Nové apps
-
mmme
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Smart Ultra 6, Lumia 1020, Omnia 7
Nové apps
Čau, po vyřešení opravdu nepříjemného bugu s wifi poslední aktualizací jsem s WP spokojen. Až na pár maličkostí vše funguje rychle a spolehlivě- opravdu dobrá vlastnost tohoto systému. Co mi ale poslední dobou chybí je přísun dobrých apps. Naposledy mi udělalo radost Aukro s několika po sobě jdoucími upgrade, taktéž FUP limit nyní běží dobře a to je asi tak vše.CG Tranzit také stojí za to (u něj mi nesedí zavádějící název, app by slušel jiný, jednodušší, jasně odkazující co vlastně umí). Už víc jak dva měsíce čekám na ohlášenou apku od Vodafone ke zprávě účtu a pořád nic.. Co třeba Instagram? Na začátku léta jsem kdesi četl že Seznam.cz pracuje na offline navigaci, ale od té doby žádné novější info. Mohl jsem i něco přehlédnout. Nemáte tip na nějakou užitečnou a praktickou app? Prípadně info o jakýchkoli nových? Sem se spekulacemi 
- amentma
- častý přispěvatel

- Zařízení: Galaxy S8, iPhone 7, zvysky Lumie, ...
Nové apps
poviem ti pohlad vyvojara... Microsoft s ohlasenim W8 a WP8 zacal kompletne prerabat vsetky portaly, vratane App Hubu. Ten bol pomaly uz doteraz, schvalovanie app trvalo 7-10 dni, dalsie 4-5 dni trva automaticke publikovanie uz schvalenej aplikacie. Ale s prichodom novej verzie portalu, tzv. Dev Centra sa to este viac zhorsilo...
Priklad: ja som appku dal na certifikaciu 15.8.2012, prvu odozvu som dostal 7.9.2012!!! A to bola este negativna odozva, pricom mi ako komentar k neschvaleniu napisali chybu screenshotu, udajne obsahoval debug counter, co nebola pravda. Reklamoval som to na Supporte, na co som dostal odpoved, ze si mam dat opat Submit, lebo sa "zrejme niekde stala chyba".
Opatovny submit mi presiel 17.9.2012 s tym, ze mam nastavenu automaticku publikaciu do Marketu, teda po novom Store-u.
Ale dnes je 27.9.2012 a appku stale nevidim ani pod priamym linkom, ani vo vyhladavani. Takze som opat pisal na support, ze kde je problem, cakam na odpoved...
A teraz mi povedz, ked maju taketo problemy aj ostatni, ktorych aplikacie si spomenul, koho je to chyba ze WP sa slabo rozvija?
Priklad: ja som appku dal na certifikaciu 15.8.2012, prvu odozvu som dostal 7.9.2012!!! A to bola este negativna odozva, pricom mi ako komentar k neschvaleniu napisali chybu screenshotu, udajne obsahoval debug counter, co nebola pravda. Reklamoval som to na Supporte, na co som dostal odpoved, ze si mam dat opat Submit, lebo sa "zrejme niekde stala chyba".
Opatovny submit mi presiel 17.9.2012 s tym, ze mam nastavenu automaticku publikaciu do Marketu, teda po novom Store-u.
Ale dnes je 27.9.2012 a appku stale nevidim ani pod priamym linkom, ani vo vyhladavani. Takze som opat pisal na support, ze kde je problem, cakam na odpoved...
A teraz mi povedz, ked maju taketo problemy aj ostatni, ktorych aplikacie si spomenul, koho je to chyba ze WP sa slabo rozvija?
-
Igor Kulman
- častý přispěvatel

- Zařízení: ano
Nové apps
Podporujú Vargu, takže hlúpostí tam budú mať až až ... Ale bude aj jedna kvalitná app, ak výjde ich podpora.mceza wrote:Zajímavé, MS chce do Marketplace natlačit co nejvíc aplikací (protože se všichni jen předhánějí v nic neříkajících číslech), ale že by pro to něco dělal, to ne...