Samsung Galaxy Note II: Všeobecná diskuze
-
xtonda
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Lumia 435, Huawei Mate7
Na Play se Polaris nanajde ani přes web, přitom na webu se mi běžně ukazují i nekompatibilní aplikace, takže tam IMO není vůbec. na Samsung Apps webu je, ale ukazuje se jako kompatibilní pouze s S3, i když je předinstalovaná ve spoustě zařízení. Když sem si v Kies nastavil, že mám S3, tak se mi ukázala a i stáhla, ale nemůžu najít kam ji kies dal, abych ji mohl ručně vzít a přenést do zařízení.
-
nandro
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Galaxy NOTE 3,NOTE 10.1 a Samsung ATIV PC.
Pokud máš root,tak si nainstaluj třeba Root Uninstaller pro,pak si najdi potřebnou nainstalovanou apk.,udělej backup a v souborovém manažeru,ve složce Root Uninstaller budeš mít v podsložce backup aplikaci co by apk soubor.
-
hewlett
- častý přispěvatel

- Zařízení: SGNote 10.1 2014 LTE, SGNote 4, SGS 7 Edge
Na GPlay balík Polaris Office ani nemůže být, protože Infraware jej volně ke stažení přes tuto bránu neposkytuje. Balík je poskytován jako součást předinstalovaných app na předem sjednaných (a testem kompatibility prověřených typech founů, mezi nimiž je i SGS3, ale zatím nikoliv SGNote 2 a proto jej skrze tento stroj nenajdete ani na Samsung App.xtonda wrote:Na Play se Polaris nanajde ani přes web, přitom na webu se mi běžně ukazují i nekompatibilní aplikace, takže tam IMO není vůbec. na Samsung Apps webu je, ale ukazuje se jako kompatibilní pouze s S3, i když je předinstalovaná ve spoustě zařízení. Když sem si v Kies nastavil, že mám S3, tak se mi ukázala a i stáhla, ale nemůžu najít kam ji kies dal, abych ji mohl ručně vzít a přenést do zařízení.
Tam je pro určené stroje ke stažení a tam jej proto majitelé zmíněných founů (snad tam SGNote 2 brzy bude taktéž) vidí.
-
hewlett
- častý přispěvatel

xtonda wrote:Polaris office je zdarma na Samsung Apps store, zkus jí nějak získat odtamtud.
Nikoliv však plošně: je tam ke stažení pouze pro vybrané (a u Infraware testované na kompatibilitu) typy founů, kde to také souvisí s licenčními ujednáními.
-
hewlett
- častý přispěvatel

Nikoliv, není to 4.1kou. Problém je jinde, popsal jsem to výše ...kome wrote:V systemu je jen prohlizec. Zrejme to opravdu bude tou 4.1 protoze Polaris nezna ani Google Play
Btw. na SGS3 mám taktéž 4.1.1 a Polaris šlape OK.
-
hewlett
- častý přispěvatel

Jen tak pro zajímavost: z SGS3 jsem si balík Polaris extrahoval/vykopíroval, přenesl do SGNote 2, vřadil na správné místo, nastavil permissions - a stejně to zatím nejede.
Takže uvídíme, zatím tato ruční primitivní migrace nefunguje. Večer se tomu pověnuji a třeba se podaří
Takže uvídíme, zatím tato ruční primitivní migrace nefunguje. Večer se tomu pověnuji a třeba se podaří
-
hewlett
- častý přispěvatel

Jojo. Co výdrž baterie, jak jsi spokojen? Chrochtáš blahem?kome wrote:Pero na notu II je vyrazne presnejsi nez to v jednicce a plynulost a vykon je taky o zase o kus dal. Jen jsem nenasel Polaris office suite ,ktere bylo na starem Notu a ani zadnou nahradu, mam sice koupene Affice Suite Pro ,ale Polaris mi vyhovoval vice.
-
Pipa
- smartguru

- Zařízení: Samsung Galaxy Note 4
Re: Samsung Galaxy Note II: Všeobecná diskuze
Co to znamená vřadil na správné místo. Normálně se to instaluje ne?
-
hewlett
- častý přispěvatel

Bavíme se o SGNote 2 a instalaci Polaris Office Full.
>>> Na GPlay balík Polaris Office ani nemůže být, protože Infraware jej volně ke stažení přes tuto bránu neposkytuje. Balík je poskytován jako součást předinstalovaných app na předem sjednaných (a testem kompatibility prověřených typech founů, mezi nimiž je i SGS3, ale zatím nikoliv SGNote 2 a proto jej skrze tento stroj nenajdete ani na Samsung App.
Tam je pro určené stroje ke stažení a tam jej proto majitelé zmíněných founů (snad tam SGNote 2 brzy bude taktéž) vidí <<<
Tedy: normálně se v Androidu app instalují, ale také musí být pro daný stroj kompatibilní@normálně ke stažení ve formě app - což, jak vyplývá z pár vět výše - tomu tak v případě SGNote 2 není. Proto jsem zkusil workaround a musel jsem jej vykopat ze systému SGS3 data/data/, kde je poměrně zažraný a metastázuje ještě jinde vč. indexování ID stroje.. S SGNote 2 Polaris zatím za normálních okolností není kompatibilní a zkouším tedy, zdali se nepodaří manuálně přenést data Polarisu 1:1 do SGNote 2. a rozchodit tímto způsobem, páč normální instalace nepadá v úvahu - viz také pár předchozích vysvětlujících příspěvků.
>>> Na GPlay balík Polaris Office ani nemůže být, protože Infraware jej volně ke stažení přes tuto bránu neposkytuje. Balík je poskytován jako součást předinstalovaných app na předem sjednaných (a testem kompatibility prověřených typech founů, mezi nimiž je i SGS3, ale zatím nikoliv SGNote 2 a proto jej skrze tento stroj nenajdete ani na Samsung App.
Tam je pro určené stroje ke stažení a tam jej proto majitelé zmíněných founů (snad tam SGNote 2 brzy bude taktéž) vidí <<<
Tedy: normálně se v Androidu app instalují, ale také musí být pro daný stroj kompatibilní@normálně ke stažení ve formě app - což, jak vyplývá z pár vět výše - tomu tak v případě SGNote 2 není. Proto jsem zkusil workaround a musel jsem jej vykopat ze systému SGS3 data/data/, kde je poměrně zažraný a metastázuje ještě jinde vč. indexování ID stroje.. S SGNote 2 Polaris zatím za normálních okolností není kompatibilní a zkouším tedy, zdali se nepodaří manuálně přenést data Polarisu 1:1 do SGNote 2. a rozchodit tímto způsobem, páč normální instalace nepadá v úvahu - viz také pár předchozích vysvětlujících příspěvků.
-
hewlett
- častý přispěvatel

Update, anebo co odpoví technická podpora Infraware - naši korejští přátelé:
>>> In case of pre-installed versions it’s up to hardware manufacturer’s to provide the downloads/the updates. We are sorry to inform you that we can’t be sure the date.
It really depends on SAMSUNG.
You need to contact SAMSUNG about it. <<<
Thanks for interest.
With Best Regards
Polaris Office Team
Je to jasné, přátelé? Tak písneme Samsungu????
P.S. - už jsem jim písnul. Ale ne na českou tech. podporu

>>> In case of pre-installed versions it’s up to hardware manufacturer’s to provide the downloads/the updates. We are sorry to inform you that we can’t be sure the date.
It really depends on SAMSUNG.
You need to contact SAMSUNG about it. <<<
Thanks for interest.
With Best Regards
Polaris Office Team
Je to jasné, přátelé? Tak písneme Samsungu????
P.S. - už jsem jim písnul. Ale ne na českou tech. podporu
-
hewlett
- častý přispěvatel

Update Polaris diskuze: pro hardcore milovníky Polarisu existuje ještě jedna cesta jak vyzkoušet instalaci
: na jistých, nejmenovaných serverech, lze po chvíli hledání Polaris Office 4 najít a posléze stáhnout jako app. Tato app se instaluje a chová při instalaci korektně, taktéž při startu na úvodní obrazovce. Avšak při pokusu o načtení pdf dokumentu následuje FC, app vytuhne (stroj ne). Takže tak.
Verze 4.0.3207.11
Verze 4.0.3207.11
-
Pipa
- smartguru

OK.
Stačilo napsat, že pouhá obyčejná instalace nestačí :d
Stačilo napsat, že pouhá obyčejná instalace nestačí :d
-
hewlett
- častý přispěvatel

Nejsi zde v diskuzi sám a není One to One mezi námi dvěma. Čtou to také lidé, jejichž technický background není zcela silný a ti třeba uvítají širší a podrobnější informaci/-e.
- kome
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy Note3 32GB/64GB SDXC 1 Sandisk
hewlett wrote:Jojo. Co výdrž baterie, jak jsi spokojen? Chrochtáš blahem?kome wrote:Pero na notu II je vyrazne presnejsi nez to v jednicce a plynulost a vykon je taky o zase o kus dal. Jen jsem nenasel Polaris office suite ,ktere bylo na starem Notu a ani zadnou nahradu, mam sice koupene Affice Suite Pro ,ale Polaris mi vyhovoval vice.
Na to je jeste brzy, mam note jeden den. Takže uvidíme jestli budu chrochtat.
- kome
- stálý přispěvatel

Funkční polaris je snad jen ve formě instalačního zipu.hewlett wrote:Update Polaris diskuze: pro hardcore milovníky Polarisu existuje ještě jedna cesta jak vyzkoušet instalaci: na jistých, nejmenovaných serverech, lze po chvíli hledání Polaris Office 4 najít a posléze stáhnout jako app. Tato app se instaluje a chová při instalaci korektně, taktéž při startu na úvodní obrazovce. Avšak při pokusu o načtení pdf dokumentu následuje FC, app vytuhne (stroj ne). Takže tak.
Verze 4.0.3207.11
-
Pipa
- smartguru

Re: Samsung Galaxy Note II: Všeobecná diskuze
To jak jsem to myslel měl vyjadřovat koncový smajlík. Jinak docela slušné free Office je Kingsoft Office.
-
hewlett
- častý přispěvatel

update: Polaris Office se také chystá pro SGNote 2 a jde do finiše - zároveň by tento soft měl podporovat režim SplitScreen a tedy multitasking v děleném okně.
Což ostatní balíky - některé jsou samy o sobě také velmi kvalitní - zřejmě nebudou, protože zařazení balíku do aplikací kompatibilních s Multi-Windows je na Samsungu a zde má exluzivitu Polaris / Infraware.
Což ostatní balíky - některé jsou samy o sobě také velmi kvalitní - zřejmě nebudou, protože zařazení balíku do aplikací kompatibilních s Multi-Windows je na Samsungu a zde má exluzivitu Polaris / Infraware.
Multi-Windows je apk len pre Note 2, alebo bude casom i na One X?
- kome
- stálý přispěvatel

Je to funkcionalita Samsungu, ne Androidu jako takového. V současnosti ji má jen Note II a Note 10.1.
Ta apk je ale napísana v nejakom kóde a dá sa predsa extrahovať.