Všimol som si, že sa mi pri stlačení tlačidla "hlasitosť" občas ukáže nový ukazovateľ hlasitosti.
Zatiaľ sa mi nepodarilo zistiť aké nové vlastnosti obsahuje. Ale keď stlačím ikonku "signálu" tak sa mi spustí aplikácia WhatsApp. Máte s tým niekto nejaké skúsenosti?
HTC Titan - ukazovatel hlasitosti
-
Pavel Štrobl
- častý přispěvatel

- Zařízení: Lumia 920 Cyan, Sony VAIO Duo 11
- Location: Planeta Země, Kontinent Evropa, Stát ČR, Město Roudnice nad Labem
Mě se to zobrazí když se mi streamuje zvuk ze SoundCloudu. Ta ikonka signálu označuje internetový stream. Pokud vím, už to bylo u verze Mango 7720
-
Flynn
- smartmaniak

- Zařízení: HTC Radar WP 7.8 - Dynamics 2.0, myPhone Next
Nevím, co považuješ za ikonku hlasitosti, ta je na tvých fotkách nahoře vlevo modrá číslice. Ta ukazuje hlasitost. Na druhém snímku je spuštěn mini player a pak ta ikonka síly signálu. Jak jsi tam ten player dostal, mi není jasné. Já ho mám vždy s informací o přehrávaném médiu, ty tam máš ikonku síly signálu.
-
TomasSX1
- moderátor

- Zařízení: Lumia 950XL DS White / Lumia 920 White
Spusti si app WhatsApp...chod na Start (mozes aj WhatsApp vypnut backom) a potom to tam uz budes mat (po vypnuti len ale chvilku..)
-
romčo
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Lenovo A7010, Lumia 920, iPad Air 2, Lenovo Tab3 B
Ukazovatelom hlasitosti som myslel cele to, co sa objavi po stlaceni tlacidla hlasitosti. Viem, ze hlasitost je oznacena modrou cislicou.Zaujimave je, ze ked kliknem na ikonku signalu, spusti sa WhatsApp
-
Lupus
- častý přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy Note II (Titanium Grey)
To je hack aplikace WhatsApp za ucelem udrzeni wifi spojeni i pri locknutem telefonu (spusteny stream a ping v pravidelnych intervalech) - aneb vysvetleni cele zahady. Odinstaluj WhatsApp a zmizi i indikace streamu.
-
romčo
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Lenovo A7010, Lumia 920, iPad Air 2, Lenovo Tab3 B
Vdaka za vysvetlenie. Mne tato vec nevadi, ja som sa len informoval. No a kvoli tomu si WhatsApp nebudem odinstalovavat...
-
Flynn
- smartmaniak

- Zařízení: HTC Radar WP 7.8 - Dynamics 2.0, myPhone Next
Pozn.: To, co tam je pod lištou hlasitosti, je miniplayer a nesouvisí nijak s ovládáním hlasitosti, jen se jejím tlačítkem zobrazí(běžně na obrazovce není, pouze když hraje hudba, anebo byla pauznuta) a při použití takovýchto aplikací, které vycházejí z funkce přehrávače. Při jeho spuštění je totiž Wifi zapnutá i při zhasnuté obrazovce a toho využívá např. aplikace Stay Alive, o které pojednává v posledních dnech dosti frekventované vlákno.
Tento přehrávač lze z obrazovky odstranit aplikací typu Stop Music (takto se jmenuje ta nejnovější, kterou používám).
Tento přehrávač lze z obrazovky odstranit aplikací typu Stop Music (takto se jmenuje ta nejnovější, kterou používám).