Samsung Galaxy Note II: Všeobecná diskuze

Diskuze o tabletofonech modelové řady Galaxy Note (5, 4, 3, II…)
drak21
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: iPhone 6 64gb Space Grey

Re: Samsung Galaxy Note II: Všeobecná diskuze

Post by drak21 »

Také jsem sledoval mobilmanii 151,při práci s penem mě ty odezvy při spouštění přišli takové delší .
kingtomasa
nováček
nováček
Zařízení: Samsung Galaxy S 2

Post by kingtomasa »

Taky mi nektere ty odezvy neprisl na jednicku. Mluvi tam o tom, ze maji nejnovejsi aktualizaci. Tak uvidime co tomu reknou lidi co uz ho maji. Ale rozhodne to pro me neni duvod proc si ho nekupovat.
czechfoto
nováček
nováček
Zařízení: samsung note2

Post by czechfoto »

zaseky jsou asi vyjimecne ja tam dal rom omega 3 zmensil dpi na 260 a telefon slape uplne v pohode bez nejakeho zaseku vcetne velice slusne vydrze ....
mirek158
nováček
nováček
Zařízení: Samsung Galaxy Note II (N 7100)

Post by mirek158 »

drak21 wrote:Také jsem sledoval mobilmanii 151,při práci s penem mě ty odezvy při spouštění přišli takové delší .
Mě se to líbilo a dle mého je vše OK. Jen mi dalo chvíli práci, než jsem video našel, takže zde je odkaz:

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... r5nHfOEkoA" onclick="window.open(this.href);return false;

Děkuji za informaci k videu ;) Ušetřilo mi to čas a pátrání.
kingtomasa
nováček
nováček

Post by kingtomasa »

Takze ta odezva je lepsi nez na tom videu? Treba kdyz zapne email tak mi prijde, ze se chvili ceka. Nebo se snazi prenest vyriznutou kvetinu do zprav a na poprve to nefunguje. Pak to dela radsi prstem.
hewlett
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: SGNote 10.1 2014 LTE, SGNote 4, SGS 7 Edge

Post by hewlett »

Ja bych se dle videí a dle zručnosti oněch předvádějících opravdu neřídil, respektive bych od tohoto pohledu neodvozoval rychlost systému či odladěnost některých funkcí - některá videa by mne totiž od koupě spíše odradila, přičemž v praxi je tomu obvykle naopak. Málokdo z oněch demonstujících měl bohužel SGNote 2 v ruce tak dlouho, aby se naučil předmětná rozhraní skutečně ovládat, anebo se dané funkci věnoval pomálu. Bohužel dále řada redakcí např. sdílí jeden zapůjčený telefon (a to je kolikráte navíc předprodejní vzorek/Engineering sample s "beta, či RC" firmware) plus na opravdové vyzkoušení a předvedení funkcí správně mají kolikráte zoufale málo času, páč foun musí vrátit/dát jinam a tak metodika předvedení dané funkce dostane na frak.
Viděl jsem v Berlíne SGNote 2 cca pár hodin po řadě prvních nadšenců co ho měli v ruce (rozuměj: dali mu řádně zabrat) a kdybych se měl ježíši řídit mým poznáním jak to šlapalo tehdá, tak bych se SGNote 2 vyhnul obloukem.
Je to o zručnosti, šikovnosti a hlavně o tom zdali danou funkci opravdu používám - pak ji také umím hezky svižně předvést a zpracovávat/anebo ji použiji na chvíli jednou za půl roku a pak marně tápu, jak se to dělá a "kam s tím". To není v principu nic špatného kduž se jedná o můj stroj a mé privátní použití - ale natáčet to jako upoutávkové promo video k nějakému novému stroji? A Vaše dotazy svědčí o to, že to skutečně jistý negativmí efekt může mít.
Naštěstí reálně: je to v klidu, ve je OK a systém i funkce jsou svižní.
kingtomasa
nováček
nováček

Post by kingtomasa »

Diky za obsahlou odpoved. Od nakupu Nota 2 by me to uz neodradilo. Porad pro me ma nekolik zasadnich parametru a funkci ktere jsou pro me dulezitejsi nez o sekundu delsi odezva. Ale pokud by byla odezva treba na urovni iphonu 5 kterej jsem mel ted v ruce tak bych byl nadseny.
hewlett
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by hewlett »

Skvělé. Bude to v pohodě, uvidíš. A když budeš (a kdokoliv jiný) mít v něčem pochybnosti, je naštěstí kam se obrátit :wink:
mirek158
nováček
nováček
Zařízení: Samsung Galaxy Note II (N 7100)

Post by mirek158 »

Ahoj, když už mluvíš o iPhone 5, tak jsem na you-tube našel toto video

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ZWzE8XbJ7BA[/youtube]

kde při spuštění testu přes "Benchmarks" ty testy dopadly více méně stejně.

Každopádně odezva je tam u Note II okamžitá a vše šlape ukázkově, ale iPhone 5 vypadá vedle toho obra jako prcek. Avšak nevím čím to je, ale fotky S-Pen mi přijdou hezčí ze zařízení od jablka :(

PS: Při brouzdání po netu jsem našel odkaz nabízející "Samsung Galaxy Note 2 Video Converter" :

http://www.any-video-converter.com/sams ... verter.php" onclick="window.open(this.href);return false;

co si o tom myslíte?
xtonda
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Lumia 435, Huawei Mate7

Post by xtonda »

Prostě optimalizace pro vyhledávače na jejich produkt Any Video Converter, což je jeden z mnoha univerzálních převaděčů formátů videa z čehokoliv na cokoliv.
uni
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Samsung Galaxy S8+ DS, Apple iPad Air Wi-Fi

Post by uni »

mirek158: O výkon po rozbalení se člověk nemusí být u žádného výkonově dimenzovaného přístroje. Jak to člověk ale nafláká informacemi apod., začne se více projevovat, jak je odladěný systém nebo odladěné aplikace. Výsledky se po půl roce mohou poměrně výrazně lišit.
Každopádně obě zařízení jsou úžasná.
Zajímalo by měl, jestli Project Butter v Jelly Beam (um, začíná to znít jak u Babici...) má dopad i mimo pracovní plochu. Např. pro posun map, tam prostě i řádově slabší iVěc doposud působila příjemněji než cokoli s Androidem. To může hodně ovlivnit pocit z užívání.
Grimley
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Samsung Galaxy Note II/S5/ iPhone 3G / iPad 4 64GB

Post by Grimley »

Zdravím,
na tomhle fóru se pohybuju už nějakej ten pátek, ale až teď mě situace donutila se regnout :D ... Už cca měsíc řeším, čím nahradit svůj Galaxy S I ... velkým favoritem byl Galaxy S III (pořád je), ale dost mě okouzlil právě Note II. Práce s S-Pen mě hodně láká, rád si hraju a tak bych si to užíval, od kalendáře přes Air view, po psaní poznámek, multi-window je taky hodně šikovná funkce. Jediný, co mě pořád děsí a nutí přemýšlet spíše o S III je to, že nevím, kde bych Nota nosil. Jsem zvyklej nosit mobily v kapse u kalhot, ale to asi není dost dobře možný s takovým pádlem ne? :grin: nedovedu si představit, že ho budu mít v kapse a sednu si třeba v šalině... nedejbože, kdybych ho v tý šalině chtěl vyndat . Takže otázka je jasná, kde nosíte SGSN I / II ?:D
czechfoto
nováček
nováček

Post by czechfoto »

ve volnejsi kapse se to da nosit...a ks3 ma jedina vytka po dvou dnech tlacitko domu strasne ztuha a zhasnuti displeje strane lehoucce ze mi stacilo jen zavadit a displej se zhasl
czechfoto
nováček
nováček

Post by czechfoto »

tak v nemecku slevnili note o 10 euro ale co me zklamalo absolutne zdne prislusenstvi hlavne jsem hledal nejakye otviraci pouzdro ale nic na s3 desitky a na note 2 ani jedno
Pipa
smartguru
smartguru
Zařízení: Samsung Galaxy Note 4

Post by Pipa »

Nosím ho stejně jako všechny mobily v pouzdru na opasku. Je sice větší, ale dá se to.
czechfoto
nováček
nováček

Post by czechfoto »

tohle pouzdro se mi hodne libi ale nemam ucet na ebay mate nekdo zkusenosti s nakupem tam??,dodaci doba atd???ja toho dost objednval na dealextreme ale tam mi vzdy neco neprislo vetsinou ta nejddrazsi polozka ale to je asi spise nasi postou

http://www.ebay.com/itm/New-Brand-ROCK- ... 19d59bfeec" onclick="window.open(this.href);return false;
Maxpayne
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Galaxy Note 2

Post by Maxpayne »

tie puzdra co si dal z ebay, sa predavaju aj na svk,neverim ze nebudu aj u vas
marssaliss
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Samsung Galaxy Note II

Post by marssaliss »

To Pipa:
Mohu mít dotaz, o jaké pouzdro se jedná a kde jsi ho sehnal? Viděl jsem jich pár na SGN 1, rozměrově je to podobné, ale osobní zkušenost je prvořadá.

To all:
Dnes jsem šmejdil po OC Chodov, kde má vzorkovou prodejnu Samsung. Nic moc tam nevědí, nemají vystavený ani SGN 1, jen SGS 3, ale tvrdili mi, že by jim měly první kousky dorazit v úterý, nejpozději ve čtvrtek.
A sunnysoft mi dnes ráno psal automatickou zprávu, že moje objednávka bude k vyzvednutí zřejmě 19.10. Včera to měl i na webu (pro prodejny v Praze), dnes to opět změnil na 18.10., takže se snad už dočkáme. Pokud jich tedy nebude tak málo, že se nedostane na všechno předobjednatele; za sebe doufám, že tomu tak nebude
marssaliss
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Samsung Galaxy Note II

Post by marssaliss »

To czechfoto:

ebay je fajn a registrace snadná (vyžaduje to jen účet na paypal, ale to je také sranda). Jen pokud je to z Číny či HK, musí se počítat s opravdu hodně dlouhou dodací lhůtou. Já objednal Nillkina 23.9., ještě stále tady není. Taky draýší věci jdou v ČR přes celnici, takže to zdrží ještě naše strana.
Vždy mi vše přišlo, s některými dodavateli z HK mám dokonce takovou zkušenost, že na balíček napsali schválně nízkou cenu nebo dokonce, že je to "gift", aby to nešlo přes celnici.
hewlett
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by hewlett »

malé zamyšlení: některá zde uvedená pouzdra mají flip s magnetem. Doufám, že to výrobce má zmáknuto/že to odladil a že magnentické přidržování flipu v uzavřené poloze nebude vadit některým funkcím S Penu obecně, hlídání a indikace s Penu zasunutého/vysunutého, či nebude ovlivňovat zisk/funkci NFC antény v zadním krytu či čehokoliv jiného. U tabletu 10' efekt magnetického pole u podobných zámků asi je zanedbatelný, ale u tohoto zařízení? Možná jen slyším trávu růst ....
Post Reply

Return to “Samsung Galaxy Note”