
Bude mi vôbec na niečo WP8, ak nevyužívam aktívne internet v mobile? Ide mi o to, či sa nespolieha na to, že každý bude využívať internet v mobile. Lebo napríklad menu v xboxe keď som ho kúpil bolo jednoduché, prehľadné, nikde sa nič nevnucovalo, na xbox live bola vlastná záložka a tým to haslo. Teraz skoro každá druhá ikona zastupuje nejakú online aplikáciu alebo odkaz, čo mi na xboxe až tak nevadí, no ak je to takto aj na mobile tak by mi to pekne vadilo.
Ak máte na niektoré dotazy odpoveď tak vopred díky.
PS: Doteraz som mal Nokiu E52 so Symbianom, čo mi vyhovovalo. Odporučite ísť ďalej do Androidu alebo WP8?