Update Tango: Trik z Manga stále funguje, vyzkoušeno
Tango nič výrazné neponúka mám dva telefóny mozart ten som upgradoval na tango a omniu rozdiel nebadám žiadny ,omniu som neaktualizoval z dôvodu jej odomknutia a nainštalovaní aplikácii na ktoré som si zvykol po upgrade sa nielen že zamkne ale ale nejde spustiť ani jedna aplikácia ktorá bola nainštalovaná mimo market , už existuje postup ako zachovať odomknutie omnie nechce sa mi do toho púšťať ved všetko funguje ako má
Ludia ake je cislo posledneho updatu na to tango?
-
Martin Suchan
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 925
U vetsiny telefonu 8773, u nekterych jeste vysla verze 8779, ale neni tam nic, co by stalo za rec.
Telefon mi ponukol tento update pred vyse 2mesiacmi, nic sa ale nezmenilo, ziadne bloknutie systemu.
Maji tento update uz vsechny telefony?
U meho HTC 7 Trophy mam stale mango a zune update nenabizi. Vzhledem k tomu, ze tento update nic zasadniho neprinasi, tak me to nevadi, jen me zajima jestli je to normalni.
U meho HTC 7 Trophy mam stale mango a zune update nenabizi. Vzhledem k tomu, ze tento update nic zasadniho neprinasi, tak me to nevadi, jen me zajima jestli je to normalni.
Re: Update Tango: Trik z Manga stále funguje, vyzkoušeno
Prinasi fix wifi bugu, coz povazuju za podstatne. Ale pokud jsi ho do ted nemel, tak mas asi pravdu.