import kontaktu ze sim (chyba?)

Všeobecná diskuze o systému Windows Phone 8.1 (vlastnosti, jádro, buildy...)
Post Reply
damion
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Zařízení: Nokia Lumia 710

Post by damion »

hledám nějakýho geeka co by mi poradil

koupil sem si dvě lumie 710. Když sem u jedný dal iportovat kontakty ze sim a tak sem zjistil že u jednoho kontaktu není číslo tak sem dal znovu importovat jenže nastal problém se zobrazením v kontaktech (lidech) kontakty tam sice jsou ale ale na stránce všechny kontakty mě to žádný neukáže musím dát lupou vyhledat jinak je tato obrazovka: http://images.megaupload.cz/WP_000000.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

to samý sem potom zkusil na druhé lumii dal sem import ze sim kontakty tam byly a mohl sem si je i všechny procházet podle abecedy ale když sem dal podruhé import tak zase tato obrazovka potom sem si hrál nějak s nastavením a účtama a povedlo se mi to dát do normálu ale zopakovat to na druhém už se mi to nepovedlo.

dík za radu určitě to bude nějaká blbůstka ale já na to prostě nepřšel :tlem:
Flynn
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: HTC Radar WP 7.8 - Dynamics 2.0, myPhone Next

Post by Flynn »

Brzy tyto kontakty opustíš a necháš si synchronizovat řádně vyplněné kontakty s Google nebo Outlook (dříve Hotmail) účtem včetně fotografií. Říkám řádné, protože v PC si pohodlně kontakty vyplníš (telefonní čísla, maily a další podrobnosti o konkrétní osobě) a nemusíš se bát, že bys o ně přišel. Každý nový se ti okamžitě sesynchronizuje, ať jej založíš v počítači nebo v telefonu. Vše je nutno správně nastavit. Staré kontakty ze SIM karty pak již nebudeš potřebovat. Na SIM samozřejmě zůstanou dále.
mceza

Post by mceza »

Používáš na obou Lumiích stejné Live ID? Pak můžeš kontakty z té fungující Lumie nasynchronizovat na Windows Live a dotlačit je do té druhé.
damion
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Zařízení: Nokia Lumia 710

Post by damion »

já už mám nasdílený jako základ kontakty z facebooku a vše si upravím ale právě že ten druhej telefon bude pro matku a tak má nastavený jiný ID a bude používat jen kontakty ze sim

ale problém není v tom že tam ty kontakty nejsou oni tam jsou jen se nechcou znovu zobrazit aniž bych dal vyhledat
karelchadim
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: P9 lite|P8 lite|Lumia 830|HTC 8x|LG Optimus 7

Post by karelchadim »

není problém ve filtru kontaktů?
importované kontakty ze SIM by totiž měli být synchronizovány s Windows Live

nastavení > posun doprava > lidé > filtrovat seznam kontaktů > zatrhnout Windows Live
Post Reply

Return to “Windows Phone 8.x”