win 8 a zune
win 8 a zune
Ahoj mam problém nejde mi zaboha nainstalovat zune na win 8 pro jenom se provede extract a potom nic. nevím co s tim díky
-
mceza
win 8 a zune
Nepoužíváš Avast? Mě to totiž ta sviňa blokovala. Po vypnutí rezidentních štítů na 10 minut se vše v poho nainstalovalo.
win 8 a zune
Díky tak to by mě fakt nenapadlo 
-
mceza
win 8 a zune
Taky mi to trvalo vylaborovat asi 14 dní :D V Event Vieweru jsem našel Error a u něj Exception code: 0xc0000005, což je problém s oprávněním přístupu. Takže mě napadlo zabít Avast a pak to šlo bez problémů. Ještě jsem stejný problém zaznamenal u 64bit WinRARu (u 32 ne) a jedné aplikace, ale nevzpomenu si jaké.
win 8 a zune
Tak díky za tip
na tohle bych nepřišel koukal jsem snad všude
divný je že ten avast ani nehodí žádnou hlášku
-
mceza
win 8 a zune
V okamžiku zjištění příčiny problému a jeho úspěšném odstranění jsem po tom dál už nepátral, ale osobně tipuju, že důvod je ten, že Avast je dělanej pro poslední stabilní verzi Windows (tj. Windows 7) a u RTM se něco změnilo a avast to jen z postaty blokuje 
Co mám informace od kamarádů z AVG, tak tam jsou s novými Windows (nejen) kvůli tomu dost starosti...
Co mám informace od kamarádů z AVG, tak tam jsou s novými Windows (nejen) kvůli tomu dost starosti...