Samsung Galaxy Note II: Všeobecná diskuze
-
marssaliss
- přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy Note II
Titan bych měl zítra u setosu taky. S bílou je problém....
Re: Samsung Galaxy Note II: Všeobecná diskuze
Jj vypada to tak...marssaliss wrote:Titan bych měl zítra u setosu taky. S bílou je problém....
Nestihaji ani obaly tady moc nejsoz
Když já už to nevydržím
Možná to někdo nechápe, ale já se fakt nemůžu dočkat....
Škoda, že není půlnoční zahájení prodeje
Možná to někdo nechápe, ale já se fakt nemůžu dočkat....
Škoda, že není půlnoční zahájení prodeje
-
Grimley
- přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy Note II/S5/ iPhone 3G / iPad 4 64GB
Já si rezervnul jeden kus v Olympii v Brně v T-mobu, zatím to vypadá, že jsem jedinej :D ... takže doufám, že mi zejtra dopoledne přijde slíbenej mail, že si ho můžu přijít vyzvednout
No a jestli ne, tak se svět nezboří že, ale už se vidím s Notem v ruce asi jako každej a každá hodina (den) čekání navíc je utrpení. Se nemůžu soustředit vůbec na nic a už se těším, až si uspořádám kalendář... až si zvyknu na S-pen ... prostě je toho moc ... :D O barvu mi nějak nejde, líběj se mi obě, takže naštěstí se nemusím strachovat navíc o to, jestli bude dostupná bílá 
- mirek158
- nováček

- Zařízení: Samsung Galaxy Note II (N 7100)
OKmarssaliss wrote:To PetteH a mirek158:
Připojím se zítra k Vám s těmi urážkami nových majitelů, pokud ovšem nebudu mít nový kousek sám:-). Potom bych se vychloubal a rozplýval se nad ním. Je ale otázkou, zda bych potom měl vůbec čas zajít sem na fórum.
- mirek158
- nováček

Ještě mám na zde přítomné jeden dotaz týkající se pořízení micro-SIM do Note II u operátora Vodafone. Proběhla výměna (či seříznutí) na kterékoli pobočce "na počkání", nebo se musí kamsi na "ústředí"? A další dotaz, jsou na provozovně Vodafonu vybaveni a schopni přetáhnout kontakty ze standardní staré SIM na novou micro-SIM?
Předem děkuji za odpověď.
Předem děkuji za odpověď.
SIM kartu ti vymění na každé pobočce, s tím přetažením kontaktů netuším....
Samsung Galaxy Note II Ceramic White jsem měl objednaný u jednoho velkoobchodu, kterému podle mě dodává (a nebo přes něj přímo prodává) oficiální zastoupení Samsung CZ. Zboží jsem u nich objednal jen pár minut poté, co ho zařadili do nabídky ,takže jsem u nich možná mohl být i první objednávající na toto zboží. Jinak dnes odpoledne jsem chodil po Paříži a Samsung Galaxy Note II jsem zahlédnul na ulici u čtyř lidí. Kupodivu se vždy jednalo o ženu asijského původu
. Ale jinak jsem ho tady zatím v žádném obchodě neviděl, i když reklama na Note II je tu vidět skoro na každém kroku.
- kome
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy Note3 32GB/64GB SDXC 1 Sandisk
Me u Vodafonu kartu jen zastřihli. Udělají to všude. Je to otázka minuty
- mirek158
- nováček

Děkuji za odpověď. Super zpráva 
-
Lupus
- častý přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy Note II (Titanium Grey)
Ač velmi, velmi nerad, tak zvyšuji počet nás nešťastných na 4...mirek158 wrote:OKmarssaliss wrote:To PetteH a mirek158:
Připojím se zítra k Vám s těmi urážkami nových majitelů, pokud ovšem nebudu mít nový kousek sám:-). Potom bych se vychloubal a rozplýval se nad ním. Je ale otázkou, zda bych potom měl vůbec čas zajít sem na fórum., čím víc náš bude, tím líp. Od zítřka jdem do nich zatím ve třech
-
ScooterMarty
- přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy Note II
S tou micro SIM u Vodafonu, jsou dokonce schopni vydat druhou kartu. To znamená, že budeš mít dva kusy SIM, jednu normální a druhou micro, se stejným číslem a obě stále funkční. Čili kdybys např. dával Note do servisu a vracel se k předchozímu telefonu, nebudeš mít problém...
To víš, líná huba, holé neštěstí. Zavolám do VF a zeptám se...

To víš, líná huba, holé neštěstí. Zavolám do VF a zeptám se...
Můžeš, prosím, napsat, kdy přesně jsi objednával?marssaliss wrote:...Sunny mi potvrdil, že jsem v předobjednávkách na pozici č. 2 a že pokud vůbec něco příjde, tak ho mám (ale pokud vůbec něco dostanou)...
Já 3.9.2012.
Už se taky nemůžu dočkat, dnes jsem neměl kdy tam zavolat.
-
hujika
- mám jeden příspěvek

- Zařízení: Note II ... snad brzy :/
Nazdar lidi, mám objednáno u mobilpohotovost a mam tam z akce -20% a tam plati do pátku 21.10 myslite ze kdyz se tento tyden vyprodaj ze uz pristi tyden nak na zacatku nebo v prostredku budou mit nove kusy ..co myslite...? diky
EDIT: Prominte tedy 27
EDIT: Prominte tedy 27
-
kingtomasa
- nováček

- Zařízení: Samsung Galaxy S 2
Ahoj ted jsem koukal na alzu a tam maji sedy na ceste(doruceni v pondeli) a bili na predobenani bez urceni datumu dodani. Takze dalsi stripek do mozajky dodavek.
Jo a k te mobilni pohotovosti 21.10 neni patek ale nedele.
Jo a k te mobilni pohotovosti 21.10 neni patek ale nedele.
-
Grimley
- přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy Note II/S5/ iPhone 3G / iPad 4 64GB
Začínám být stále více znechucen PR Samsungu. Když potvrdím oficiální uvedení na trh, neznamená to snad, že do ČR prdnu deset telefonů a budu to pokládat za dostatečný, celá tato situace je těžce nezvládnutá a cejtím z toho mírnej alibismus samsungu, vlastně se od zejtra prodává, ale to, že v jednom obchodě a pár kusů už nikde neřeknou. A to si ještě na oficiální FB stránku dat provokativní příspěvek, že už nebudem muset koukat na makety a jak se těšíme na zítřek ... 
zaujimave,pred dvomi dnami som pisal do eshopu u nas na Slovensku,titanium grey vypredane,biele este maju. Preco tak vsetci chcete bielu? Lumia 800 biela je krasna ale tu vyzera ten telefon moc plastovo s bielou, ta siva je elegatnejsia,metalicka.
No podle mě, je ta bílá elegantnější než ta šedá. Měl jsem Galaxy S 3 v bílé a vypadal o mnoho lépe než na fotkách.
Ale je to věc názoru.
Jinak to že to Samsung pěkně p*sral je pravda. Nejdřív to kolikrát odloží, potom všude plno keců jak to bude 18. a ono z toho nakonec nic nebude ne?
Ta jejich super akce v Praze taky nějak vyšuměla a už nikde oficiálně nic nenapsali...
Já jsem si objednal u 3 eshopů, před chvílí ještě na T.S. Bohemia, kde dnes odpoledne změnili dodání bílé z konce měsíce na 2 ks v Brně a 7 ks v Olomouci zítra. No a prostě kdo mi ho bude schopný dodat dřív, od toho vezmu....
Ale je to věc názoru.
Jinak to že to Samsung pěkně p*sral je pravda. Nejdřív to kolikrát odloží, potom všude plno keců jak to bude 18. a ono z toho nakonec nic nebude ne?
Ta jejich super akce v Praze taky nějak vyšuměla a už nikde oficiálně nic nenapsali...
Já jsem si objednal u 3 eshopů, před chvílí ještě na T.S. Bohemia, kde dnes odpoledne změnili dodání bílé z konce měsíce na 2 ks v Brně a 7 ks v Olomouci zítra. No a prostě kdo mi ho bude schopný dodat dřív, od toho vezmu....
-
kingtomasa
- nováček

- Zařízení: Samsung Galaxy S 2
Tak on v tom uvedeni na nas trh nema problemy jen samsung. Ja se snazim sehnat bilou verzi iphona 5 uz temer mesis. A to jsem predpokladal, ze ho budu mit drive jak Nota 2 kdyz byl uvedeny na nas trh drive.Ted mam dodani na 21.12 
- mirek158
- nováček

Souhlasím s vámi a rozhořčení vůči přístupu spol. Samsung je na místě. Je to asi jediný škraloup, který na této společnosti spatřuji. Proč dávají svým oponentům a nepřátelům sami proti sobě tak silnou zbraň? Vždyť když zveřejním, že telefon bude k dispozici začátkem října, tak to mám dodržet a né se vymlouvat, že to bude kvůli "něčemu" až koncem října, aby posléze uklidnili veřejnost tím, že velkolepě stanoví přesný datum zahájení prodeje na 18.10., no a když uvedený den přijde, tak se dozvíme, že dodají 2 telefony tam, 4 telefony onam, 13 telefonů tamhle, 1 do tamté prodejny atd. atd., no a když se to nakonec sečte, tak se zjistí, že Samsung dodal (a teď to přeženu) do celé ČR 200 telefonů a to ještě jen šedé, protože bílá varianta, která jinde nejde na odbyt, tady prostě bude nedostatkovým zbožím. Jsem fakt rozčarován a musím, ač nerad, říct, že toto se Samsungu skutečně nepovedlo. To je nějaký marketing? To je průzkum trhu? To je zajištění dodávek pro ČR? Copak oni nechtějí mít spokojené zákazníky? Oni nechtějí mít tržby a prodej a chlubit se ve světě obrovskými prodeji jejich zařízení hned první den zahájení prodeje? Copak se nebojí, že to některé jejich váhající zákazníky odradí, a tito přejdou např. k jablíčkářům, kterým, jak jsem slyšel, se sliby daří dodržovat lépe? Docela si zadělali na pěknou ostudu a nejhorší bude, že to (kromě rozčarování nás kupujících) odnesou v první řadě prodejci, kteří v podstatě za nic nemohou a kteří by byli určitě rádi, aby mohli prodat co nejvíc zboží, protože z prodeje mají zisky.
Toť mé zhodnocení a konstatování nad znechucením jejich přístupu. Každopádně mě to neodradí, Nota II chci a budu čekat klidně měsíc, ale muselo to ze mě ven, protože jsem doma sám a nemám se komu vybrečet na rameni a tak jsem použil toto fórum, takže prosím o pochopení a teleranci. Krásný večer a pevné nervy
Toť mé zhodnocení a konstatování nad znechucením jejich přístupu. Každopádně mě to neodradí, Nota II chci a budu čekat klidně měsíc, ale muselo to ze mě ven, protože jsem doma sám a nemám se komu vybrečet na rameni a tak jsem použil toto fórum, takže prosím o pochopení a teleranci. Krásný večer a pevné nervy