Díky za rady a zkušenosti!
Tablet - jaký koupit?
-
IvanGS
- přispěvatel

- Zařízení: LG G2 32 GB, Nexus 7, Asus Transformer TF700T
Tablet - jaký koupit?
Prosím o doporučení tabletu. Převážně pro domácí a volnočasové aktivity, doma v křesle, v hospodě s přáteli, na víkendy na hory, na dovolenou atd. Fotky, filmy, hudba, Youtube, internet, pošta, Skype, SMS (takže i SIM), hry pro dítě. Přivítal bych HDMI pro spojení s TV, Bluetooth, HD až Full HD displej, foťák, nejlépe s bleskem, webkameru, použití i na výšku atd. Co nevím je velikost obrazovky, prosím o radu - s 10" je přístroj větší ale bezva na prohlížení fotek, filmů a internetu. Můj 4,3" mobil se sice vejde do kapsy, ale na něco je obrazovka malá. Tak nevím... A k tomu maximální výkon a kvalitu za rozumnou cenu
.
- silent64sk
- častý přispěvatel

- Zařízení: Lumia 1520, Transformer Pad TF300T, Galaxy Nexus
Tablet - jaký koupit?
Čo takto Asus Transformer Pad TF300T? Ak teda nutne trváš aj na slote pre simkartu, je aj verzia TF300G, tá je ale drahšia. Ja používam v prípade potreby zdieľanie internetu z telefónu. V podstate spĺňa všetko, len foťák nemá blesk. Ja som ho ale ešte nikdy na fotenie nevyužil. Ak ho chceš bez klávesnice, je ešte o cca 100 eur lacnejší. Sám ho používam a som s ním spokojný, aktualizáciu na Android 4.1 obdržal len niekoľko týždňov po Nexusoch.
Tablet - jaký koupit?
TF300G je nádherný a velmi rychlý stroj. Škoda, že se na něm, stejně jako kupříkladu na GT 10.1, nepovedlo kutilům z xda-developers spustit voice call :(
Pak by to byl nepřekonatelnej stroj
Pak by to byl nepřekonatelnej stroj
-
IvanGS
- přispěvatel

Tablet - jaký koupit?
Díky za zajímavý tip, vypadá to zajímavě. Ještě jsem na stránkách Asus našel modelovou řadu 700. Má rozlišení Full HD a větší paměť (řada 300 se dá zase rozšířit o paměťové karty), chybí ale SIM (ta je v řadě 300G/GT). Když odmyslíte absenci SIM karty, co si myslíte o srovnání řady 300 a 700?
A ještě k té absenci SIM karty - asi jde internet sdílet přes telefon, ale v nějaké recenzi jsem četl, že v tom případě může být problém s plným zobrazováním webových stránek. Co vy na to?
http://www.asus.cz/Tablet/Transformer_P ... ty_TF700T/" onclick="window.open(this.href);return false;
A ještě k té absenci SIM karty - asi jde internet sdílet přes telefon, ale v nějaké recenzi jsem četl, že v tom případě může být problém s plným zobrazováním webových stránek. Co vy na to?
http://www.asus.cz/Tablet/Transformer_P ... ty_TF700T/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
IvanGS
- přispěvatel

Tablet - jaký koupit?
Zkusím se připomenout, máte někdo Asus Transformer Pad TF700T a podělíte se o zkušenosti? Četl jsem, že je to jeden z nejlepších tabletů na trhu...