Marketplace ??
Marketplace ??
Mate aj vy problemy s vyhladavanim aplikaci v MP?? nemozem najst FB klienta, whatsapp, accuweather ...teda skoro vobec nic.
Marketplace ??
Ten samý problém, zrovna před chvílí jsem si toho všiml, když jsem se dočetl o update Lyncu 
-
Flynn
- smartmaniak

- Zařízení: HTC Radar WP 7.8 - Dynamics 2.0, myPhone Next
Marketplace ??
MP je vůbec "ňákej divnej" v posledních týdnech. Aplikace už tam nejsou řazeny podle nově zařazených a když zvolím sekci Aplikace, je tam polovina z toho her. Chodím na Marketplace Miner, tam je to aspoň srovnané podle novinek, ale také to není nejlepší. Vyhledání zmíněných aplikací jde přes aplikaci WP7applist a tam pak zvolit GetIt.
Marketplace ??
Diky za radu nasiel som vsetko co som potreboval 
Marketplace ??
Zrovna jsem se díval do historie "zakoupených" aplikací na Marketplace na webu windowsphone a vidím, že první aplikaci tam mám z ledna 2012. Přitom WP telefon už mám od srpna 2011. Hledal jsem, totiž aplikaci Insider, kterou jsem měl prakticky od toho srpna 2011, ale po resetu telefonu jsem "mimo region". Čili aplikace mi hlásí, že ji mám "koupenou" (byla zdarma), ale znovu už si ji nemohu reinstalovat. To je zvláštní.
S tím, že vidím aplikace jenom z letoška (Historie nákupů), to mi připadá dost divný.
S tím, že vidím aplikace jenom z letoška (Historie nákupů), to mi připadá dost divný.
Marketplace ??
Já tam sice vidím něco z listopadu loňského roku, ale zdaleka ne všechno to, co jsme si zkoušel instalovat nebo co mám koupené, zaplacené. Ten web je dost k prdu.