Zdravím,
nedá mi to, abych se nepodělil s poměrně nepříjemnou zkušeností s podporou Windows phone Marketplace.
Na počátku jsem si zakoupil aplikaci, která se tvářila jako průvodce po Vídni. Po spuštění bohužel nefungovalo téměř nic. Podotýkám, že aplikace stála téměř 100 Kč a to jsem si nechtěl nechat líbit.
Napsal jsem tedy na email podpory, kde mi bylo celkem brzy odpovězeno, že mám zkusit reinstall a pokud nepomůže ať napíšu přímo na live chat ohledně vrácení peněz, že přes email nelze nic řešit.
Napsal jsem tedy na live chat s mým problémem. Paní/slečna byla velmi příjemná a že mi peníze vrátí. Říkám si super. Jenže po chvíli jsem si šel zkontrolovat historii transakcí a co nevidím. Paní/slečna mi sice peníze vrátila, jenže za úplně jinou aplikaci, kterou jsem mimochodem celkem využíval.
Takže opět jsem vyrazil na podporu a opět popsal problém spolu s tím, že mi vrátili peníze za špatnou aplikaci. Tentokrát to byl nějaký pán, kterému moc nefungoval počítač. Když se konečně dostal na můj účet, tak mi napsal, že mi nemůže vrátit peníze za problémovou aplikaci, ale že mi vrátil peníze za jiné aplikace, aby součet peněz byl zhruba původních 100 Kč. Moc jsem to nechápal, ale táhlo na 2. hodinu ranní a neměl sem náladu se s ním hádat. Jediné co sem si říkal, že když mi vrátí peníze za jiné aplikace, tak je nebudu moct nainstalovat. Na to mi odpověděl, že nainstalovat půjdou. Poděkoval jsem a šel jsem spát.
Dnes ráno jsem tedy zkoušel nainstalovat dotyčné aplikace a co myslíte? Samozřejmě nainstalovat bez nákupu nešly. Takže opět, už po čtvrté jsem psal na podporu.
Zdá se, že jsem konečně narazil na kompetentního člověka. HURÁ!!! Po mém popisu situace se trefně zeptal. "You bought an app, it didn't work, you got refunded for a DIFFERENT app, contacted us again and were given refunds for MORE different apps?"
Alespoň sem se zasmál nad komičností situace. Poradil mi ať zkusím nainstalovat všechny aplikace, které mi předchozí support "vzal". Následně mi sdělil, že peníze za nefunkční aplikace Microsoft nevrací, ale, že v tom je takový bordel, aby si to vrácení odůvodnil.
Takže mi KONEČNĚ vrátil peníze za původní nefunkční aplikaci a zároveň také za všechny aplikace, které se tohoto "bordelu" zúčastnily. Ve výsledku jsem si tedy ostatní, funkční aplikace opět zakoupil a zdá se, že pohádka bude mít šťastný konec...
Snad tahle hrůza nikoho nepotká.
P.S. Pevně doufám, že za týden, nebudu řešit problém, že mi peníze nepřišly zpět na kartu.
Zkušenost s podporou WP
-
Deaktivovaný účet (01.2013)
Re: Zkušenost s podporou WP
Tohle mi hooodne pripomina podporu na ebay. Taky je to vzdycky na pul dne.
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
Zkušenost s podporou WP
to buď rád, že tě neposlali do pihele.. google by se s tebou nebavil vůbec..
Zkušenost s podporou WP
Google má svůj 15 minutový trial, jestli ho opět nesnížili. Ale jsem rád, že se to nakonec vyřešilo, jen doufám, že nebudou problémy při převodu.
EDIT:
Aktualizace stavu... Všechny penízky už mám spokojeně na účtu. takže pohádka nakonec opravdu má šťastný konec.
EDIT:
Aktualizace stavu... Všechny penízky už mám spokojeně na účtu. takže pohádka nakonec opravdu má šťastný konec.