Synchronizace s Microsoft Outlook
-
IvanGS
- přispěvatel

- Zařízení: LG G2 32 GB, Nexus 7, Asus Transformer TF700T
Umí to Android plnohodnotně, tj. synchronizace úkolů, kontaktů, poznámek, kalendáře a mailů včetně detailů? Mám HD2 s WM jen kvůli tomu a rád bych přešel na Android..
-
Deaktivovaný účet (01.2013)
Re: Synchronizace s Microsoft Outlook
Pokud myslite cisty Android a po kabelu, tak ne. U HTC to resi HTC Sync, pripadne se daji synchronizacni programy dokoupit. Snazsi patrne bude preklopit vetsinu dat z Outlooku na Exchange a synchronizovat online. Clovek tomu bohuzel neunikne.
-
IvanGS
- přispěvatel

Tak právě tomu se chci pokud možno vyhnout...
. Někde jsem myslím četl, že i předchozí verze Windows Phone 7.5 šla synchronizovat pouze online ale poslední verze 8.0 se prý vrací ke klasické synchronizaci... Takže ne každý krok "vpřed" je opravdu vpřed...
Já to vyřešil v práci synchronizaci v my phone explorer,kde se dá nastavit synchronizace právě s outlook. A bez problémů:-)
-
IvanGS
- přispěvatel

To vypadá zajímavě ale jsem laik, můžeš to prosím blíže vysvětlit, buď sem nebo na [email protected]? Funguje to na všech telefonech s Androidem a na všech verzích SW? Díky!
- Blizzi
- mám jeden příspěvek

- Zařízení: HTC HD2
A co zkusit tenhle program
http://www.palmserver.cz/modules.php?na ... e&sid=8303" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.palmserver.cz/modules.php?na ... e&sid=8303" onclick="window.open(this.href);return false;

Momentálně nemam před sebou,ale je to v nastaveni synchronizace kde zaškrtneš který kalendáře se mají synchronizovat a jestli obousměrné atd. Jo a funguje na všech mobilech SE + Kazdy android mobil.