lumia 800 sim unlock help
zdravim vas
kupil som lumiu 800 z orangeu UK a chcem ju odblokovat na slovenske O2
hardware version je: 112.1402.2.4
viete mi nejako pomoct ?
vdaka
kupil som lumiu 800 z orangeu UK a chcem ju odblokovat na slovenske O2
hardware version je: 112.1402.2.4
viete mi nejako pomoct ?
vdaka
- Dragi
- přispěvatel

- Zařízení: HTC HD7, Nokia Lumia 625
Najdi si nejakej servis....
Nooo, to je celkem problém. Lumia odblokovat sice jde ale nemusí se to povést. A vím že je v jednom servise to dělají a stojí to 3000 Kč. A bylo mě řečeno že se to nemusí povést. Já být tebou tak to střelím a koupím CZ/SK distribuci. Pwerus.
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Anebo zkus unlock pres internet.Zde je jedna z nich.. http://www.cellunlocker.net/nokia-unlock.php" onclick="window.open(this.href);return false; nejedna se o zadny podvod.
Dokonce jeste pred zaplacenim zjistis,jestli maji pro tvuj telefon odblokovaci kod.
Dokonce jeste pred zaplacenim zjistis,jestli maji pro tvuj telefon odblokovaci kod.
za 80 € ???? seems legit
-
htcjirka
- smartmaniak

Bohuzel,neni to tak jednoduche jako drive.Pokud se ti to zda hodne nemel jsi si kupovat blokovany telefon.
je ta stranka doveryhodna ?
Bohužel jak říká htcjirka. Jinak to nejde a opravdu to tak stojí.
-
htcjirka
- smartmaniak

Ano je,jak uz jsem psal,neni to zadna podvodna stranka.martiner wrote:je ta stranka doveryhodna ?
Jak tady poznám http://www.cellunlocker.net/nokia-unlock.php" onclick="window.open(this.href);return false; co mám zvolit za síť, když tam není ČR. Mám T-mobile
-
htcjirka
- smartmaniak

Služba v srpnu fungovala tak(stranka i tabulka doznala grafickych zmen),ze se vyplnil emei,poslal nazev operatora od ktereho byl telefon koupen,ne jakou sim operatora tam nyni strkas a nefunguje..
Je tam jinak upozornění..
"Pokud vaše síť nebo operátor není uveden níže, neumísťujte objednávku pod jiným operátorem, protože by jste obdrželi nesprávný kód a nebyla by vám vrácena žádná náhrada.
Pokud síť vašeho telefonu není uvedena níže, můžete zkusit použít naši Nokia Unlock Software..
Muzes jim napsat na email,pokud zvladas anglictinu,pokud ne ,mohu ti s tim pomoci,napis kdyztak SZ od koho je telefon zakoupeny.
Je tam jinak upozornění..
"Pokud vaše síť nebo operátor není uveden níže, neumísťujte objednávku pod jiným operátorem, protože by jste obdrželi nesprávný kód a nebyla by vám vrácena žádná náhrada.
Pokud síť vašeho telefonu není uvedena níže, můžete zkusit použít naši Nokia Unlock Software..
Muzes jim napsat na email,pokud zvladas anglictinu,pokud ne ,mohu ti s tim pomoci,napis kdyztak SZ od koho je telefon zakoupeny.