Hodne narocne aplikacie budu asi len hry predpokladam...pre mna je 8S zatial favoritNecroman wrote:Je to tak, verze s 512MB bude neco jako takove "Tango" u WP8, ale narozdil u treba Lumi 610 to vypada, ze tam nebude zadne jine omezeni funkci, pouze u hodne narocnych aplikaci vyzadujicich 1GB RAM mohu nastavit, ze nepujdou nainstalovat na ty s 512 MB.
HTC 8X s Windows Phone 8: Rady, tipy, diskuze
Re: HTC 8X a 8S s Windows Phone 8 představeny (diskuze)
HTC 8X a 8S s Windows Phone 8 představeny (diskuze)
Taky cekam na 920, ale nevahal jsem a mam 8X. Pusobi mnohem mensim a lehcim dojmem nez moje dosavadni 900 hlavni diky tvaru a zaobleni zadni casti. Mne se libi vic nez 900 (920 jsem v ruce nemel).
Upozorneni pro zajemce, jedno z hlavnich vylepseni WP8 vuci 7.5 - integrace Skype, zatim neni. Skype je COMING SOON!
-
Martin Suchan
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 925
Dneska od deviti hodin bezi v HTC shopu na Porici akce pro prvnich 100 lidi HTC 8X za 14 tisic + Xbox 360 + Kinect zdarma. Kdyz otevirali, tak tam bylo asi 50 lidi. Jeden jsem si koupil, mozna to stihnete i ted 
Super vec je, ze muzu kopirovat soubory do telefonu pres File explorer, zadna aplikace na to neni potrebna.
A mají různé barvy nebo jen černý?Necroman wrote:Dneska od deviti hodin bezi v HTC shopu na Porici akce pro prvnich 100 lidi HTC 8X za 14 tisic + Xbox 360 + Kinect zdarma. Kdyz otevirali, tak tam bylo asi 50 lidi. Jeden jsem si koupil, mozna to stihnete i ted
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
Může někdo z čerstvých majitelů zkusit připojit nějaká kvalitní sluchátka a otestovat zvukový výstup prosím?
-
milennium
- smartstar

- Zařízení: NEXUS 6 / 64GB
Necromane, blahopřeji a šup sem s prvními poznatky
...
-
Martin Suchan
- smartmaniak

Prvni poznatek, ze mi nefunguje synchronizace ani pres Metro aplikaci, ani pres tu desktopovou, ani nejde developer unlock - system proste telefon nevidi. Nevim, zda delam neco spatne, nebo se neco pokazilo?
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
Zkusil jsi to vypnout a znovu zapnout ? Obojí?
(to jen pro pořádek
)
(to jen pro pořádek
-
Martin Suchan
- smartmaniak

Zkusil, obojí. Snad to nebude souviset s tím, že jsem krátce před tím změnil LiveID adresu...
Edit: tak sync uz funguje, ale stale nebeha developer unlock, nemuze to najit telefon :(
Edit: tak sync uz funguje, ale stale nebeha developer unlock, nemuze to najit telefon :(
- amentma
- častý přispěvatel

- Zařízení: Galaxy S8, iPhone 7, zvysky Lumie, ...
vazne rozmyslam ze vyskusam 8X aj ja... obavam sa, ze ked naskoci v niektorom z mne dostupnych obchodov znacka "na sklade" tak neodolam 
No koukal jsem,že už je i hodně inzerátů,ale za cenu 12 999kč a bez x boxe 360
.jak fotí? Díky
Taky ho mam a prvni dojmy hodne dobre. Pekne vyrobeny, hodne kompaktni, prijemny telefon. System doznal nejake zmeny, ale spis to bude uvnitr nez venku. Take hodne aplikaci koupenych na W7 ve storu nevidim. Snad casem. Treba navigon.
-
Martin Suchan
- smartmaniak

Kdo me tam najde? 
Launch Windows Phone 8X by HTC na značkové prodejně HTC v Praze!
http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 808&type=1" onclick="window.open(this.href);return false;
Launch Windows Phone 8X by HTC na značkové prodejně HTC v Praze!
http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 808&type=1" onclick="window.open(this.href);return false;
Dalsi postreh, baterie vypada hodne mizerne. Mam zapnuty push na 2 ucty, jinak s tim moc nedelam a pada to dolu az hruza. Budu rad za od rana do vecera. Uvidim, prepnul jsem na 2G, protoze doma ten telefon nedela nic jineho nez se prepina mezi 2G a 3G. iPhone 4s s 2G a Wifi vydrzel vic nez 2x tolik oproti 3G a wifi. Tady to asi take bude lepsi, ale zatim mam dojem, ze ma HTC problem s baterii, respektive MS s optimalizaci. Titan co jsem mel byl skvelej a mel slabsi baterii a vetsi displej nez 8X. 1800mAh neni zase tak malo, aby to byla takova bida.
EDIT: jeste jeden komentar, mel jsem prvni nevynuceny restart. Zapnul jsem bluetooth a nejak jsem blbe swipnul a hned ho zase vypnul a telefon se restartoval. No jsem zvedav, ale MS ma podle me co ladit.
EDIT: jeste jeden komentar, mel jsem prvni nevynuceny restart. Zapnul jsem bluetooth a nejak jsem blbe swipnul a hned ho zase vypnul a telefon se restartoval. No jsem zvedav, ale MS ma podle me co ladit.
Ja mam doma 8X, Titan i Lumii 900 a vydrz baterie 8X mi prijde uplne srovnatelna.
L900 mozna, ale Titan byl lepsi. No parkrat nabiju a uvidim.
Chlapi, mozna jsem slepej, ale jak to je s merakem dat? Ma to byt aplikace Data Sense, ale nikde to nemuzu najit. Je to tam? Dela si MS srandu? Skype neni, merak neni.
-
Martin Suchan
- smartmaniak

Co jsem nekde cetl, tak Data Sense ma byt dostupny zatim jen u nektereho americkeho operatora. Asi je to by default zakazane a pokud to operator povoli, tak to lze pouzivat.