FB Chat problem
FB Chat problem
Zdravím, včera jsem provedl hard restart telefonu..a dnes se nemůžu celý den připojit na FB chat přes messenger..
FB mám v telefonu přidaný, mám ho i propojený s live účtem, FB chat mám ve zprávách povolený a spořič baterie mám vypnutý..nějaké další rady? má někdo podobný problém?
FB mám v telefonu přidaný, mám ho i propojený s live účtem, FB chat mám ve zprávách povolený a spořič baterie mám vypnutý..nějaké další rady? má někdo podobný problém?
FB Chat problem
od vcera mam ten isty probleem a nic som na telefone nemenil proste nechce mi to pripojit na chat ked hej sprava pride len od niekoho ... dost mi to ide na nervy chodit stale na facebook aplikaciu
-
Manek49
- smartguru

- Zařízení: iPhone 5C
FB Chat problem
Taky mi to nejde, už delší dobu to zlobilo a odpojovalo se to, ale vždycky to šlo zpátky připojit, teď už se to nepřipojí vůbec.
FB Chat problem
jo jo, už jsme to tu řešili a nevyřešili. Včera to ještě aspoň trochu šlo, ale dneska už to nejde vůbec. Podařilo se vám někomu najít reportovaný podobný problém na cizích fórech? Mě se nic najít nepodařilo.
FB Chat problem
Tak dneska už mi všechno jede tak, jak má...
FB chat se připojí a funguje...
-
Manek49
- smartguru

FB Chat problem
Asi máš kliku, u mě pořád nic...
- patnik
- nováček

- Zařízení: HTC HD7, Nokia Lumia 925
FB Chat problem
Taky pořád nefunguje...
FB Chat problem
Já dneska jak jsem psal, celý den bez problémů..naposledy jsem byl přihlášený cca před 45 minutama 
FB Chat problem
Ahoj
Taky nějakou dobu pozoruji že je problém s FB Chatem.Občas to jde vyřešit přepnutím do offline a zpět,ale je to otrava. S telefonem jsem nic nedělal,takže mám dojem že chyba je jinde a doufám že ji napraví
Taky nějakou dobu pozoruji že je problém s FB Chatem.Občas to jde vyřešit přepnutím do offline a zpět,ale je to otrava. S telefonem jsem nic nedělal,takže mám dojem že chyba je jinde a doufám že ji napraví
- patnik
- nováček

FB Chat problem
Ono právě už ani to "Have you tried turning it off and on again?" nepomáhá...
FB Chat problem
Tak se mi dneska podařilo připojit. Můj postup (netvrdím, že všechny kroky jsou nutné):
1. vypnout a zapnout telefon
2. nastavení -> aplikace -> zprávy -> služba facebook chat: Vypnuto
3. zprávy -> online -> stav "offline"
4. zprávy -> online -> stav "online" - teď to řekne "Nikdo není online", což je samozřejmě správně
5. nastavení -> aplikace -> zprávy -> služba facebook chat: Zapnuto
A už to jede.
1. vypnout a zapnout telefon
2. nastavení -> aplikace -> zprávy -> služba facebook chat: Vypnuto
3. zprávy -> online -> stav "offline"
4. zprávy -> online -> stav "online" - teď to řekne "Nikdo není online", což je samozřejmě správně
5. nastavení -> aplikace -> zprávy -> služba facebook chat: Zapnuto
A už to jede.
- patnik
- nováček

FB Chat problem
Tak za to bys zasloužil metál, funguje to, díky moc! 
FB Chat problem
Trik funguje, to je pravda, ale musím ho každou chvíli opakovat. FB chat moc nepoužívám, ale prostě jednou za dva dny ho chci použít na mobilu a v tu chvíli musím prostě tenhle trik zopakovat. Máte to tak taky nebo jsem jediný?
-
Manek49
- smartguru

FB Chat problem
Me uz to zas dva dny nejede vubec...
FB Chat problem
Jo taky s tím musím občas zacvičit. Když jsem telefon koupil, tak to fungovalo na 95%, ale teď je to spíš k vzteku.
-
grafic
- přispěvatel

- Zařízení: Nokia LUMIA 950
FB Chat problem
Hele, taky vám ten chat funguje tak divně?
Každou chvíli hlásí, že se nemůže připojit, ale online kontakty vidím a zprávy jdou posílat i přijímat.
Spíš ale bojuju se zpožděním. Když jsem u PC, tak do mobilu ta zpráva někdy příjde se zpožděním pár sekund, někdy pár minut (po době co už na PC vesele chatujeme), někdy vůbec. V průběhu psaní občas nějaká nepříjde, při tom delším zpoždění a chatu z PC příjdou zase jen příchozí zprávy, odchozí se tam neobjeví.
Nemělo by to být celé nějak lépe synchronizované? Tohle je takový dost user unfriendly... Dost lidí píše, že integrovaným FB nahradili SMS, ale příjde mi, že to je dost nedotažený.
Dělá to jen můj foun (LUMIA 800) nebo pozorujete podobné problémy?
Další dotaz - jde nějak vypnout pouze oznámení FB chatu, ale SMS aby dělali zvuk normálně?
Všem díky za reakci.
Každou chvíli hlásí, že se nemůže připojit, ale online kontakty vidím a zprávy jdou posílat i přijímat.
Spíš ale bojuju se zpožděním. Když jsem u PC, tak do mobilu ta zpráva někdy příjde se zpožděním pár sekund, někdy pár minut (po době co už na PC vesele chatujeme), někdy vůbec. V průběhu psaní občas nějaká nepříjde, při tom delším zpoždění a chatu z PC příjdou zase jen příchozí zprávy, odchozí se tam neobjeví.
Nemělo by to být celé nějak lépe synchronizované? Tohle je takový dost user unfriendly... Dost lidí píše, že integrovaným FB nahradili SMS, ale příjde mi, že to je dost nedotažený.
Dělá to jen můj foun (LUMIA 800) nebo pozorujete podobné problémy?
Další dotaz - jde nějak vypnout pouze oznámení FB chatu, ale SMS aby dělali zvuk normálně?
Všem díky za reakci.
FB Chat problem
Mám Lumii 820 a uplně stejný problém. Používat nějaký FB messanger mi zas nepřijde tak praktické, jako by byl chat v základu, kdyby fungoval :D Chvíli mi to teda fungovalo bezproblémově, když jsem na fb zakázala https, ale to asi není zrovna nejideálnější řešení + navíc a hlavně už to zas dělá problémy.V průběhu psaní občas nějaká nepříjde, při tom delším zpoždění a chatu z PC příjdou zase jen příchozí zprávy, odchozí se tam neobjeví.
Tak kdyby někdo věděl jak na to, uvítám nápady. Osobně tak nějak doufám, že by se to mohlo spravit s očekávanou aktualizací... není tu třeba někdo, ke komu už dorazila?
-
Jakub Karásek
- redaktor

- Zařízení: LG V30, Nokia Lumia 950 XL
FB Chat problem
Já stále doufám, že problém není v telefonech, ale v "cloudu" mezi MS a FB. Protože pokud by problém s chatem měla řešit aplikace, tak je jasné, že majitelé WP7.8 zařízení mají zcela smůlu :-/
FB Chat problem
Někde jsem slyšel, že FB o tom ví a řeší to, chyba je na straně FB ale to bohužel uživatele nemusí zajímat. Taky jsem zrušil zabezpečené přihlášení a funguje to lépe, ale do ideálu daleko
M
M
- Daniel Fibikar
- smartmaniak

- Zařízení: Microsoft Lumia 950
FB Chat problem
Nikdo to neřeší a fungovat to nejspíš nebude... nefunguje to pořádně tak dobrého půl roku.