Časté výpadky sítě

Fórum věnované diskuzi o ROM s Androidem pro HTC HD2
Odpovědět
Luke
nováček
nováček
Příspěvky: 7
Registrován: čtv zář 20, 2012 20:20
Zařízení: HTC HD2

Časté výpadky sítě

Příspěvek od Luke » čtv zář 20, 2012 20:20

Zdravím,

na svém HTC HD2 mám problém s příjmem signálu i přesto, že jsem na stejných místech předtím se signálem problém neměl. Na internetu jsem četl, že by to mohlo být 3G sítí. Ale ať už mám 3G vypnuté nebo zapnuté, problém přetrvává. Zkusil jsem zapnout a vypnout režim "Letadlo", ale ani to nepomohlo.

Poradí někdo, prosím?

jirkam
nováček
nováček
Příspěvky: 40
Registrován: ned pro 06, 2009 19:17
Zařízení: HTC HD2
Bydliště: Pardubice

Časté výpadky sítě

Příspěvek od jirkam » pát zář 21, 2012 13:02

ahoj.
Já sem u T-mobile a mám podobné zkušenosti. Centrum Pardubic kde nikdy nebyl problém a najednou se mi každou chvilku někdo nedovolá - jsem nedostupný.
Když zavolám já tak je vše OK a najednou mi příjde sms od operátora, že mám zmeškané volání a volajícímu přijde sms, že už jsem dostupný.
Můj názor:
cca 30min nevolám - operátor mě shodí ze sítě aby byl prostor pro ostatní
jakmile zavolám - operátor mě nahodí a vše je OK (jak pro koho)

nerozumím tomu ale tak to na mě působí.

před týdnem jsem smazal ROMku od t-mobile a dal tam ofi od HTC a předeFčírem mi to udělalo zase.

Jirka

Luke
nováček
nováček
Příspěvky: 7
Registrován: čtv zář 20, 2012 20:20
Zařízení: HTC HD2

Časté výpadky sítě

Příspěvek od Luke » pát zář 21, 2012 14:25

Také jsem u T-Mobile. Na telefonu mám nahraný Android verze 2.3.7 Cyanogen mod (omylem jsem vytvořil téma ve špatné sekci).

Každopádně kdyby se ti to podařilo nějak vyřešit, dej vědět.

jirkam
nováček
nováček
Příspěvky: 40
Registrován: ned pro 06, 2009 19:17
Zařízení: HTC HD2
Bydliště: Pardubice

Časté výpadky sítě

Příspěvek od jirkam » pát zář 21, 2012 14:31

ok. jen doufám, že to není nechuť operátora investovat do rozvoje sítě.

Luke
nováček
nováček
Příspěvky: 7
Registrován: čtv zář 20, 2012 20:20
Zařízení: HTC HD2

Časté výpadky sítě

Příspěvek od Luke » pát zář 21, 2012 14:44

Na jiném fóru psal jeden uživatel, že má ten samý problém. Zkusím se ho zeptat na operátora. Ale nemyslím si, že by v tom hrál operátor nějakou roli, jelikož s jiným telefonem jsem s tím samým operátorem problém neměl.

jirkam
nováček
nováček
Příspěvky: 40
Registrován: ned pro 06, 2009 19:17
Zařízení: HTC HD2
Bydliště: Pardubice

Časté výpadky sítě

Příspěvek od jirkam » pát zář 21, 2012 14:48

mrknu na to. díky

Luke
nováček
nováček
Příspěvky: 7
Registrován: čtv zář 20, 2012 20:20
Zařízení: HTC HD2

Časté výpadky sítě

Příspěvek od Luke » pát zář 21, 2012 15:41

Tak u O2 v Praze na HTC HD2 signál menší, než u předchozího ZTE Blade, který uživatel vlastnil. Nahrané ROM v telefonu se to zřejmě také týkat nebude, každý máme jinou.

Burster
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 60
Registrován: čtv pro 10, 2009 18:45
Zařízení: HTC HD2

Časté výpadky sítě

Příspěvek od Burster » pát zář 21, 2012 15:53

Někomu by možná mohlo pomoct http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1190180" onclick="window.open(this.href);return false;

Odpovědět

Zpět na „Android na HTC HD2“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů