Slevolapka pro Windows phone

Diskuze o Windows Phone a Windows 10 Mobile aplikacích. Máte tip na zajímavý program? Šup sem s ním!
Post Reply
alli86
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Zařízení: Samsung omnia w

Post by alli86 »

Srpnová novinka Slevolapka v1.0 je ke stažení zdarma a jak jistě tušíte, slouží pro sledování slev různého zboží a služeb. Je to čistě praktická věc, která vám může ušetřit hromadu peněz. Pochválit, ale lze i grafické zpracování.

mrkně te na: http://www.windowsphone.com/cs-CZ/apps/ ... 66b5808f7b" onclick="window.open(this.href);return false;

Program byl již dříve uveden pro Android a nyní se konečně dočkali i uživatelé mobilů s operačním systémem Windows Phone.

Nelze popřít že tato aplikace má svůj potenciál a to právě na wp7 je jako jedina bezplatná pro tuto platformu a umí toho více nez konkurence. A ani její budoucnost není černá jsou přislíbeny updates. Minimálně do takoveho stavu jako je na tom sestřička od androidy.
mceza

Post by mceza »

Link nefunkční
nofu
smartguru
smartguru
Zařízení: Dell Venue Pro

Post by nofu »

Aplikaci nevidím v marketplace, zřejmě je zveřejněná pouze pro české LiveID. Šlo by i pro US + další země?
APMC
nováček
nováček
Zařízení: Nokia

Post by APMC »

mceza wrote:Link nefunkční

Dobrý den,

link funkční je, pokud Vám nejde, zkuste tento odkaz http://slev.me/to/6" onclick="window.open(this.href);return false;
mceza

Post by mceza »

Odkaz už někdo opravil.
APMC
nováček
nováček

Post by APMC »

nofu wrote:Aplikaci nevidím v marketplace, zřejmě je zveřejněná pouze pro české LiveID. Šlo by i pro US + další země?
Dobrý den,

bohužel při schvalování aplikace jsme s tímto řešením počítali, ale po několikátém failu od testerů jsme zvolili pouze ČR.
matoman
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Nokia Lumia 920

Post by matoman »

A v com bol problem, u testerov? Preco to nepreslo pre UK a US, tieto dve krajiny naviac stacia. Mam lokalne appky a problem robila max. cina a arabske krajiny.
APMC
nováček
nováček

Post by APMC »

Pokud jsem pochopil správně, tak šlo o to, že nabídky nejsou zobrazovány v anglickém jazyce. Můžu se zeptat % o kolik uživatelů se tímto okrádáme?
Martin Suchan
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Nokia Lumia 925

Post by Martin Suchan »

Muj odhad je, ze tak 10-20% ceskych uzivatelu ma US nebo UK LiveID, dalo by se to mozna odvodit i od stahovanosti mych aplikaci :)
APMC
nováček
nováček

Post by APMC »

20% už stojí za zamyšlení s tím něco udělat :-)
alli86
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek

Post by alli86 »

http://www.youtube.com/watch?v=EhQ0XNq1FoM" onclick="window.open(this.href);return false;
matoman
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Nokia Lumia 920

Post by matoman »

nemusia byt v anglictine, pokial v aplikacii das jediny language cestinu -- cs
alli86
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek

Post by alli86 »

Noo ocividne s tim meli problem i kdyz v app byla nastavena jen cs-CZ jinak by app prosla ;-) . A vsak cesky Microsoft informoval, ze pri update app uz nejsou tak prisna kriteria a pro svet by to melo projit. Ale co jsem se dozvedel na konferenci tak rikaly ze je to hodne o testerovi, ktereho chytite :-). Navic nevim jakou mate zkusenost, ale od doby co se menila podoba create.msdn.cz se nejakym zpusobem sprisnovala pravidla :-(. Blizsi info nemam.

Alli86
Post Reply

Return to “Aplikace a software”