Otázka pro nováčka
Otázka pro nováčka
Zdravím jelikož jsem tu nováček, chtěl bych se zeptat (budu tento měsíc kupovat S3) je mi jasné že musím nejprve udělat root, abych mohl nahodit nějakou ROMku, jediné co mi vrtá hlavou, je to, pokud telefon má FW Android 4.0.4 a nahodím tam PARANOID ANDROID updatuje se mi na 4.1.1 nebo jak to je ? Ptám se z toho důvodu, abych něco nepokonil. Bude mi stačit odpověď že musím udělat root nahrát jakoukoliv rom a je hotovo :D
Otázka pro nováčka
Také zdravím, můžu se zeptat proč budeš měnit Romku? Není to zbytečné? S3 funguje podle mého názoru dobře kolega ho má a je max spokojený. Má Stock Rom. Jinak odpověď je uděláš Root a stáhneš romku kde je android 4.1.1.
Otázka pro nováčka
Jsem stylista, na S3 se mi líbí ten tablet mode, který nabízí pravě PARANORMAL ANDROI ROM, když sem měl iPhona, tak sem se nemohlo nabažit vytváření témat apod, vím že u androida to nejde (nebo to není tak jednoduchý), ale jde mi jen o to aby vypadal neobvykle od ostatních telefonů, každopádně děkuji za odpověď 
Otázka pro nováčka
No čoveče, to vypadá fakt dobře
To by se mi na mém Nexusu líbilo
Popřemýšlím:)
- Čambus
- častý přispěvatel

- Zařízení: Apple iPhone 5S 16GB
Otázka pro nováčka
Ano, pokud máte stock ROM, stačí rootnout telefon, stáhnout PA (aktuálně verze 2.16), nainstalovat přes Recovery nebo ROM Manager a máte 4.1.1 Jelly Bean... Sám jsem jej nějakou dobu používal, kdyžtak se můžete ptát nebo případně bych vám s tím celým postupem pomohl... Napište mi kdyžtak PM.
-
nandro
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Galaxy NOTE 3,NOTE 10.1 a Samsung ATIV PC.
Re: Otázka pro nováčka
Používám jak na S3,tak na Note Paranoidandroid a třeba na S3 je dobrá kombinace s kernelem Siyah. Co se týče instalace,tak nahoďíš Paranoidandroid na jakoukoli rootnutou ROM,jen udělej výmaz všech pamětí,nahoď ROM a gaps soubor!