Samsung Galaxy Note II: Všeobecná diskuze
já osobně jsem si Note 2 včera předobjednal v Samsung prodejně v Brně Olympii.Tam mi řekl že zatím na skaldě nic enní,ale že by během noci a dneška mělo vše dojit.Zítra mi pošlou sms a počítají s dodáním kolem poledne a později
-
ScooterMarty
- přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy Note II
S tou fotkou to asi neklapne. Ještě nemám objednaný ani Note a tím méně pouzdro. Ale už jsem si od nich nechal dělat pouzdro na DesireHD, na nůž, na brýle, obal na knihu. Chystám se na pouzdro na zbraň, na elektronickou cigaretu a samozřejmě na NoteII. Oni mají na stránkách vše ve stylu country&western, ale na požádání vyrobí prakticky cokoliv v jakémkoliv designu... Já jsem to všechno chtěl a i to další budu chtít právě bez toho country looku, spíše takové usedlé a univerzální abych to mohl nosit k obleku i k montérkám a neměli s tím žádný problém...marssaliss wrote:
To ScooterMarty:
Krásná pouzdra, budu vést v patrnosti, můžu poprosit o nahození fotky Tvého pouzdra, až ho budeš mít vyrobené? díky
-
hewlett
- častý přispěvatel

- Zařízení: SGNote 10.1 2014 LTE, SGNote 4, SGS 7 Edge
update: balík Polaris Office 4.0 je na Samsung Apps pro SGNote 2 viditelný a ke stažení. stažení, instalace, registrace: vše OK. Aplikace chodí naprosto v pořádku, korektní práce se souborem *.pdf, *.docx, *.xlsx. Plugin do Dropboxu instalce OK, následné načtení a integrace s Dropboxem OK.
U mne tedy vše OK a chod všeho na jsem v Polarisu šáhl je hladký.
Nerozumím tedy komentářům uživatelů - proč jim to nechodí - v Samsung Apps, kde si poslední cca 4 stěžují na nefunkčnost (a FC´s) aplikace na 4.1.1. JB. (a na SGS 3 /také 4.1.1. - mi to taktéž chodí OK).
U mne tedy vše OK a chod všeho na jsem v Polarisu šáhl je hladký.
Nerozumím tedy komentářům uživatelů - proč jim to nechodí - v Samsung Apps, kde si poslední cca 4 stěžují na nefunkčnost (a FC´s) aplikace na 4.1.1. JB. (a na SGS 3 /také 4.1.1. - mi to taktéž chodí OK).
Mohu taktéž potvrdit že app Polaris Office šlape jak má. Jen škoda že není v liště Multi Window. 
-
hewlett
- častý přispěvatel

- Zařízení: SGNote 10.1 2014 LTE, SGNote 4, SGS 7 Edge
Ano - není v liště. Vývojáři Infraware totiž balík předali ke schválení Samsungu a procesu zařazení do produkce (do Sam Apps) dříve, než měli k dispozici Samsungův SDK/API kit pro tento framework a tak již nestihli aplikaci prolinkovat s Multi-Windows. Třeba bude update 
Zdravim všechny stejne nedockavce jako jsme ja
mam pro nektere smutnou zpravu .... Ten kdo ma objednano u smarty.cz tak bude muset vydrzet do pristiho tydne ... Tento tyden jim dodaji pouze jeden kus a ten ma samozrejme objednany nekdo prede mnou... Tak treba se prave na někoho z vas usmeje stesti a budete ho mit uz tento tyden 
Re: Samsung Galaxy Note II: Všeobecná diskuze
Tak me dneska psal samsung obchod ze note ll mi posilaji dokonce uz prisla zprava z prepravni sluzby. Mel jsem predobednany.
To: dszo13
tam mam taky predobjednavku s vyzvednutim na pobocce a zatim se mi nikdo neozval ze uz by byl nachystany
tam mam taky predobjednavku s vyzvednutim na pobocce a zatim se mi nikdo neozval ze uz by byl nachystany
Prisel email odpoledne ze posilaji tak jsem neveril a volal pani rekla ze to prave prislo ze to mam uz zabalene a kolem 17 hodiny prislo info z prepravni sluzby. 
Vaše objednávka číslo 2468500001 byla odbavena a předána k expedici. Obvyklou dobou doručení jsou 2 pracovní dny.V případě dotazů volejte 241 021 696 nebo pište [email protected]ěkujeme a těšíme se na Váš další nákupeShop Samsungcentrální expediceV Lužích 818Praha 4
- mirek158
- nováček

- Zařízení: Samsung Galaxy Note II (N 7100)
Taky Tě zdravím a děkuji za otřesnou informaci.PetteH wrote:Zdravim všechny stejne nedockavce jako jsme jamam pro nektere smutnou zpravu .... Ten kdo ma objednano u smarty.cz tak bude muset vydrzet do pristiho tydne ... Tento tyden jim dodaji pouze jeden kus a ten ma samozrejme objednany nekdo prede mnou... Tak treba se prave na někoho z vas usmeje stesti a budete ho mit uz tento tyden
No tak to je ovšem zklamání
Vůbec jsi mě nepotěšil, ale alespoň mohu přijmout nouzové opatření a tím je zoufalství, panika a pláč, a nebo záložní plán, zítra v práci mě šéf moc dopoledne neuvidí, neboť vyrazím do ulic Prahy a budu doufat, že budu mít štěstí, a že se bez Note II zpět do kanceláře nevrátím
to: mirek158
tak to jsme meli (nebo mame) stejne plany s predstavovanim ... kazdopadne ja (ač nerad) pockam az do pristiho tydne ... prece jenom mi to u smarty vychazi nejvýhodněji ...
tak to jsme meli (nebo mame) stejne plany s predstavovanim ... kazdopadne ja (ač nerad) pockam az do pristiho tydne ... prece jenom mi to u smarty vychazi nejvýhodněji ...
-
marssaliss
- přispěvatel

Hm, koukám, že smarty asi nebude můj favorit. Sunny mi potvrdil, že jsem v předobjednávkách na pozici č. 2 a že pokud vůbec něco příjde, tak ho mám (ale pokud vůbec něco dostanou). A mp taky slibuje, že zítra bude. U setosu jsem na č. 1 pro příští dodávku bílé verze, takže nejpozději příští týden to bude:-)
Jinak včera jsme tuším řešili něco ohledně pouzder na SGN 2. Ta kožená, která se tu objevila, vypadají dobře, ale do té doby, než je někdo vyzkouší, jsem něco potřeboval. Tudíž jsem zašel do Elektrickéhosvěta a bylo tam pouzdro na opasek za 299 na SGN 1, do kterého bude jistě pasovat i dvojka (mám už obal na záda Nillkin, ten se tam v pohodě na výšku i délku vejde, takže se tam musí vejít celý přístroj).
Jinak včera jsme tuším řešili něco ohledně pouzder na SGN 2. Ta kožená, která se tu objevila, vypadají dobře, ale do té doby, než je někdo vyzkouší, jsem něco potřeboval. Tudíž jsem zašel do Elektrickéhosvěta a bylo tam pouzdro na opasek za 299 na SGN 1, do kterého bude jistě pasovat i dvojka (mám už obal na záda Nillkin, ten se tam v pohodě na výšku i délku vejde, takže se tam musí vejít celý přístroj).
Byl jsem napred rozhodnuty koupit u setosu ... ale nakonec si pockam na to smarty ... za stejne penize mi tam daji noteho pouzdro, drzak do auta a sygic... tak radsi jeste par dni pockam 
- mirek158
- nováček

- Zařízení: Samsung Galaxy Note II (N 7100)
To: PetteH
Máš pravdu, i mě se to rozleželo v hlavě poté, co jsem se mrknul na stránky Alza.cz (protože je to asi 10 minut od mého pracoviště), kde píší, že na pondělí 22.10. očekávají zásilku 13 kusů s možností "Koupit" za skoro 16.000,- Kč, ale když to nebude zítra, ani v pátek, tak to raději na smarty.cz taky počkám a to hlavně kvůli té jejich nabídce navigace Sygic. Takže budeme čekat společně a na tomto fóru budeme urážet ty, kteří budou mít telefon již zítra nebo v pátek a budou se zde nad ním rozplývat
Máš pravdu, i mě se to rozleželo v hlavě poté, co jsem se mrknul na stránky Alza.cz (protože je to asi 10 minut od mého pracoviště), kde píší, že na pondělí 22.10. očekávají zásilku 13 kusů s možností "Koupit" za skoro 16.000,- Kč, ale když to nebude zítra, ani v pátek, tak to raději na smarty.cz taky počkám a to hlavně kvůli té jejich nabídce navigace Sygic. Takže budeme čekat společně a na tomto fóru budeme urážet ty, kteří budou mít telefon již zítra nebo v pátek a budou se zde nad ním rozplývat
to: mirek158
OK
OK
-
marssaliss
- přispěvatel

To PetteH a mirek158:
Připojím se zítra k Vám s těmi urážkami nových majitelů, pokud ovšem nebudu mít nový kousek sám:-). Potom bych se vychloubal a rozplýval se nad ním. Je ale otázkou, zda bych potom měl vůbec čas zajít sem na fórum.
Připojím se zítra k Vám s těmi urážkami nových majitelů, pokud ovšem nebudu mít nový kousek sám:-). Potom bych se vychloubal a rozplýval se nad ním. Je ale otázkou, zda bych potom měl vůbec čas zajít sem na fórum.
dszo13 wrote:Vaše objednávka číslo 2468500001 byla odbavena a předána k expedici. Obvyklou dobou doručení jsou 2 pracovní dny.V případě dotazů volejte 241 021 696 nebo pište [email protected]ěkujeme a těšíme se na Váš další nákupeShop Samsungcentrální expediceV Lužích 818Praha 4
Prosím tě, a co jsi objednal za barvu?
Já jen že mám u nich objednanou bílou barvu a stále nic. A to mě paní ujišťovala, že mě telefon pošlou v první vlně...
Titan barva
Bilou mam ted s3 a kolem folie na display se hodne spini tak jsem sel do sede i note 1 jsem mel tmavy a byl super