Kupiji to kuli čtení knížek a videu a tam je to OK.
Na ostatní si snad zviknu, ale přechod z HTC dost bolí,Sense rozhraní bylo super..
Jen tak mě napadá,neexistuej Sense i pro Samsung? nějak upravené?

vpravo nahoře je šipka, kterou se dají vytáhnout záložky měnící vzhled kalendáře. rok, měsíc, týden, den, seznam (všech po sobě následujících událostí) a úkoly.Skynerd píše: Jen se chci zeptat současných majitelů. Dotaz se týká kalendáře. Nějak mi nešlo zobrazit ho tak aby byl vidět přehled dnů třeba jako na S3 nebo Note1.
jo, po peru se mi stýskalo, co jsem přešel z HTC Touch HD na HD2. předtím to byl cruise a ještě před tím qtek 9100 s výsuvnou qwerty klávesnicí a ještě před tím klasické pda. Tyhle přístroje ještě mívaly hromadu hw kláves okolo displeje a kurzorový kříž.. s přechodem na kapacitní displej to všechno šlo do háje a už vůbec nechápu absenci zeleného a červeného telefonovacího tlačítka.kingtomasa píše:Note 2 jsem si kupoval kvuli velikosti displeje. To byl hlavni duvod o pero mi vubec neslo. Ale ted ho nedam z rukyuz asi nebudu chtit telefon bez pera. Hlavne ta integrace do celeho systemu se mi moc libi.
Pripadne se da v kalendari pouzit i pinch to zoom.Had_CB píše:vpravo nahoře je šipka, kterou se dají vytáhnout záložky měnící vzhled kalendáře. rok, měsíc, týden, den, seznam (všech po sobě následujících událostí) a úkoly.Skynerd píše: Jen se chci zeptat současných majitelů. Dotaz se týká kalendáře. Nějak mi nešlo zobrazit ho tak aby byl vidět přehled dnů třeba jako na S3 nebo Note1.
Echis píše:Ahoj, mám dotaz. Koupil jsem Note II u Alzy a mám takový malý problém. Na krytu/rámečku nad reproduktorem, je cítít takové lehké cvakaní/lupání krytu, jako by v tomto místě byl pod rámečkem volný prostor. Kryt vypadá úplně v pořádku, není prasklý a nic podobného - telefon mi nikdy nespadl. Zájímá mě, jestli to máte taky a je to prostě od výroby (na přístroji za 16 000,- by snad ale takové konstrukční vady být neměly - na SGSII ani SGSIII jsem to neměl) a nebo mám prostě vadný kus. Díky za odpověd.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů