[app] Viber - univerzální kecálek
[app] Viber Beta
Mně se stejně jako třeba u Lyncu objeví bílé čísílko v černém kroužku na LT...
[app] Viber Beta
fakticky ? Máš telefon vypnutý, zmeškáš push notifikaci, po hodině přijdeš a na LT Viber vidíš číslo s počtem zmeškaných zpráv ? Tak proč to nefunguje u mně ? Zkusím odinstalovat a nainstalovat znova. Díky za zprávu.
[app] Viber Beta
me to taky zobrazuje v LT
ale v tomto je WP hodne zabugovany, protoze nekdy to fakt blbne a to nejen u Viberu a navic je to silene nedomyslene pokud aplikaci s notifikaci mate vic, ale RH by urcite rekl neco jineho
ale v tomto je WP hodne zabugovany, protoze nekdy to fakt blbne a to nejen u Viberu a navic je to silene nedomyslene pokud aplikaci s notifikaci mate vic, ale RH by urcite rekl neco jineho
-
ajeto
- nováček

- Zařízení: Nokia Lumia 800
[app] Viber Beta
Vo stvrtok som to nainstaloval, islo to ok..
Od vcera mi vsak neprichadzaju spravy, na live tile sa nezobrazi notifikacia novej spravy, ani v hornej liste sa nic neukaze..
vsetky spravy pridu az ked aplikaciu spustim..
nemate niekto rovnaky problem?
Od vcera mi vsak neprichadzaju spravy, na live tile sa nezobrazi notifikacia novej spravy, ani v hornej liste sa nic neukaze..
vsetky spravy pridu az ked aplikaciu spustim..
nemate niekto rovnaky problem?
[app] Viber Beta
Mám stejný problém
[app] Viber Beta
Podobný problém. Mě se nezobrazí ani ona diskutovaná notofikace, a to ať už mám Viber minimalizovaný, nebo ne. Zprávy mi přijdou až poté, co si ho cíleně zapnu.
[app] Viber Beta
Taky mi to nefungovalo,pak jsem zjistil,ze tam mam jinou sim,nez na kteroe jsem viber aktivoval.Zkontroluj to ,prip.nova aktivace Viberu a melo by to chodit.
[app] Viber Beta
Minulý týden to zae začalo šlapat. Psal jsem na podporu Viberu a odepsali mi, že nemají otestovaná všechna zařízení, že se to může na netestovaných telefonech stát a blablabla... Kecy, ale už to zase na Titanu jede
No ještě je jedna možnost, minulý pátek jsme flashnul odemčenou ROMku, možná i to je to, proč mi to najednou jede 
[app] Viber Beta
Tak už je k dispozici verze Viberu i pro telefonování. Zatím jen pro Nokie, takže i pro odemčené a custom ROMky, na Titanu mi jede výborně
Více info o aplikaci včetně odkazu na stažení zde:
http://www.1800pocketpc.com/exclusive-v ... oad/34177/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.1800pocketpc.com/exclusive-v ... oad/34177/" onclick="window.open(this.href);return false;
[app] Viber Beta
Tak mně to teda nefunguje ani na mé Lumii 800, ani na manželčiné Lumii 710. Hovor vyzvání, přijde notifikace, hovor přijmu, ale je to oboustranně hluché. SMS i obrázky se posílat dají, vlastně celá aplikace funguje - kromě volání.
[app] Viber Beta
Tak někomu to volání šlo, někomu nešlo a tak Viber už stáhnul aplikaci z Marketu. Brzy prý bude update, který problémy vyřeší 
[app] Viber Beta
Tak tomu teda říkám úspěch 
[app] Viber Beta
Tak jak to vypadá? Už jde přes Viber na WP telefonovat? Ještě jsem to nezkoušel.
-
Paulos
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 925, 32 GB
[app] Viber Beta
Dneska Viber vydal update a hovory i vše ostatní už funguje bez problémů.
viz článek na wpcentral
EDIT: Tak ne úplně vše funguje... Nikdo asi netestoval volbu Text (SMS) dostupnou u každého kontaktu, neboť SMS aplikaci se musí předat telefonní číslo a ne pouze název kontaktu!
EDIT: Tak ne úplně vše funguje... Nikdo asi netestoval volbu Text (SMS) dostupnou u každého kontaktu, neboť SMS aplikaci se musí předat telefonní číslo a ne pouze název kontaktu!
[app] Viber Beta
Každopádně hovory jedou v pohodě.
Další bug - pokud se v aplikaci odesílá fotka, odešle to jinou než jakou to ukazuje že to posílá, dost vopruz.
Další bug - pokud se v aplikaci odesílá fotka, odešle to jinou než jakou to ukazuje že to posílá, dost vopruz.
-
Paulos
- stálý přispěvatel

[app] Viber Beta
Divné, to se mi zatím nestalo.
[app] Viber Beta
Mně to ta verze bez hovorů taky nedělala, až teď tahle... Čert ví proč...
-
Paulos
- stálý přispěvatel

[app] Viber Beta
Ta verze bez hovorů mi hlavně někdy obrázky vůbec neodeslala. Rozhodně se to zlepšilo. 
[app] Viber Beta
Tak mně je odesílala a dokonce i ty správné
Každopádně nožnost volání je super, na 3G to šlape perfektně.
[app] Viber Beta
Tak jsem si včera nainstalil Viber, ale bohužel volání nefunguje. Píše to, že se jedná o betu a že na volání usilovně pracují.
Že by to bylo tím, že nakupuji na CZ Marketu? Mám verzi 2.1.
Jinak ještě dotaz, předpokládám, že i pro člověka přijímající hovor, je to stejně datově náročné, jako pro volajicího?
Jinak ještě dotaz, předpokládám, že i pro člověka přijímající hovor, je to stejně datově náročné, jako pro volajicího?