Samsung Galaxy Note II: Všeobecná diskuze
-
Grimley
- přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy Note II/S5/ iPhone 3G / iPad 4 64GB
No bohužel beru Note na smlouvu (prodlužuju), takže u toho musím bejt a jak na potvoru mám ve čtvrtek samý cvika ve škole a dovolenou jsem si vyplejtval na pátek, abych si mohl hrát s Notem, teď si tak uvědomuju, že možná žádnej Note nebude :D :D
-
hewlett
- častý přispěvatel

- Zařízení: SGNote 10.1 2014 LTE, SGNote 4, SGS 7 Edge
To je pech, to je pech: ale na druhou stranu co vypadá kolikráte beznadějně, tak dopadne nad očekávání dobře ... držím palce!
-
Grimley
- přispěvatel

Díky, jak se říká, trpělivost přináší růže :D Ale doufám, že kusů bude dost no, asi jako každej
) Aspoň zatím můžu vyřešit, kde ho budu nosit, protože do kalhot ho nenacpu a do bundy jen stěží
-
hewlett
- častý přispěvatel

Do bundy / saka / by jsi ho asi měl dostat: já měl poté, co se mi do vnitřní kapsy motorkářské bundy vešel akorát SGS3. také pochyby ohledně SGNote 2 - a heleďmese, on se mi tam SGNote 2 i v pouzdře krásně vešel
Možná je ta vnitřní kapsa tak sofistikovaně a ze samoučícího se mateiálu konstruována, že se automaticky přizpůsobí tomu, co do ní nacpeš
V kapse kalhot ho fakt nenos - není tomu tak dávno co kdosi kdesi na vláknu ohledně SGS3 řešil reklamaci prasklého displeje a ouha, ono se ukázalo že panáček ho nosí (tedy nosil) v kapse kalhot
a když se takhle párkrát posadil v MHD - neštěsí bylo na světě. A ještě to zkoušel uhrát na výrobní vadu ..
Možná je ta vnitřní kapsa tak sofistikovaně a ze samoučícího se mateiálu konstruována, že se automaticky přizpůsobí tomu, co do ní nacpeš
V kapse kalhot ho fakt nenos - není tomu tak dávno co kdosi kdesi na vláknu ohledně SGS3 řešil reklamaci prasklého displeje a ouha, ono se ukázalo že panáček ho nosí (tedy nosil) v kapse kalhot
-
Grimley
- přispěvatel

No ona ta S III se ještě relativně v kapse nosit dá, to jsem zkoušel u kámoše, respektive s kámošiným mobilem
Ale nedovedu si představit, že celej život nosím mobil v kapse a najednou ho budu hledat někde jinde :D ..sakra zvyk je železná košile... ale co jinýho mi zbejvá, Galaxy NOTE II za to zvykání si na něco novýho stojí
)
- kome
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy Note3 32GB/64GB SDXC 1 Sandisk
Ja Note 1 nosil v kapse u kalhot skoro rok a pred tim jeste dele Streaka a Note 2 zase nosim v kapse.
-
Skynerd
- nováček

- Zařízení: Samsung Galaxy Note II
To hewlett: Kamaráde tebe vidím poměrně často např zde http://www.svetandroida.cz/galaxy-s-iii ... eju-201210 Každopádně s tvými názory souhlasím. A děkuji za veškeré informace. Je velmi důležité mít někoho, kdo už má přístroj "ošahaný".
-
Grimley
- přispěvatel

Tak jsem byl prave v Samsungu a rekli mi, ze jim cca pred dvema hodinama volali, ze je jeste nemaj ani na centralnim sklade, ale ze se dela vse proto, aby byly ve ctvrtek rano..nebo aspon behem ctvrtka.... tak jsem zvedavej jak to dopadne :D
- mirek158
- nováček

- Zařízení: Samsung Galaxy Note II (N 7100)
Ahoj ve spolek, tak to vypadá, že máš asi pravdu, stále zjišťuji různě po netu podrobnosti k termínu dodání zboží do prodeje a na stránkách sunysoftu - zde: http://www.sunnysoft.cz/zbozi/063ZSA-30 ... -sedy.html" onclick="window.open(this.href);return false; , píší, že:
Očekáváme, že Pozítří 18.10. bude po rezervaci k vyzvednutí na prodejně v Praze 9, v Praze 1 nebo kurýrem po Praze.,
takže to vypadá, že by to i ostatní obchodníci mohli ve čtvrtek již mít na pultech. Já osobně mám předobjednávku u smarty.cz , ale tam žádný konkrétní datum uveřejněn není, jen mi v potvrzujícím e-mailu napsali: "O termínu doručení vás budeme předem informovat.", takže budu od středy pravidelně v 5-ti minutových intervalech nedočkavě vyhlížet jejich přislíbeného informativního vyrozumění na svém e-mailu
.
PS: Nemáte někdo náhodou bližší informace k termínu dodání zboží v Praze a možnosti jeho vyzvednutí od výše zmíněného prodejce smarty.cz? Za případné informace děkuji.
Očekáváme, že Pozítří 18.10. bude po rezervaci k vyzvednutí na prodejně v Praze 9, v Praze 1 nebo kurýrem po Praze.,
takže to vypadá, že by to i ostatní obchodníci mohli ve čtvrtek již mít na pultech. Já osobně mám předobjednávku u smarty.cz , ale tam žádný konkrétní datum uveřejněn není, jen mi v potvrzujícím e-mailu napsali: "O termínu doručení vás budeme předem informovat.", takže budu od středy pravidelně v 5-ti minutových intervalech nedočkavě vyhlížet jejich přislíbeného informativního vyrozumění na svém e-mailu
PS: Nemáte někdo náhodou bližší informace k termínu dodání zboží v Praze a možnosti jeho vyzvednutí od výše zmíněného prodejce smarty.cz? Za případné informace děkuji.
-
marssaliss
- přispěvatel

To mirek158:
Ahoj, mám taktéž u smarty.cz i sunnysoftu, ten pořád posílá maily, že zboží není skladem, jejich stránky taktéž nenabízejí nic nového, jen datum 18.10. v Praze. Czc.cz stále píše 19.10. v Praze a smarty dělá mrtvého brouka, dokonce už mi automat napsal, že mi děkují za nákup a abych ohodnotil zboží:-) Ještě jsem se obrátil na mobilpohotovost, kde mám taktéž předobjednávku a ti mi tvrdí, že jim ve čtvrtek ráno příjde a že mi ho jako předobjednateli rezervují přímo v prodejně. Tak uvidíme, ale dušují se, že na čtvrtek mají už určitě příslíbenou dodávku. To samé tvrdí slečna ze setosu.
Ahoj, mám taktéž u smarty.cz i sunnysoftu, ten pořád posílá maily, že zboží není skladem, jejich stránky taktéž nenabízejí nic nového, jen datum 18.10. v Praze. Czc.cz stále píše 19.10. v Praze a smarty dělá mrtvého brouka, dokonce už mi automat napsal, že mi děkují za nákup a abych ohodnotil zboží:-) Ještě jsem se obrátil na mobilpohotovost, kde mám taktéž předobjednávku a ti mi tvrdí, že jim ve čtvrtek ráno příjde a že mi ho jako předobjednateli rezervují přímo v prodejně. Tak uvidíme, ale dušují se, že na čtvrtek mají už určitě příslíbenou dodávku. To samé tvrdí slečna ze setosu.
Jen tak pro info,
v pátek bude k dostání v ******** Samsung Galaxy Note II za cenu 14999kč a to tmavá varianta.
EDIT: smazano info! nenacham se napadat,kupujte klidně draho a informace si hledejte samy. To same jsem psal na jine fora a ješte mi poděkovali.
v pátek bude k dostání v ******** Samsung Galaxy Note II za cenu 14999kč a to tmavá varianta.
EDIT: smazano info! nenacham se napadat,kupujte klidně draho a informace si hledejte samy. To same jsem psal na jine fora a ješte mi poděkovali.
-
marssaliss
- přispěvatel

To Igoreso:
Koukal jsem na ten Comfor a na netu nabízí obě varianty za 15.999,- Kč
Koukal jsem na ten Comfor a na netu nabízí obě varianty za 15.999,- Kč
-
Grimley
- přispěvatel

Tady jde o to, že v Samsungu (kdesi na hlavním skladě) neměli odpoledne ani kousek, dělaj prej co se dá aby se to stihlo do čtvrtka, tzn. během noci by jim to mělo dorazit, aby to během zejtřka nějak vypravili ke koncovejm prodejcům ne?:D ... docela natěsno to má ten Samsung, když už kdoví odkdy vědí, že to bude 18.10. ...

No já jsem dnes psal do eshopu Samsungu a odpověď byla, že telefony stále ještě nejsou, ale ten čtvrtek prý pořád platí s tím, že by telefony měli během čtvrtka stihnout odeslat. Takže v pátek by měli přijít....
Nejhorší na tom je, že tomu prostě nevěřím.
Už když jsem kupovat Galaxy S 1, tak taky pořád slibovali a nakonec se to asi 3x posunulo.... což se stalo vlastně i teď. Protože když projedete zeď na FB Samsung Česko a Slovensko tak tam najdete, jak nejdříve tvrdili konec září, potom začátek října a nakonec to bude spíš ke konci měsíce.
Další věc, která mě lehce znervózňuje, je dostupnost bílé varianty. Tady se dozvím, že Comfor bude mít asi jen tmavé. Na webu T.S. Bohemia je také jen tmavá varinata tento týden, bílá až na konci měsíce....
Už prostě vidím, jak mi ve čtvrtek přijde mail že se omlouvají, ale něco se pokazilo a telefony nejsou
Edit: Náhodou bílá by v Comforu nebyla?
Nejhorší na tom je, že tomu prostě nevěřím.
Už když jsem kupovat Galaxy S 1, tak taky pořád slibovali a nakonec se to asi 3x posunulo.... což se stalo vlastně i teď. Protože když projedete zeď na FB Samsung Česko a Slovensko tak tam najdete, jak nejdříve tvrdili konec září, potom začátek října a nakonec to bude spíš ke konci měsíce.
Další věc, která mě lehce znervózňuje, je dostupnost bílé varianty. Tady se dozvím, že Comfor bude mít asi jen tmavé. Na webu T.S. Bohemia je také jen tmavá varinata tento týden, bílá až na konci měsíce....
Už prostě vidím, jak mi ve čtvrtek přijde mail že se omlouvají, ale něco se pokazilo a telefony nejsou
Edit: Náhodou bílá by v Comforu nebyla?
- mirek158
- nováček

- Zařízení: Samsung Galaxy Note II (N 7100)
I já tě zdravím. Tak koukám, že jsi nenechal nic náhoděmarssaliss wrote:To mirek158:
Díky za zprávu.
-
hewlett
- častý přispěvatel

Nedá mi to, takže poněkud méně příjemná reakce, omlouvám se ostatním:
Comfor musí být asi "nějaký dobrý oddíl" když kamenná prodejna má (a ještě o tolik) nižší cenu, než e-shop. Asi se tam budu jít muset přiučit novým ekonomickým vztahům. A co na tuto cenu asi Samsung.cz, když start je okolo 15.990? Jediné, nyní rozumné vysvětlení je, že někdo velmi snaživý z Comforu sehnal kdesi ve světě pár SGNote 2 - pak je ale otázka oficiální české distribuce. Další možné vysvětlení - že si Comfort rázně odmazal řádný kus marže aby nalákal zákazníky a poněkud tak oprášil řádně uvadlou slávu - mne také nijak neuspokojuje.
A za třetí @ Igoreso - není někde v pravidlech fóra, že se zde nesmí uvádět přímá propagace na prodejce a konkrétní výrobek vč. ceny - čili jasná a zřetelná komerční reklama? Je, alébrž cituji paragraf "6" pravidel diskuse - reklama na fóru:
Reklamní příspěvky nebo jiné pokusy o propagaci výrobků, webů atd. budou ihned mazány. Rovněž je zakázáno umísťovat reklamní bannery a více odkazů (například na internetové obchody) do podpisů. Pokud už nějaký web provozujete, můžete si jej vyplnit ve vašem profilu.
Nedělám to kvůli tomu, že bych byl šťoural - ale proto, že zde jsou jistě i jiní prodejci z jiných firem a ti si to nedovolili, proč by tedy tito (slušní a dodržující pravidla diskus)e měli býti někým poškozováni?
Comfor musí být asi "nějaký dobrý oddíl" když kamenná prodejna má (a ještě o tolik) nižší cenu, než e-shop. Asi se tam budu jít muset přiučit novým ekonomickým vztahům. A co na tuto cenu asi Samsung.cz, když start je okolo 15.990? Jediné, nyní rozumné vysvětlení je, že někdo velmi snaživý z Comforu sehnal kdesi ve světě pár SGNote 2 - pak je ale otázka oficiální české distribuce. Další možné vysvětlení - že si Comfort rázně odmazal řádný kus marže aby nalákal zákazníky a poněkud tak oprášil řádně uvadlou slávu - mne také nijak neuspokojuje.
A za třetí @ Igoreso - není někde v pravidlech fóra, že se zde nesmí uvádět přímá propagace na prodejce a konkrétní výrobek vč. ceny - čili jasná a zřetelná komerční reklama? Je, alébrž cituji paragraf "6" pravidel diskuse - reklama na fóru:
Reklamní příspěvky nebo jiné pokusy o propagaci výrobků, webů atd. budou ihned mazány. Rovněž je zakázáno umísťovat reklamní bannery a více odkazů (například na internetové obchody) do podpisů. Pokud už nějaký web provozujete, můžete si jej vyplnit ve vašem profilu.
Nedělám to kvůli tomu, že bych byl šťoural - ale proto, že zde jsou jistě i jiní prodejci z jiných firem a ti si to nedovolili, proč by tedy tito (slušní a dodržující pravidla diskus)e měli býti někým poškozováni?
-
marssaliss
- přispěvatel

Re: Samsung Galaxy Note II: Všeobecná diskuze
Nenechal. Shanime je s kolegou, stale procitame net, delame predobjednavky. Nyni uz ale neverim, ze to 18.10. bude. Mozna teprve prijdou a v nasledujicich dnech zacne distribuce. Tudiz bych to videl na pondeli. Tohle bohuzel umi Apple lip. Kdyz napise 28.9., tak to tak proste je, i kdyz jen par stovek kousku. Pro Samsung jsme zrejme nepodstatny trh, tak na nas pecou. 26.10. to jde do USA, tam je priorita.
Bohužel ani Comfor nebude mít bílou variantu včas... prvně bylo o tejden později a ted neurčito :(
Proč je nízká cena netuším,ale hádám že je to tím že se někdo uklepl při tvrobě katalogu,tak proč toho nevyužít. Navíc ta cena je pořád v zisku,tak co..
Odkazů na shopy tu je hora.. a to co píšu ja je soukromě,firma o ničem netuší..
Proč je nízká cena netuším,ale hádám že je to tím že se někdo uklepl při tvrobě katalogu,tak proč toho nevyužít. Navíc ta cena je pořád v zisku,tak co..
Odkazů na shopy tu je hora.. a to co píšu ja je soukromě,firma o ničem netuší..
-
marssaliss
- přispěvatel

Re: Samsung Galaxy Note II: Všeobecná diskuze
Mel jsem pocit, ze bila byla v UK na pocatku dostupnejsi. Mluvilo se o zpozdeni te sede. Ja bych to spis videl tak, ze nasi prodejci proste vari z vody. Vedi prd (krome tech velkych a informovanych) a mlzi, aby udrzeli zajemce. Tudiz pocitam jen s tim, ze ho budu mit, ale kdy, to je u nas ve hvezdach