facebook messenger, twitter, nokia drive a nokia city
Ahoj, rad bych se zeptal jestli je na wp neco jako je aplikace facebook messenger na ios a na android. Myslim tim aby u meho jmena na fb bylq videt ikona telefonu a v pripade ze mi nekdo napise mi to prislo jako zprava jakmile se pripojim k internetu nebo okamzite v pripade ze jsem doma a mam k dispozici datovy tarif pripadne jestli tuto funci neumi za nejakych okolnosti messenger integrovany do systemu. Dale bych se rad zeptal ktera aplikace pro twitter je nejlepsi. Zkousel jsem carbon, rowi i twitter od twitteru a nevim ktera je nejlepsi. Kterou pouzivate vy? Shodou okolnosti se nachzim v americe tak muzu radne vyzkouset novou aplikaci nokia mesta ale prijde mi ze toho na mne vzdy vyplivne strasne mnozstvi takze je to vse finale stejne k nicemu a body oznacene touto aplikaci neodpovidaji uplne presne jejich pozici. Na zaver bych se rad zeptal jestli aplikace nokia drive umi navigovat na konkretni bod na mape ( bez toho abych musel zadavat souradnice). Predem dekuji za odpovedi a omlouvam se za pripadne preklepy ale pisi na telefonu.
-
Vlasta W.
- smartstar

- Zařízení: HTC 7 Mozart, Nokia Lumia 720
Facebook chat je integrovaný v systému. U kontaktu si můžeš vybrat, jakou formou chceš zaslat zprávu (SMS / WLM / FB). Na Twitter používám moTweets Pro (zvyk ještě z WM6) a nemám si celkem moc na co stěžovat. Snad jen by mohl být rychlejší.
-
mceza
A v Nokia Drive zadat cíl z mapy bohužel nejde. Lze to ale vyřešit tím, že si v PC nebo na Symbianu uložíš bod do oblíbených a pak ho v Nokia Drive nastavíš jako cíl.
mceza: mohl bys upřesnit, jak na to pls
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Pokud vim tak synchronizaci oblibenych s PC verze na Windows Phone zatim neumi ani v posledni verzi.Tato funkce je teprve pripravovana.Na Symbianu ci MeeGo tato funkce samozrejme jiz delsi dobu je.mceza wrote:A v Nokia Drive zadat cíl z mapy bohužel nejde. Lze to ale vyřešit tím, že si v PC nebo na Symbianu uložíš bod do oblíbených a pak ho v Nokia Drive nastavíš jako cíl.
-
mceza
Věděl jsem zcela jistě, že se mi oblíbené nasynchronizovaly do telefonu. Teď jsem provedl test, zda si to pamatuji správně a zjistil jsem, že oblíbené se synchronizují jen v Nokia Mapy, nikoli v Nokia Drive (N. Autem).
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
No prave,Nokia Drive to stale neumi,co je velky fail..