[omnia7] /UPDATE 05.12.12/ rom 7.10.8858 wp7.8 čeština
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
[omnia7] /UPDATE/ rom 8835 wp7.8 v5.3
Skoda ,ze nema Nokia aplikaci lepe zabezpecenou,takhle ji kazdy akorat "pirati".
tak sem si stahl teda romku a ted mohl by nekdo poradit rozepsanej postup? nechci strilet odboku
Máš to popsáno už na první stránce tohoto vlákna. Takto se to podařilo i mně a to jsem to dělal také poprvé. 
tak jsem asi slepej jak patrona, ale návod tam teda nenacházím. Odkaz na XDA vidim ale i ve vláknu na XDA nikde návod na flash najít nemohu
-
martintrojanek
- častý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 1520 Black Windows Phone 8.1 GDR1 DP
Zde je návod na xda na flash:
http://forum.xda-developers.com/showpos ... tcount=182" onclick="window.open(this.href);return false;
a na první stránce jsme to taktéž řešily:
neni podstatne, zda aktualni rom je odemcena nebo ne.
standartne nahrajes MAGLDR V2.00 DFT_MLI_SAM1 z xda, pouzij http://forum.xda-developers.com/showpos ... tcount=182" onclick="window.open(this.href);return false; , je tam cely postup. pokud se ti to povede, pak uz standartne prepnes do magdlr usb a flashujes dft_wpi_sam...
podstatne je, zda tvoje omnie jde prepnout do downloadmode: vypni zarizeni,drz camera button a Volume plus button a power button. Mel by se objevit zluty trojuhelnik a napis download mode. pripojis pres usb k pc a spustis DFT_MLI_SAM1.exe, vyberes omnia7 device a instalujes MAGLDR V2.00. Dal uz si beres dft_wpi z wp7.8 rom.
nezapomen jako prvni instalovat samsung drivers z xda
http://forum.xda-developers.com/showpos ... tcount=182" onclick="window.open(this.href);return false;
a na první stránce jsme to taktéž řešily:
neni podstatne, zda aktualni rom je odemcena nebo ne.
standartne nahrajes MAGLDR V2.00 DFT_MLI_SAM1 z xda, pouzij http://forum.xda-developers.com/showpos ... tcount=182" onclick="window.open(this.href);return false; , je tam cely postup. pokud se ti to povede, pak uz standartne prepnes do magdlr usb a flashujes dft_wpi_sam...
podstatne je, zda tvoje omnie jde prepnout do downloadmode: vypni zarizeni,drz camera button a Volume plus button a power button. Mel by se objevit zluty trojuhelnik a napis download mode. pripojis pres usb k pc a spustis DFT_MLI_SAM1.exe, vyberes omnia7 device a instalujes MAGLDR V2.00. Dal uz si beres dft_wpi z wp7.8 rom.
nezapomen jako prvni instalovat samsung drivers z xda
zravim tak se mi zatim podarilo nainstalovat MAGLDR restartoval sem telefon v pohode...
ale ted mam problem s tou romkou nechce se mi pripojit telefon soft ho nenajde
je tamnejakej presnej postup jak by mel byt telefon prepnuty? ted se mi nedari ho prepnout do download modu jen se mi ho podarilo prepnout do modu toho MAGLDR ale telefon to stejne nenaslo
jeste to obcas pise problem s jednou knihovnou, ale tu rapi.dll sem nahral podle navodu z XDA do obou slozek jak SysWoW64 i System32 restartoval ...
tak se mi to nakonec povedlo
ale ted mam problem s tou romkou nechce se mi pripojit telefon soft ho nenajde
je tamnejakej presnej postup jak by mel byt telefon prepnuty? ted se mi nedari ho prepnout do download modu jen se mi ho podarilo prepnout do modu toho MAGLDR ale telefon to stejne nenaslo
jeste to obcas pise problem s jednou knihovnou, ale tu rapi.dll sem nahral podle navodu z XDA do obou slozek jak SysWoW64 i System32 restartoval ...
tak se mi to nakonec povedlo
-
VNavrátil
- častý přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy Nexus
[omnia7] /UPDATE 13.10.12/ rom 8835 wp7.8 v5.6 čeština
Není nutné před Flashováním nahrát Nodo? Mám Mango, někde jsem zahlídl, že mám nahrát zpět Nodo, ale tady a ani na XDA u Omnia návodů nic není
-
martintrojanek
- častý přispěvatel

NoDo se nahrávalo dříve kvůly češtině do omnií... Rozhodně není třeba downgradovat na NoDo nebo jinam. Flashuje se z jakékoliv rom v telefonu, důležitý je MAGLDR 
-
VNavrátil
- častý přispěvatel

Aha aha fungovalo to:D. Každopádně, mám tu verzi 5.6, nemáte problém s barvami témat? Mám u nich názvy jak mají být, ale místo nich jsou nějaký světlý žlotočervený barvy. Zkoušel jsem advanced config, ale ten nepomůže
Ale teď, když jsou ty ikony tak malý, tak by se celkem hodilo je nějak barevně rozlišovat, protože je to hrozně nepřehledný:/
Ale teď, když jsou ty ikony tak malý, tak by se celkem hodilo je nějak barevně rozlišovat, protože je to hrozně nepřehledný:/
Co znamená problém s barvami témat? Jsou tam aspoň dostupné základní barvy, které byly již v 7.5? Používám stejně jen modré dlaždice na černém, tak to by mi stačilo. Dík.
-
VNavrátil
- častý přispěvatel

Poradili mi na XDA. Je to asi vlastnost romky, po instalaci byly misto klasickych barev takove svetle ruzovo/oranzove. Staci nahrat aplikaci Themes install a hned se vam do nastaveni doinstaluje dalsich zhruba 50 barev.
Na CZ Marketplace jsem to nenašel. 
-
martintrojanek
- častý přispěvatel

já tedy barvy řešil accentChangerem (mimochodem je to uvedeno jako Bug na začátku tématu!), ale Themes Install bude lepší řešení. zde je:
Code: Select all
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1667410[omnia7] /UPDATE 13.10.12/ rom 8835 wp7.8 v5.6 čeština
Tak jsem si ji stáhl a úspěšně naistaloval, ale bohužel nové barvy nepřibyly. Co je potřeba udělat po instalaci? Apl. jsem spustil, nové nové témata nainstalil, dokonce restartnul tel. a nic.
Bohužel to má asi vliv na doinstalované aplikace, neboť u nich nedokážu nastavit barvu dlaždic.
Bohužel to má asi vliv na doinstalované aplikace, neboť u nich nedokážu nastavit barvu dlaždic.
-
martintrojanek
- častý přispěvatel

tak to nevím, já to teď zkusil a funguje, mám tam teď víc barev (cca 20). Zkus v nastavení/root manager jestli má ThemesInstall root práva, to by mohl být problém.
Jj, bylo to tím. Díky moc. 
V minule verzi byla aplikace na upravu zobrazeni ikony baterie v liste nahore. Ted ji nemohu najit, blbe se divam, nebo ji take nemate? Zvykl jsem si na udaj v procentech a ted nic.
Prip. vim, ze je nejaka neofiko z xda? Pokud by jste na ni meli link, tak dekuji predem.
Prip. vim, ze je nejaka neofiko z xda? Pokud by jste na ni meli link, tak dekuji predem.
-
martintrojanek
- častý přispěvatel

Je to aplikace Digital Power, na Xda http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1689735" onclick="window.open(this.href);return false; ale myslim, ze na Bazaaru http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1383648" onclick="window.open(this.href);return false; bude novější verze 
Jest to ona, díky. 
Také se vám na této rom zobrazuje notifikace došlých mailů na odemykací obrazovce barevně? Konkrétně u mě oba mailové účty zelenou obálkou a bílým číslem. Docela divočina, vzhledem k tomu, že všechny ostatní notifikace a vlastně vše je standartně bílé, jako dřív.
A např. došlá sms v horní liště ( u mě modrá ), se zobrazuje najednou s fialovou ikonou.
Tak nevím, jestli byl s barvičkami aktivní vietnamský vývojář, nebo mám jen něco špatně nastaveno. Když se totiž podívám na seznam programů, tak většina je jich s modrou ikonou, ale např. huby lidé a telefon jsou červené, kalendář modrofialový a zprávy a fotoaparát fialové. Hry jsou zelené, ale ty snad byly barevně jiné už i dříve, včetně livetiles, což paradoxně teď mám dlaždici hry standartně modrou jako ostatní.
Nebo, že by změna v 7.8 a přibližujeme se barevnému androidu?
Především ta barevná notifikace došlých mailů je tedy perla.
A např. došlá sms v horní liště ( u mě modrá ), se zobrazuje najednou s fialovou ikonou.
Tak nevím, jestli byl s barvičkami aktivní vietnamský vývojář, nebo mám jen něco špatně nastaveno. Když se totiž podívám na seznam programů, tak většina je jich s modrou ikonou, ale např. huby lidé a telefon jsou červené, kalendář modrofialový a zprávy a fotoaparát fialové. Hry jsou zelené, ale ty snad byly barevně jiné už i dříve, včetně livetiles, což paradoxně teď mám dlaždici hry standartně modrou jako ostatní.
Nebo, že by změna v 7.8 a přibližujeme se barevnému androidu?
Především ta barevná notifikace došlých mailů je tedy perla.