WM Crossbow pro HTC Universala !

Diskuze o operačním systému Windows Mobile 6/6.1/6.5 a dalších vývojových větvích (6.5.x)
JuriG
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by JuriG »

ehm neflashuji mam neaky problem na PC :( grrr zrovna kdyz potrebuju fash tak mi to ne a ne a ne jit
:(
JanHavlicek
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Xiaomi Redmi 2 2GB

Post by JanHavlicek »

Dneska jsem ji krátce zkoušel. Ta ROM má plno nových vlastností, s Leem se to po nějaké době zase někam posunuje - videotelefonování ve WM6, podpora SDHC, což je velkým překvapením.

Ale jinak ta ROMka nestojí za moc ve srovnání s předchozími a "konkurenčními". Je taková nějaká pomalá, občas mi to vymrzlo a hlavně - je nějaká hrozně žravá, několik desítek procent baterky dole za pár hodin, což se mi u ostatních ROM neprojevovalo.

Nevím, jestli s tím má třeba nějakou souvislost SPB Mobile Shell, který se jen tak s nějakou ROMkou nesnese a vím, že třeba Herald s ním má celkem problém, ale já už jsem na tom programu závislý :) . Teďka testuju indra's XOJ WM6 a vypadá dobře. Uvidíme, jaká bude v2 té Leovy Business ROMky
pretorian
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC Desire HD

Post by pretorian »

no co se tyce te zravosti bat tak je to bohuzel spusobeno verzi radia 1.18 !! :oops:
JanHavlicek
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by JanHavlicek »

aha, tak vidis, to se omlouvam, asi jsem ty diskuze cetl nejak podivne, ze jsem si toho nevsiml :oops: , tu Leovu rom jsem skutecne testoval s 1.18, aktualni XOJ pouzivam s osvedcenym radiem 1.15, ktere mam v unim jiz nekolik mesicu a je ok.
pretorian
přispěvatel
přispěvatel

Post by pretorian »

kdyz pouzivas verzi radia 1.15 nekolik mesicu ...tak se chci zeptat jakou mas prodevu pri zvednuti hovoru?a popripade jak dlouho ti s timto radiem vydrzi baterie na jedno nabiti? 8-)
JanHavlicek
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by JanHavlicek »

Volani s kombinaci XOJ a 1.15 jsem jeste nezkousel. Ale jel jsem asi tedka mesic na stare dobre wm5 1.90.96 a 1.15, kde je ta prodleva porad silena.

co se tyce vydrze, nevim, jestli je idealni to srovnavat se mnou, baterka je stara rok a ja uniho pres prazdniny moc nepouzivam, tak jeden hovor a 2 sms za den, takze bez problemu nekolik dnu
nAscA
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Note 7, iPhone

Post by nAscA »

Radio 1.18 pouzivam 14 dni a vydrz baterie je u mne stejna jako s 1.15 a 1.09.
Jinak tuto posledni ROM jsem nakonec neflashoval, vcera se objevily na XDA prispevky, ze po jednom dni dojde k totalnimu zpomaleni Uniho.
Osobne pouzivam ROM od uzivatele Indra a jsem s ni celkem spokojen. S Romkami od Lea se mi Uni sekal :(
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8

Post by htcjirka »

HTC UNI neni mrtvy a byla vypustena testovaci vanila ROM s uplne nejnovejsim buildem:

CE OS 5.2.1908 (Build 18508.0.7.0
RAM free 28.80 MB

http://rapidshare.com/files/52366914/HtcUni211.rar.html

upozornuji,ze je to vanila verze
nAscA
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel

Post by nAscA »

Koukam, ze ty sledujes vsechno. Diky za upozorneni ;) . Clovek se tam jeden den nepodiva...
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak

Post by htcjirka »

Tak uniho jsem dost dlouhou dobu mel,takze to porad tak nejak sleduji.Jelikoz je to vanila verze,pockal bych az z ni nekdo ukuchti plnohodnotnou rom
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Post by Jiří Hrma »

Dalsi nova ROM od mistra Lt.Cmdr.Ivan - WM6 Professional ROM v1

Code: Select all

CE OS: 5.2.1708
Build: 18159.0.5.0
SP: AKU 0.5
Status: Work in Progress (near final)
This is release version: v1

Download adress: http://vidmes.com/Uni/ROMs/Lt_Cmdr_Ivan/AKU_0.5/UNI_WM6_AKU_0_5_WWE_IVAN_v1.rar
Dalsi info na xda-devu. Bohuzel ted nemam cas rom otestovat, ale pokud budete nekdo zkouset, podelte se se svymi poznatky :wink:
nAscA
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel

Post by nAscA »

no tech ROM se posledni dobou objevilo trochu vice. Kdyby to mel clovek vsechno testovat.... Zatim sleduji na xda dev prispevky uzivatelu, nez preflashnu.
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor

Post by Jiří Hrma »

Laurentinus vydal upgrade své předchozí ROM. Seznam změn a odkaz na download najdete tady.
Luke.cz
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky

Post by Luke.cz »

Včera jsem nainstaloval tu Ivanovu ROMku.

První poznatek je že nemá videohovory, ale je to první ROM ve které se dá nastavit Voip a je plně funkční. Taky mě potěšilo tlačítko v comm manageru kterým se vypíná Ir. Nemá ikonku pro otáčení obrazovky, kterou docela postrádám.
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor

Post by Jiří Hrma »

tak UMTS me vubec netrapi, a jak je na tom ta rom se stabilitou a rychlosti? Btw ta ikonka pro rotaci displeje se da snadno doinstalovat, zkus vyhledat na xda-devu "rotate screen fix" pripadne "patch", take jsem to uz jednou do nejake ROM stahoval jako externi cabik.
Luke.cz
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky

Post by Luke.cz »

Dvakrát se mi to kouslo, zdála se mi subjektivně o něco pomalejší. Taky mi to Today furt cpal plugin Microsoft Live, který jsem několikrát rušil. Taky se mi neustále spouštěl Connection Wizard, který ale ani nezná ČR.
Tak jsem z ní stáhl exe které spouští nastavení Voip a přehrál na Laurentinuse, co se tu dneska objevil.

Ten se mi zdá rychlejší a ještě nezamrzl. Taky má ikony baterie, otáčení a comm ne v Today, ale v trayi a to všechny. Což mi vyhovuje. Zatím se mi zdá nejlepší z toho všeho co jsem zkoušel. Má navíc Adobe Reader, hry a hlavně výborný BT manager.
pretorian
přispěvatel
přispěvatel

Post by pretorian »

dotaz panove co HTC CAMERA pro Uniho je i nejak samostatne nebo v nejake rom ? mam na mysli tu kameru co ma TyTN panorama a je dost svizna co neni neco takoveho i pro Uniho?
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor

Post by Jiří Hrma »

par verzi Camery je na xda-devu v topicu pro uniho. ale ta, co pouziva tytn, tam 100% dat nepujde.
pretorian
přispěvatel
přispěvatel

Post by pretorian »

no to je kazdopadne skoda je hodne rychla a ty funkce .-) a co ty co jsou na xda .... je mezi nimy nejakej rozdil?? ktera je nejrychlejsi (myslim uzaverku... atd...jsou nejake zkusenosti...
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak

Post by htcjirka »

Dalsi nova rom
Uni WM6 Pro v1 - 5.2.1908 (Build 18508.0.7.0) s nejnovejsim buildem,kdo ma pevne nervy a chut testovat,stahujte zde:

http://www.vidmes.com/Uni/Kitchens/ranj ... _0_7_0.rar

Info o rom

-Removed Windows Live/Live search
--Removed SQM
--Removed Voice Command
--Removed VoIP (buggy)
--Removed OneNote
--Removed Transcriber
--Removed Auto Update/Approve Update
--Fixed XIP, No Flash Disk and should work on G3/G4 both devices
--Fixed Camera
--Fixed Email account problem after the camera use
--Fixed Picture viewer problem
--Disabled Security (certificate) warning
--Disabled "Messaging" from today (report that, it's a blocking for storing message/attachments at secondary storage)
--Disabled incoming beams (to save battery)
--Disabled all annoying "ding", notification type set to "Visible"
--Voice notification (interesting!)
--Faster Phone response
--SMS delivery fix (by Saman)
--SDHC support (by mamaich)
--Added psShutXP, WM5torage, OxiosHibernate and Performance/overclocking applet
--Added HTC TaskManager 1.51 (2.0 is still buggy)
--Added Google, Gmail and XDA-Developers - Universal forum to the default favorite list
--Set default search to Google (desktop) search
--PIE cache (temp, cockies & history) relocated to the root (\IE Cache) for easy cleaning
--PIE cache limit set to unlimited
--Improved - device wakeup from sleep before alarms
--Registry-type set to file-based; it will help not to forget the settings made by the user
--Set default dev-id and BT name to "Universal"
--Autorun (Auto Install) support from main rom and can be re-run later with custom config. Auto Install applet can be located under - Start>Settings>Personal
--Few other bug fix / tweaks
--Unlock/Unhiding tool for extROM
--A new boot splash
Post Reply

Return to “Windows Mobile 6/6.1/6.5/6.5.x”